Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسای ۶۵ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور در نامه‌ای، از رییس جمهوری برای توجه به «مقوله خطیر سلامت» و «استمرار و حمایت از برنامه‌های طرح تحول سلامت» طی هشت سال گذشته قدردانی و تشکر کردند.

نامه قدردانی روسای ۶۵ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور به رییس جمهوری که روز یکشنبه انتشار یافته، بدین شرح است:

جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی

رئیس محترم جمهوری

با سلام و تحیت

احتراما، اینجانبان روسای دانشگاه‌ها/دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور، ضمن اعلام مراتب سپاس و قدردانی خود از امعان نظر و استمرار حمایت از برنامه‌های طرح تحول سلامت، بیانات دلگرم‌کننده و نگاه مدبرانه و هوشمندانه حضرتعالی در ارائه تصویر واقعی از هشت سال مجاهدت و تلاش هدفمند و نظام‌مند فرزندان ملت و مدافعان سلامت ایران اسلامی در پیمودن راه سلامت و ایجاد تحول در این حوزه از خدمت را صمیمانه ارج می‌نهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جناب آقای رئیس جمهور

بی‌تردید پیمودن این مسیر پرفراز و نشیب در همه ۸ سال گذشته، بویژه تداوم توسعه، همگام با مقابله و مهار کرونا در ماه‌های اخیر بعد از لطف ذات لایزال الهی و حمایت و هدایت‌های مدام بی‌دریغ مقام معظم رهبری، مرهون تدبیر و توجه ویژه حضرتعالی و دولت محترم به مقوله سلامت بوده و هست؛ چنانکه عرصه سلامت این سرزمین در طول سال‌های خدمت دولت‌های یازدهم و دوازدهم برگ‌های زرینی در کتاب افتخار ملت ایران از خود برجای نهاد و حتی در سخت‌ترین شرایط ناشی از تحمیل تحریم‌های ظالمانه و گرداب همه‌گیری ویروس منحوس کرونا، این روند نه‌تنها دچار ایستایی و یا بازگشت نگردید بلکه در بازه زمانی کمتر از ۱۴ ماه، بازسازی و نوسازی ۱۴۰ بیمارستان، استقرار و راه‌اندازی ۱۴۰ دستگاه پیشرفته تصویربرداری، افتتاح ۱۴۰۰ پروژه آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی، بهره‌برداری از ۱۴۰۰۰ تخت بستری، رفع احتیاج کشور به اکسیژن‌ساز در شرایط بحرانی مقابله با کرونا، تلاش برای پرداخت معوقات پزشکان و پرستاران همچنین پاداش به مدافعان سلامت، تدارک زیرساخت‌های لازم برای واکسیناسیون علیه این بیمار و تولید داخلی داروهای ضد ویروس، ملزومات حفاظت شخصی، تجهیزات پزشکی و واکسن بومی را بعنوان رکوردی بی‌سابقه و دستاوردی بی‌نظیر بر جای نهاد.

باعث مباهات است که در کنار ۱۶ ماه مبارزه نفسگیر با ویروس کرونا، نظام سلامت از سایر شاخص‌های بهداشتی مثل مراقبت مادر، کودک، سالمندان، واکسیناسیون، ارتقای جایگاه پژوهشی حوزه سلامت و ....  غافل نبوده است.

در هشت سال گذشته، نظام سلامت تبدیل به یکی از دغدغه‌های اصلی نظام شد و در قالب طرح تحول سلامت، از حمایت دولت و همه حوزه های نظام برخوردار گردید.

اگر نتایج اجرای طرح تحول سلامت در سایه این حمایت‌ها به نتیجه نمی‌رسید، مقابله با ویروس کووید۱۹ در چنین شرایطی بسیار دشوارتر می‌بود. امید داریم در آینده نیز چونان گذشته، حوزه سلامت و نقاط قوت و ضعف آن در چارچوب اصول سوم، بیست و نهم و چهل‌سوم قانون اساسی و سیاست‌های کلی نظام در حوزه سلامت، به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی کشور بدور از سیاست‌ورزی و دخالت اظهارنظرهای غیرکارشناسی به خدمت‌رسانی به مردم شریف ایران ادامه دهد.

ازین رو، بار دیگر و به نمایندگی از مدافعان سلامت این سرزمین، تدبیر و توجه آن جناب و دولت محترم به مقوله خطیر سلامت را ارج نهاده و برایتان از درگاه احدیت، سلامت و سعادت آرزو می کنیم./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: طرح تحول سلامت علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۵۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت