Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده اظهار کرد: تعداد مدیران زن بدون احتساب آمار مدیران مدارس از ۵ درصد ابتدای دولت هم‌اکنون به ۲۶ درصد رسیده است

معصومه ابتکار، صبح امروز در نشست با جمعی از دانش آموزان دختر که به مناسبت گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها و روز دختر در سالن جلسات شهیدرجایی و با حضور وزیر آموزش‌وپرورش برگزار شد، با تبریک این روز، اظهار کرد: «عدالت جنسیتی» یکی از اولویت‌های اصلی دولت تدبیر و امید و از آموزه‌های قرآنی ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به برخی از آیات قرآنی، تصریح کرد: در پیشگاه خداوند برتری تنها در تقوای الهی است و هیچ تفاوتی بین جنسیت‌ها نیست.

وی ادامه داد: عدالت آموزشی موضوعی است که در اجرای آن تلاش کرده‌ایم و در حال حاضر ۳۳.۵ درصد از رتبه‌های علمی مربوط به خانم‌ها است، تعداد مدیران زن از ۵درصد ابتدای دولت هم‌اکنون به ۲۶درصد رسیده است و این آمار بدون احتساب آمار مدیران مدارس و تنها بر اساس شایستگی‌ها زنان اتفاق افتاده است.

ابتکار خاطرنشان کرد: مهارت‌های زندگی و مهارت خوب زیستن، از محورهای مشترک معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و آموزش‌وپرورش است؛ انسانیت ماست که ارزشمند است و برای خود، دنیا و آخرت اهمیت دارد لذا اهمیت «انسانیت» بسیار بالا است این مهارت را در دوازده محور انجام شد و در دانشگاه فرهنگیان برای دانشجویان ارائه شد.

وی افزود: ارتباط مؤثر و گفت گوی مؤثر در خانواده و به‌طورکلی نشان‌دهنده انجام گفت‌وگوی بین نسلی است و جلسه امروز نیز یک جلسه بین نسلی است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، از انجام گفت‌وگوی بین نسلی خبر داد و اضافه کرد: «شبکه شاد» یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید است.

ابتکار بر تقویت «مهارت‌های اجتماعی» تأکید و عنوان کرد: یکی از مهارت‌های روز دنیا، اجماع سازی است. فرهنگ‌های مختلف دنیا باید با یکدیگر کنار بیایند و در خانواده نیز باید تعامل برقرار باشد و برای همین منظور باید یک تلاش ملی انجام گیرد.

وی گفت: کرونا دسترسی به آموزش‌ها را مختل کرده است اما کشور ما در این موضوع و در دسترسی دختران به آموزش‌ها و برقراری عدالت جنسیتی، رتبه خوبی را در دنیا به دست آورده است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تشریح شخصیت حضرت خدیجه (ص) اظهار کرد: دانایی را ایشان پیش بردند، تجارت حلال را ایشان پایه‌گذاری کردند و در همه عرصه‌های اجتماعی به‌خوبی درخشیدند و علی‌رغم سختی‌های فراوان در مسیر توسعه اسلام تلاش کردند.

وی با اشاره به انتخابات پیش رو تصریح کرد: فرصت رأی دادن فرصت ارزشمندی است که در اختیار ما قرارگرفته است شهدای بسیاری را نثار انقلاب کردیم تا امنیت ما تأمین شود. این حق رأی به سهولت حاصل نشده پس باید قدردان آن باشیم، زیرا در بسیاری از کشورها چنین ظرفیتی وجود ندارد.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیران کل امور اتباع و فنی و حرفه‌ای استان قزوین

خسرو طریقی مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان قزوین در دیدار با صارمی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان ضمن قدردانی از تلاشهای این اداره کل، اعلام نمود: این اداره کل آمادگی دارد تا طی سنوات گذشته برای جذب کمک های بین المللی جهت آموزش و توانمند سازی تعداد بیشتری از پناهندگان در استان را فراهم نماید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان قزوین، طریقی در این دیدار افزود: بحمدالله با همکاری لازمه فی مابین و بدنبال نیاز سنجی های انجام شده و تحقیقات میدانی بعمل آمده رشته هایی که پناهندگان مقیم استان متقاضی آموزش میباشند احصاء شده و انشالله با هماهنگی لازم برای اجرای دوره های آموزشی از طریق اداره کل فنی و حرفه ای بعمل خواهد آمد.

وی هم چنین افزود در صورت نیاز سنجی و وجود تقاضا میتوان برای برگزاری دوره هایی که برای بازگشت پناهندگان در بازسازی کشورشان موثر باشد نیز برنامه ریزی کرد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان از برگزاری دوره های مختلف حرفه آموزی و توانمند سازی طی سالهای اخیر برای پناهندگان استان تقدیر و تشکر نمود و اعلام کرد: اداره کل فنی و حرفه ای توان و آمادگی لازم برای اجرای کلیه دوره های درخواستی پناهندگان را دارا می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • دیدار مدیران کل امور اتباع و فنی و حرفه‌ای استان قزوین
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند