Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهناز پولادی ریشهری در گفتگو با خبرنگار فارس در بوشهر با اشاره به مهم‌ترین وظایف شورای شهر در بوشهر اظهار داشت: مهم‌ترین وظایف شورای شهر تسریع در برقراری خط راه‌آهن بوشهر و اتصال آن به استان فارس و همچنین توسعه صنعت کشاورزی و صنعت گردشگری باتوجه‌به ظرفیت‌های بسیار خوب ساحل بوشهر و تأسیس تصفیه‌خانه پسماند شهری و اصلاح سیستم فاضلاب شهری می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص شفافیت در شورای شهر بوشهر گفت: اولین اقدام در راستای شفافیت در اختیار گذاردن صورت‌حساب اموال خود به دستگاه‌های ذی‌ربط و همچنین گزارش شفاف عملکرد شورای شهر به‌صورت ماهانه به مردم بوشهر خواهد بود.

دریافت عوارض شهرداری از دستگاه‌ها

رئیس دانشکده پرستاری بوشهر با بیان اینکه باید دریافت عوارض از دستگاه‌ها در اولویت باشد، گفت: از برنامه‌های مهم جهت دریافت عوارض شهرداری از دستگاه‌ها بر اساس آیین‌نامه نحوه وضع و وصول عوارض توسط شوراها بایستی منطبق بر ضوابط قانونی بدون مسامحه و رانت‌خواری در اجرای قوانین باشد. کما اینکه شهرداری بوشهر باید ابتدا به به فکر دریافت عوارض از ادارات باشد تا مردم!

وی بیان داشت: از برنامه‌های مهم جهت تفریح سالم و افزایش نشاط عمومی توسعه ورزش‌های همگانی، توسعه برنامه‌های بومی و فرهنگی شهر بوشهر، افزایش تفرجگاه‌های ساحلی بر اساس فرهنگ اصیل بوشهر می‌باشد.

بودجه ورزشی شهرداری فقط برای دو تیم نیست

پولادی با بیان اینکه اعتبارات ورزشی شهرداری بوشهر برای تیم‌های ورزشی بایستی کاملاً عادلانه باشد، خاطرنشان کرد: اختصاص بودجه شهرداری به دو تیم ورزشی فوتبال بایستی به نحوی باشد که در عین حالی که رقابت سالمی را بین سایر ورزش‌ها ایجاد می‌کند نبایستی منجر به متوقف شدن و رکود سایر ورزش‌ها در سطح استان شود.

مناسب سازی معابر و منازل معلولین

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به مناسب‌سازی معابر بوشهر برای معلولین گفت: تخصیص اعتبار برای مناسب‌سازی معابر و منازل معلولین و همچنین برنامه‌های گردشگری خاص معلولین بایستی در برنامه‌های شورای شهر قرار گیرد.

فضایی که سبز نشد

وی با اشاره به نبود فضای سبز مناسب و کافی برای شهروندان بوشهری بیان کرد: باتوجه‌به اینکه بسیار از مناطق شهری از جمله شهر بوشهر بر روی کمربند خشک جهانی قرار دارد، ایجاد یک فضای سبز پایدار باید منطبق بر ویژگی‌های اکولوژیک شهر بوشهر به‌گونه‌ای باشد که تمامی عوامل و محدودیت‌ها در طراحی و احداث آن لحاظ شده باشد، از شرایط اقلیمی و زیستی کاملاً تبعیت کند و نیاز به نگهداری و آبیاری مداوم نداشته باشد زیرا آب محدودکننده‌ترین پارامتر در توسعه و ایجاد فضای سبز است و در این راستا شناخت گونه‌های بومی و سازگار بدون آسیب به سفرهای آب زیرزمینی و خلل به زیرساخت‌های ساختمانی و پیاده‌رو بایستی در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر عوارض شهرداری گردشگری دریافت عوارض دستگاه ها شورای شهر شهر بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۳۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود

ایسنا/بوشهر معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه ملی بازآفرینی با همت شرکت باز آفرینی شهری ایران درکشور اجرا می شود.

به گزارش ایسنا، سید مسلم سیدالحسینی روز پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع روسای کمیسیون های شهرسازی و معماری در بوشهر افزود: سندتوانمندسازی برنامه ملی بازآفرینی درصورت تصویب در هیات وزیران  بزودی درکشور اجرایی می شود.

وی با بیان اینکه  مبنا و محور این برنامه برپایه مشارکت مردمی است، اضافه کرد: بر مبنای این برنامه یک مدیریت یکپارچه درکشور ایجاد می‌شود که کار در راس آن در کشور رئیس جمهور، در استان ها استانداران و در شهرستانها فرمانداران با دبیری شهرداران انجام می شود.

مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران تصریح کرد: با اجرای این برنامه با مشارکت مردم و افزایش روحیه شورایی، شهرهای ایران در همه زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی بافت های تاریخی توسط خود مردم و با مشارکت واقعی مردمی رشد پیدا می کنند.

وی ادامه داد: در این برنامه شهرداری ها و شوراهای اسلامی شهر، دولت و مردم سه رکن اصلی اجرایی هستند و توسعه شهری بجای کارشناسی و تخصصی برمبنای توافقی است که میان مردم و موردقبول و توافق نهایی مردم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بافت تاریخی بوشهر بعنوان نماد معماری کشور شناخته می شود،اظهارکرد: این نماد معماری نشان می دهد که آنچه موجب توفیق شهر بوده همان مشارکت مردم بوده است و تجربه تاریخی نشان می‌دهد که هیچگاه طرح های توسعه شهری از بالا به پایین موفقیتی نداشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • برگزاری هفتمین اجلاس شورا‌ها و شهرداری‌های مراکز استان‌ها در بوشهر
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند
  • کشت چغندرعلوفه‌ای در ۱۰۰ هکتار از مزارع استان قزوین بصورت پایلوت 
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • استفاده از هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره‌ای اراضی
  • برنامه‌های تولیدی رادیو بوشهر کیفی شود
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید