Web Analytics Made Easy - Statcounter

عاطفه اسماعیلی منش- از روز پنج شنبه هفته گذشته هم زمان با سراسر کشور تبلیغات داوطلبان انتخابات شوراهای شهر و روستا در استان نیز رسماً آغاز شد اگر چه تبلیغات مجازی داوطلبان از دو ماه گذشته پای ثابت شبکه‌های اجتماعی بوده و گعدهای انتخاباتی از چندین ماه پیش ذائقه اصلی شهر را  به خود اختصاص داده است.

اما آنچه در بحث تبلیغات انتخابات شوراها فصل مشترک تحلیل‌های نخبگان، کارشناسان و دلسوزان شهری است عدم توسعه کیفی تبلیغات برای جذب آراء و نفوذ مباحثی مانند بازاریابی سیاسی در رقابت‌های انتخاباتی از سوی افراد و گروه‌هایی است که اغلب امتحان خود را در کارزارهای سیاسی و اجرایی پس داده  و با بستن یکسری لیست‌های انتخاباتی سعی در جلب آراء عمومی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعاً لیست‌های انتخاباتی متشکل از افراد متخصص، علمی و متخصص در حوزه شهری می‌تواند به رقابت در عرصه انتخابات شوراها کمک بسیار زیادی بکند اما قرار گرفتن برخی افراد در این لیست‌ها بدون در نظر گرفتن رویکرد تخصصی و تحصیلی همچنین توان علمی و کارشناسانه افراد و صرفاً تاکید بر رویکرد رابطه‌ای و محلی تجربه ناموفق شوراهای گذشته را تکرار خواهد کرد.

البته این ناکارآمدی‌ها فقط به قرار گرفتن غلط برخی افراد در لیست‌ها ختم نمی‌شود و تایید صلاحیت بعضی از داوطلب‌ها در واپسین روزهای مانده به روز انتخابات سلامت هیئت‌های اجرایی و نظارت را  بیش از پیش مورد ترید عموم قرار داد.

سوال مهمی که در اینجا مطرح می‌شود این است که وضعیت موجود و عقب افتاده شهر اهواز به  نفع چه کسانی است؟ که در هر دوره بازیچه، بازاریابی‌های سیاسی به عنوان ذینفعان اصلی انتخابات شده و و کاندیداها به پشتوانه همین لیست‌ها وعده‌ها، حمایت‌ها،خط‌مشی‌ها و... را به رأی‌دهندگان عرضه کرده و در مقابل، آرا و بعضاً کمک‌های داوطلبانه آن‌ها را دریافت می‌کنند.

 اعضای شورای پنجم آیا امتحان خود را پس نداده‌اند تا بار دیگر در لیست‌های انتخابات شورای ششم قرار نگیرند؟ این لیست‌ها بر اساس رفع کدام مساله از سیمای کلانشهر اهواز و دغدغه مردم بسته شده‌اند؟ جهت دهی به افکار عمومی به واسطه لیست‌های انتخاباتی بر طبق کدام کارآمدی صورت گرفته است؟

تجربه انتخابات شوراها در دوره‌های گذشته نشان داد در این لیست‌ها به جای تاکید بر شاخص‌ها بیشتر به منافع گروهی و بده و بستان‌‌های پشت پرده‌ای توجه شده  که توسعه و عمران شهر در آن جایی ندارد و مقبولیت و مشروعیت آن‌ها تنها مورد قبول اطرافیانشان است.

علاوه بر این مساله مهمی که این روزها در لیست‌های انتخاباتی شوراها توجه چندانی به آن نشده است عدم قرار گرفتن یا حضور کم رنگ بانوان در بسیاری از لیست‌های انتخاباتی است، که با توجه به سبد آراء بانوان و نقش آفرینی آنان در اجتماع نادیده گرفتن این قشر از جامعه این ذهنیت را القاء می‌کند که بازاریابان سیاسی فقط به جای برنامه‌ریزی بر روی  توانمندی بانوان فقط بر روی آراء آنان برنامه‌ریزی کرده‌اند.

آنچه در این دوره از انتخابات بیش از پیش ما را امیدوار می‌کند بالا رفتن سطح آگاهی سیاسی و اجتماعی مردم است تا با بررسی شرایط کاندیدها و رأی دادن به افراد اصلح و کارآمد فریب لیست‌های از پیش تعیین شده و ناکارآمد را نخورده و دو دستی شهر را تقدیم مافیا و پیمانکاران ندهند.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: بانوان لیست های انتخاباتی انتخابات شوراها بازاریابی سیاسی لیست های انتخاباتی لیست های انتخابات انتخابات شوراها لیست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۸۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود

مرتضی ولی پوری گفت: در خصوص دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی براساس تاکیدات مقام معظم رهبری، تاکنون حدود ۲۸ جلسه ستاد انتخاباتی استان برگزار شده است. همچنین قریب به ۱۷ هزار نفر عوامل اجرا، نظارت، نماینده، فرماندار و همکاران نیروی انتظامی دخیل در انتخابات و ‌مجری انتخابات این دوره هستند.

وی افزود: بر اساس چهار مولفه‌ای که مقام معظم رهبری پیرامون مشارکت امنیت، سلامت و رقابت انتخابات در سال گذشته مؤکدا مطرح کردند، دستورات ایشان را نصب العین قرار داده و موضوعات مربوط به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی را در شهرستان کرج رصد کرده‌ایم.

وی افزود: اهمیت انتخابات بر کسی پوشیده نیست، انتخابات نماد مردم‌سالاری دینی و مظهر اراده مردم و یک رویداد سیاسی اجتماعی در سطح کشور است. علاوه بر مشارکت همگانی، همه اصحاب رسانه به عنوان عوامل اجرایی این رویداد بزرگ مسئولیت دارند که در راستای تشویق و تقویت حضور حداکثری مردم در انتخابات مشارکت کنند.

وی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای برگزاری این دوره از انتخابات مجلس تاکید کرد: اقدامات خوبی در سطح استان انجام شده و جلسات متعدد و مختلفی با گروه‌های سیاسی، احزاب و جریانات، سمن‌ها، اقشار مختلف، با حضور اصحاب رسانه برگزار شده و جلسات دیگری هم برگزار خواهد شد.

ولی پوری در ادامه با بیان اینکه در این مرحله هم از آمادگی کامل برخوردار هستیم، گفت: در این راستا عوامل اجرایی آموزش‌های لازم را کسب کرده و همچنان آموزش‌های لازم را خواهند دید. فرمانداران و بخشداران استان هم جلسه لازم و هیأت اجرایی را تشکیل داده و برای برگزاری انتخابات آماده هستند، همچنین عوامل اجرایی سر صندوق‌های رأی هم آماده برگزاری انتخابات با شور و نشاط هستند.

وی بیان کرد: مرحله دوم صرفا در حوزه انتخابی کرج، فردیس اشتهارد برگزار خواهد شد و رقابت برای انتخابات یک نفر خواهد بود. تعداد حوزه‌ها در شهرستان کرج، فردیس و اشتهارد و نیز بخش پلنگ آباد، مشکین دشت و آسارا تا کنون بر اساس آنچه که هیأت‌های اجرایی و نظارت بنا بر تشخیص تعیین کرده‌اند تعداد ۸۷۶ شعبه اخذ رأی در مرحله دوم انتخابات تصویب و تعیین شده است که ۶۶۹ شعبه متعلق به کرج و ۱۵۹ فردیس و هشت شعبه اشتهارد است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز افزود: کد دو رقمی به دو نامزد انتخاباتی این دوره اختصاص داده شده و روز ۱۱ اردیبهشت اسامی نامزدهای انتخاباتی در قالب آگهی توسط فرماندار محترم منتشر خواهد شد. مدت مجاز تبلیغات به مدت هفت روز از ۱۳ اردیبهشت تا ۲۰ اردیبهشت است و نامزدهای انتخاباتی تبلیغات خود را آغاز خواهند کرد.

وی ادامه داد: نقطه حائز اهمیت توجه به مفاد ماده ۷۴ قانون انتخابات است که دو نامزد انتخاباتی می‌توانند از فضاهای اداری مثل سالن‌ها و فضاهایی که امکان برگزاری جلسه داشته باشند، استفاده کنند و امکانات با هماهنگی قبلی برای تبلیغات آنها فراهم‌ خواهد شد.

وی درباره اینکه رای گیری به چه صورت انجام خواهد شد، گفت: ضمن اینکه برای رأی گیری به صورت الکترونیکی به ویژه در کرج این آمادگی وجود داشت، اما این تشخیص با وزارت کشور بود و دستوری مبنی بر اخذ رأی به این شیوه اعلام نشد. لذا به صورت نیمه الکترونیکی انتخابات و رأی گیری برگزار خواهد شد.

ولی پوری گفت: افرادی که قبلاً در حوزه انتخابیه کرج رأی داده‌اند می‌توانند مجددا در این دوره از انتخابات شرکت کنند. افرادی که هیچ رأیی نداده‌اند در سراسر کشور می‌توانند رأی دهند. مدارکی که برای اخذ رأی نیاز است کارت ملی یا شناسنامه یا کارت پایان خدمت یا گذرنامه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز بیان کرد: در این راستا با توجه به مشارکت و تلاش اصحاب رسانه از تعدادی از مدیران مسئول تجلیل و از خبرنگاران هم در دو مرحله به پاس زحمات آنها تحلیل خواهد شد. امیدواریم همانطور که انصافا در مرحله اول انتخابات زحمت کشیدند، در این مرحله هم از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.

ولی پوری در ادامه گفت: امیدواریم که هریک از عوامل دخیل در این انتخابات به نحو احسن نقش خود را ایفا کرده و مردم پرشورتر از قبل به پای صندوق رأی بیایند. همانطور که در جلسات متعدد مطرح شده انتخابات متعلق به گروه و دستگاه خاصی نیست، مؤید این ادعا هم ترکیب و تشکیل هیأت‌های اجرایی و نظارت است. همانطور که از رأی مردم در مرحله اول صیانت شد، در مرحله دوم هم از آراء مردمی صیانت خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • ضبط مناظرات انتخاباتی نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در شهرستان کرمانشاه
  • مراسم قرعه کشی پخش مناظرات نامزد‌های انتخاباتی در صدا و سیمای لرستان
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد