Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرمکن تشعشعی نانوکاتالیستی ایران‌‌ساخت، ضمن کاهش آلاینده‌های محیطی، بدون فاقد شعله هستند و امنیت بالاتری نسبت به دیگر گرم‌کن‌های موجود برخوردارند.

گرم‌کن‌های تشعشعی تولیدشده در شرکت به فرآوران نوین آریا، از نوع تابشی و با استفاده از نانومبدل‌هایی است که بدون استفاده از آتش مستقیم، حرارت مورد نیاز ایستگاه‌های کاهش فشار گاز طبیعی را تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاز طبیعی برای رسیدن به محل مصرف، باید از فشار و دمای مناسب برای حرکت برخوردار باشد. تجهیزات گرم‌کن موجود در خطوط لوله حرکت گاز را ممکن می‌کنند.

هنگامی که گاز طبیعی از مبدأ وارد خطوط لوله می‌شود، دارای فشار و سرعت بالایی است و برای استفاده در مصارف معمول باید از فشار آن کاسته شود. ایستگاه‌های تقلیل فشار، متناسب‌سازی گاز را برای استفاده ممکن می‌کنند. اما با کم شدن فشار گاز طبیعی، دما نیز کم می‌شود و پدیده یخ زدن گاز طبیعی و تشکیل هیدرات گازی در قسمت شیر فشار شکن را به همراه خواهد داشت.

بنابراین، تنها راه‌کار ادامه حرکت گاز در لوله‌ها با فشار متناسب، افزایش دمای آن است که با استفاده از تجهیزات گرم‌کننده و مصرف انرژی برای رساندن گاز به دمای حداقلی ممکن می‌شود.

تا کنون با استفاده از تجهیزات دارای شعله و تکیه به مصرف بالای انرژی، کار گرم کردن گاز طبیعی انجام می‌شد اما با نوآوری یک شرکت فناور داخلی، افزایش دمای گاز طبیعی با صرف انرژی کم‌تر و امنیت بیش‌تر امکان‌پذیر شده است.

آلایندگی کم‌تر و کارایی بالاتر

این گرم‌کن‌ها علاوه بر این‌که از ایمنی بالایی برخوردار هستند، آلایندگی بسیار پایین‌تری داشته و با کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای و مخرب محیط زیست، به ارتقای سلامت جامعه کمک می‌کنند. از این تجهیزات می‌توان در تمامی حوزه‌هایی که با اشتعال و انفجار در ارتباط هستند، مورد استفاده قرار بگیرند، بدون آن‌که خطرات بالقوه گرم‌کن‌های دارای شعله را رقم بزنند.

گرمکن‌ ایران‌ساخت با استفاده از کاتالیست‌های نانویی تولید می‌شود و در فرآیند گرم کردن نیازی به استفاده از آب نیست. همچنین این قابلیت وجود دارد که تنها بخشی از این دستگاه در مدار قرار بگیرد و استفاده شود.

در این دستگاه، از آلاینده‌هایی مانند مونواکسید کربن و دی‌اکسید نیتروژن خبری نیست و ضمن سازگاری با محیط زیست، می‌تواند صرفه‌جویی انرژی قابل توجهی را به همراه داشته باشد. ز دیگر مزیت‌های این فناوری به مصرف کم سوخت آن است و با استفاده از فناوری‌های پیشرفته مانند فناوری‌های دیجیتال، می توان به صورت لحظه‌ای و برخط وضعیت گرمکن را بررسی و رصد کرد.

به گزارش «انرژی امروز» از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این محصول فناور اکنون در تعدادی از ایستگاه‌های کاهش فشار گاز مورد استفاده قرار گرفته و ضمن رفع نیاز به گرم‌کن‌های دارای اشتعال و تضمین امنیت زمینه را برای جلوگیری از خروج ارز یه واسطه واردات تجهیزات مشابه و اشتغال برای نیروی انسانی دانش‌آموخته در حوزه نانوفناوری، مهندسی و دیگر حوزه‌ها فراهم کرده است.

 

 

 

برچسب هاایستگاه تقلیل فشار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایستگاه تقلیل فشار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو گرم کن گاز طبیعی فشار گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۲۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،وی هدف از اجرای این طرح را احیای جنگل‌های طبیعی، تولید و زراعت چوب درختان، افزایش فضای سبز شهری و مقابله با طوفان‌های گرد و غبار ذکر کرد و گفت: شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب عملکرد قابل قبولی داشته است و رتبه نخست در سطح استان سمنان را به خود اختصاص داده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرمسار، با اشاره به استقبال بسیار خوب بهره برداران از کاشت نهال اکالیپتوس به منظور توسعه زراعت چوب، عنوان کرد: از آنجاکه شهرستان گرمسار در حاشیه کویر واقع شده است و اقلیم گرم و خشکی دارد، درخت اکالیپتوس به دلیل کم‌آب‌بر و مقاوم به خشکی بودن، کاملا با اقلیم منطقه سازگار است و این موضوع باعث استقبال بهره برداران و کشاورزان از کاشت این درخت شده است.

شاه حسینی در ادامه تصریح کرد: در سال گذشته ۲۰ هزار نهال اکالیپتوس در نهالستان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرمسار تولید و بین متقاضیان توزیع شد. در حال حاضر نیز تولید ۲۵ هزار نهال دیگر را در دست اقدام داریم.

وی همچنین از مشارکت بخش خصوصی در تولید و عرضه نهال اکالیپتوس در مزارع شهرستان گرمسار خبر داد و اظهار امیدواری کرد که با گسترش تولید این نهال، نیاز بهره برداران در سطح شهرستان و حتی دیگر مناطق استان مرتفع شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903307

دیگر خبرها

  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • اتمام عملیات بهسازی بلاک ساقه – باغیک قم
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند