Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور مالی سازمان بورس و اوراق بهادار جزئیات تزریق منابع مالی از محل درامدهای سازمان بورس به بازار سرمایه را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا،بهزاد خاکی در نشست خبری که به مناسب بررسی صورت‌های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد،با بیان اینکه طبق اساسنامه صندوق تثبیت،سازمان بورس و اوراق بهادار می تواند بخشی از منابع خود را در این صندوق سرمایه گذاری کند، اظهار کرد: این اتفاق در سال ٩٩ رخ داد، بدین صورت که از ابتدای مرداد ماه طبق مصوبه شورای عالی بورس، ۳۰ درصد از کارمزد معاملات سازمان کسر و مستقیما به حساب صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز شد،همچنین سازمان بورس در نیمه دوم سال ٩٩رقمی معادل ۱۵۰۰ میلیارد تومان را وارد صندوق تثبیت بازار سرمایه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: افشای اطلاعات در خصوص صندوق تثبیت بازار سرمایه، وابسته به تصمیم هیات امنای صندوق است و این سازمان موضوع مدنظر را پیگیری خواهد کرد.

خاکی خاطرنشان کرد: سازمان بورس متناسب با در دسترس بودن نوع سپرده هایی که بانک ها داشتند و متناسب با سود سپرده ای کهارائه می دادند بخشی از منابع خود را در بانک ها سپره گذاری کرده است.

وی بیان کرد: سازمان بورس خود به تنهایی هزار میلیارد تومان منابع پایان سال داشته است و ارقام مطرح شده ۲۰۰۰ میلیارد تومانی به شرکت های زیر گروه و شرکت سپرده گذاری مرکزی باز می گردد.

خاکی گفت: سازمان بورس نمی توانست منابع ۲۰۰۰ میلیارد تومانی که برای سپرده گذاری مرکزی به عنوان یک شرکت سهامی عام وسایر شرکت ها بوده است را در اوراق و سهام سرمایه گذاری کند، بر اساس مقررات این ارقام یا باید سپرده بانکی شود یا در اوراق مشارکت مورد سرمایه گذاری قرار گیرد.  

مدیر امور مالی سازمان با بیان اینکه سازمان بورس می تواند بخشی از دارایی خود را در صندوق تثبیت بازار سرمایه گذاری کند،  گفت: سازمان بورس باید رقمی حدود ٤٥٠ میلیارد تومان را بابت مالیات عملکرد و سایر بدهی های جاری پرداخت کند،در صورتی که بخواهدوجوه باقیمانده را در اوراق سپرده گذاری کند با کمبود مالی مواجه خواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا بهتر نبود سازمان بورس اقدام به سرمایه گذاری در زیرساخت ها می کرد،خاطرنشان کرد: بهتربود این اتفاق رخ می داد اما در سال ٩٨ و ٩٩ با عمده مشکلات و هزینه هایی برای هسته معاملات مواجه شدیم و همچنین تحریم ها مشکلات موجود در این حوزه را بیشتر کرد.

خاکی با بیان اینکه اکنون در حال پیگیری بهره برداری از هسته معاملات‌ بومی هستیم،گفت: از بخواهیم هسته معاملات را ارتقا دهیم از لحاظ ارزی با مشکل مواجه می شویم و نیازمند حداقل هزار میلیارد تومان نقدینگی است.

مدیر امور مالی سازمان با بیان اینکه سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار داشت: برای ارتقا سامانه معاملات ما رقم هایی در بودجه ۱۴۰۰ پیش بینی کردیم و به طور حتم در زمینه زیر ساخت اقداماتی را در دستور کار قرار خواهیم داد و عملکرد هایی را انجام می دهیم.

خاکی گفت: اگر در سال جاری وضعیت درآمد سازمان بورس و شرکت های تابعه با مشکل مواجه نشود در حوزه زیرساخت ها اقدامات زیادی را انجام خواهیم داد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بورس و اوراق بهادار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۶۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس تغییر جهت داد

شاخص کل بازار سرمایه که روز گذشته ۱۳ هزار واحد کاهش داشت امروز تغییر جهت داد و افزایشی شد.

به گزارش ایسنا، شاخص کل بازار سرمایه امروز (چهارشنبه) ۱۰۶۹ واحد رشد کرد و در کانال دو میلیون ۳۰۴ هزار واحدی ایستاد. شاخص هم وزن نیز ۰.۶۱ درصد رشد کرد و در کانال ۷۶۳ هزار واحدی ایستاد.

در این بازار ۳۵۳ هزار معامله به ارزش ۷۹ هزار میلیارد ریال انجام شد و اغلب نمادهای بازار در دامنه مثبت معامله شدند.

نمادهای فملی، شبندر، فایرا و جم بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و باعث رشد بازار سرمایه شدند. در مقابل نمادهای پارسان و فولاد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بازار سهام برجای گذاشتند.

شاخص کل فرابورس هم امروزرشد کرد و در کانال ۲۵ هزار و ۶۰۵ واحدی ایستاد.

در معاملات امروز بازار سهام، گروه خودرو بیشترین حجم معاملات را داشت و گروه فلزات اساسی نیز پس از خودرویی ها بیشترین حجم معاملات را از آن خود کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • بورس تغییر جهت داد
  • خودروهای میلیاردی متهم پرونده صندوق سرمایه‌گذاری بهمئی به مزایده گذاشته می‌شود+ جزئیات
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • محرک جدید بورس
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری
  • پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • میزبانی فرابورس ایران از چهارمین صندوق املاک و مستغلات کشور ​
  • بیت کوین به قیمت جدید رسید/ ۶۶ هزار و ۴۶۹.۳۲ دلار