Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی خواستار صدور مجوز تاسیس دانشکده داروسازی در استان از سوی وزیر بهداشت شد.

سید علی آقازاده در بیست و نهمین آیین پویش راه سلامت که با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت در اراک برگزار شد، با اشاره به فوت ۲۱۳۳ از مردم استان مرکزی بر اثر کرونا، اظهار کرد: استان مرکزی از ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ درگیر کرونا شد و انتخابات را در شرایط کرونا برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استان در همان هفته اول، تعطیلی مدارس را دنبال کرد و در واقع از تصمیمات ملی جلوتر بود.

وی با بیان اینکه استان مرکزی اولین استانی بود که محدودیت در فعالیت بازار و پاساژها را یک هفته زودتر از کشور آغاز کرد، گفت: تمامی اقدامات با همکاری مردم و اصناف رقم خورد، صنوف آسیب های بسیاری را متحمل شدند و حتی برخی از اصناف با چک های برگشتی مواجه شدند. بر این اساس حتما باید مسئله افزایش مهلت پرداخت مالیات و پرداخت تسهیلات و چک های بانکی از طریق ستاد ملی دنبال شود.

آقازاده افزود: در کنار مراکز درمانی دولتی، بیمارستان های خصوصی استان و نهادهای نظامی و انتظامی و اعضای شورای اداری و تامین  نیز نهایت همکاری را داشتند و کادر بهداشت و درمان نیز از همان روز اول نهایت فداکاری را نشان دادند که به کنترل بیماری منتهی شد.

وی گفت: استان از نظر بستری در رتبه ۲۲ کشور و از نظر فوتی در رتبه ۱۶ است که این شاخص پایین تر از میانگین کشور قرار دارد و در این بین وزارت بهداشت و کادر درمان تلاش بسیاری کردند ولی متاسفانه در برخی از محافل و حتی مناظره های ریاست جمهوری، موضوع کرونا سیاسی جلوه داده می شود و برای تعدادی رای، این همه فداکاری نادیده گرفته می شود، در حالی که باید در جریان کار بزرگی که در مواجهه با کرونا در کشور صورت می گیرد، قرار بگیریم.

استاندار مرکزی بیان کرد: پیک چهارم  را پشت سر گذاشته ایم و امیدواریم تا پایان تابستان گروه های سنی واکسینه شوند تا از این شرایط بیماری خارج شویم.

آقازاده گفت: در این جلسه تاسیس دانشکده داروسازی در استان را از وزیر بهداشت خواستاریم تا خدمات بیشتری به مردم ارائه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استان مرکزی کروناویروس همه باهم علیه کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت سوخت رانندگان باطل می شود!

تین نیوز

رئیس کل بیمه مرکزی به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث هشدار داد، در صورت پرداخت نشدن حق بیمه، کارت سوخت وسیله نقلیه آنها متوقف می شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از صدا و سیما، علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اختلاف نظر درباره وصول و هزینه کرد حق بیمه ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت، گفت: طبق قانون افرادی که در تصادفات رانندگی دچار حادثه می شوند در زمان انتقال به بیمارستان، نباید هیچ وجهی پرداخت کنند، چراکه از حق بیمه آن ها رقمی قبلا برای استفاده از خدمات رایگان پزشکی واریز کرده اند.

استاد هاشمی افزود: موضوعی که وجود دارد اختلاف بین بیمه مرکزی و وزارت بهداشت بر سر پرداخت نشدن هزینه ۱۰ درصدی حق بیمه شخص ثالث است که کمیسیون بهداشت مجلس امروز به این موضوع ورود و آن را بررسی کرد.

وی گفت: امروز در کمیسیون بهداشت مجلس بحث های خوبی مطرح شد و ما هم گزارش مبالغی که سال های گذشته پرداخت کرده بودیم را به صورت شفاف ارائه کردیم. ما در بیمه مرکزی مدعی هستیم که طبق قانون عدد مشخص شده در سال های گذشته را پرداخت کرده ایم، دیوان محاسبات کشور هم که در این جلسه حضور داشت، ادعای ما را تأیید کرد.

استاد هاشمی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۵.۸ همت به حساب وزارت بهداشت واریز کردیم، گفت: وزارت بهداشت معتقد است که این عدد به این وزارتخانه واریز نشده است.

وی افزود: تکلیف کمیسیون بهداشت این است که این عدد به طور کامل در اختیار وزارت بهداشت و بیمارستان ها قرار بگیرد تا آن ها بتوانند خدمات لازم را در اختیار بیماران سوانح رانندگی ارائه دهند. بر این اساس، مقرر شد کمیته ای متشکل از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و کمیسیون بهداشت مجلس برای بررسی علت واریز نشدن حق بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت تشکیل و با نظارت، پرداخت حق بیمه شخص ثالث را راستی آزمایی کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه متأسفانه بیش از ۸۰ درصد موتورسیکلت ها فاقد بیمه شخص ثالث هستند، تصریح کرد: پارسال افراد می توانستند یک روزه، دو روزه یا یک ماهه برای نقل و انتقالات وسیله نقلیه خود بیمه خریداری کنند که ما مانع از این کار شدیم و مدت بیمه را یک ساله کردیم. همچنین در کنار این اقدام افرادی که موتورسیکلت های صفر را خریداری کردند مشمول تخفیف ۲۰ درصدی بیمه شدند.

آقای استاد هاشمی ادامه داد: با همکاری پلیس راهور فراجا و موافقت وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع بیمه مرکزی برای کمک به افرادی که بیمه خریداری نکرده اند مقرر کردیم جریمه آن ها مشمول بخشودگی قرار بگیرد.

وی همچنین ضمن هشدار به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث گفت: ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شد؛ لذا طبق قانون بناست خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • استاندار فارس خواستار تسریع نهضت ملی مسکن و حفظ حقوق عامه شد
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • حجاب و عفاف یکی از ابعاد مهم حیات فرهنگی است
  • دانشجویان معترض در آمریکا آقازاده‌های این کشور هستند
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲هزار نفر را اخراج می‌کند