Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه طراحی دوره های آموزشی (متناسب با فعالیت جهادی هیئات مذهبی) در چارچوب سیاست های آموزشی سازمان بسیج سازندگی برای گروه های جهادی و انجام برنامه های مشترک در حوزه های محرومیت زدایی و خدمت رسانی انجام می گیرد.

به گزارش برنا؛ صبح امروز تفاهم نامه ای مابین هیئت رزمندگان اسلام، سازمان بسیج سازندگی و سازمان بسیج مداحان در جهت اهتمام دوجانبه نسبت به گفتمان سازی حرکت های جهادی و اجرای برنامه هایی از قبیل "ثبت و ساماندهی گروه های جهادی هیئات مذهبی"، "آموزش و توانمندسازی جهادگران هیئات" و "حمایت و پشتیبانی از گروه های جهادی" باتوجه به ظرفیت های طرفین تفاهم نامه صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تفاهم نامه طراحی دوره های آموزشی (متناسب با فعالیت جهادی هیئات مذهبی) در چارچوب سیاست های آموزشی سازمان بسیج سازندگی برای گروه های جهادی و انجام برنامه های مشترک در حوزه های محرومیت زدایی و خدمت رسانی انجام می گیرد.

حجت الاسلام احمد پناهیان جانشین هیات رزمندگان اسلام عنوان کرد: امیدواریم همکاری بین بسیج سازندگی، هیات رزمندگان و بسیج مداحان که از بازوان انقلاب اسلامی می باشند در راستای محرومیت زدایی و کارهای جهادی گام های پرتوان و مفیدی را بردارند.

او افزود: خوشبخانه در کشور قرارگاه های ملی من جمله قرارگاه های کرونا و محرومیت زدایی برای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی وجود دارد که سازمان بسیج سازندگی در تحقق این قرارگاه ها نقش بسزایی دارد و داشته است. و ستاد عملیاتی جهادی هم با کمک بسیج مداحان  صورت گرفته است.

ارجونی مسئول بسیج مداحان کشور گفت: موضوعاتی مثل آزادسازی زندانیان و محرومیت زدایی با کمک بسیج سازندگی و بسیج مداحان می تواند بستری مناسب برای تفاهم نامه ارزشمند بین این نهاد های مقدس باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بسیج دوره های آموزشی خدمت رسانی مداحان انقلاب اسلامی نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیج رزمندگان اسلام جهادگران هیئات مذهبی سازمان بسیج سازندگی گروه های جهادی محرومیت زدایی بسیج مداحان هیئات مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • مهرواره هوای نو؛ آماده‌سازی هیئات برای چهل‌واره دوم انقلاب
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • آزادی ۶ زندانی جرایم غیرعمد توسط هیئات کاشان
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت