Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-28@04:43:57 GMT

کمبود تجهیزات فیلمسازی در انگلیس دردسرساز شد

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۵۶۴۲

کمبود تجهیزات فیلمسازی در انگلیس دردسرساز شد

عطش سیری‌ناپذیر شهروندان انگلیسی برای تماشای محتوای جدید و حجم بالای فیلمبرداری‌هایی که به دلیل شیوع کرونا به رو هم تلنبار شده بودند، باعث شده تیم‌های فیلمبرداری در این کشور با کمبود نیروهای تعلیم دیده و تجهیزات ضروری روبه‌رو شوند و غول‌هایی چون آمازون و نتفلیکس بتوانند معدود منابع باقیمانده را از چنگ رقبای مستقل خود درآوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گای هیلی (Guy Heeley) دستیار کارگردان و تهیه‌کننده شناخته شده انگلیسی درباره این معضل عجیب گفت: با کمبود شدید تجهیزات مواجهیم. تا جایی که زمانی دنبال آن بودیم بسته الکتریکی موردنیازمان را از اروپای شرقی وارد کنیم چون حتی یک نور یا ژنراتور در لندن یا حوالی آن پیدا نمی‌شد.

صنعت ساخت فیلم و سریال در انگلیس سال گذشته پس از اجرای طرح حمایتی دولت برای جبران خسارت مالی ناشی از شیوع کرونا، رونق گرفت. از یک سو این طرح انگلیس را به پناهگاهی برای شرکت‌هایی تبدیل کرده است که می‌خواستند به فیلمبرداری در دوران کرونا ادامه دهند و از سوی دیگر شرکت‌های پخش اینترنتی فیلم و سریال به دنبال سواستفاده از قوانین سخاوتمندانه مالیاتی در انگلیس بودند. بنابراین تیم‌های فیلمسازی به این کشور اروپایی سرازیر شدند.   

کای الیوت (Kaye Elliott) کارگردان سرشناس فیلم‌های تلویزیونی می‌گوید: شرایط قمر در عقرب است؛ کارهایی که قرار بود فیلمبرداری شوند سرانجام کلید می‌خورند، حجم تقاضا سرسام آور بوده و انگلیس جایی فوق‌العاده برای تولید محتواست.

همزمان، با وجود میلیاردها پوندی که به ساخت استودیوهای فیلمسازی جدید در انگلیس اختصاص داده شده پیدا کردن لوکیشن برای فیلمبرداری یک چالش جدید است. روری آیتکن (Rory Aitken) از بنیان‌گذاران شرکت فیلمسازی ۴۲ با اشاره به این معضل گفت: پروژه‌های فیلمسازی به تعویق می‌افتند چون تیم‌های سازنده نمی‌توانند عوامل، فضای استودیو و تجهیزات موردنیازشان را تامین کنند. ۱۰ سال پیش کسی فکرش را هم نمی‌کرد.

تجهیزات موردنیاز برای ساخت فیلم و سریال‌های باکیفیت، از جمله دوربین‌های گرانقیمت، معمولا توسط تیم‌های تولید کرایه می‌شوند اما برخی تیم‌ها از کمبود در تامین‌کنندگان اصلی خبر داده‌اند.

جِنین وان ویک (Jannine van Wyk) از شرکت ARRI فعال در حوزه کرایه تجهیزات فیلمسازی از تقاضای بی سابقه برای کرایه تجهیزات در انگلیس خبر داد و گفت: کمبود ابزار و فضای استودیو در دوران شیوع کرونا باعث شده این شرکت به فکر سرمایه‌گذاری روی فناوری‌های جدید بیفتند.

وی افزود: یکی از این نوآوری‌ها، ساخت استودیوهای مجازی بود که در آنها می‌توان با استفاده از ال‌ای‌دی‌هایی که در پشت، بالا و جلوی دوربین قرار داده‌شده‌اند چند صحنه را فیلمبرداری کرد و از نرم‌افزار کامپیوتری گیمینگ برای ساخت لوکیشن‌هایی استفاده کرد که پیش‌تر تیم‌های تولید برای فیلمبرداری در آنها باید سوار هواپیما می‌شدند و به نقطه موردنظر سفر می‌کردند.

۵۸۵۸

کد خبر 1525199

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۵۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران

فرماندار تیران و کرون گفت: افت فشار و کمبود زیرساخت‌های برق رسانی در این منطقه مانعی پیش روی توسعه اقتصادی بوده که نیازمند پیگیری و تأمین نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی کیا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با مدیر برق منطقه‌ای استان اصفهان و فعالان بخش صنعت و کشاورزی تیران و کرون در محل فرمانداری این شهرستان اظهارکرد: پس از رفع مشکل کمبود انرژی گاز در بخش کرون با احداث ایستگاه جدید، کمبود برق چالشی جدید پیش روی کشاورزی و صنایع تیران و کرون قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به احداث ۲ شهرک صنعتی جدید و توسعه گلخانه‌های این منطقه تأمین برق به عنوان زیرساخت اصلی مورد توجه بوده و در صورت عدم تأمین آن با مشکل برق رسانی به خانه‌های مسکونی نیز روبرو خواهیم شد.

فرماندار تیران و کرون ادامه داد: قدمت بالای شبکه‌های برق رسانی در این منطقه و همچنین کمبود پست‌های انتقال برق در حال حاضر مشکل برق رسانی ایجاد کرده و برای صدور مجوز فعالیت‌های جدید اقتصادی، تأمین برق مورد نیاز باید بررسی شود.

محمدی کیا با بیان اینکه هزار و ۲۰۰ فقره درخواست مجوز ایجاد فضای گلخانه‌ای و یا شرکت صنعتی روی میز دستگاه‌های خدمات رسان قرار دارد، تصریح کرد: به دلیل کمبود برق پاسخ استعلامات ساکت مانده و تا رفع این مشکل باید منتظر بمانند.

وی یادآورشد: با وجود مواجه با کمبود زیرساخت‌ها اما بدون برنامه‌ریزی بلند مدت قادر به رفع نیازهای توسعه‌ای نخواهیم بود و شرکت برق باید چشم انداز روشن و چندین ساله برای این شهرستان پیش بینی کند.

عدم تعادل هزینه‌ها و درآمد در شرکت برق

نماینده مردم شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی در بخشی از این جلسه معضل تأمین برق برای این حوزه انتخابیه را جدی بیان کرد و گفت: همین معضل در نجف آباد و تیران و کرون مانع توسعه اقتصادی شده است.

ابوالفضل ابوترابی با بیان اینکه درآمد زایی در شرکت برق متناسب با هزینه‌ها نیست، تصریح کرد: این عدم برابری ورشکستی مالی این شرکت را نشان می‌دهد اما وزارت نیرو برای تأمین نیاز مردم از سهم خود گذشته و با وجود هزینه‌های بالا، مصارف مردمی را در تنگنا قرار نمی‌دهد.

وی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های شبکه برق رسانی در تیران و کرون به بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و چنین اعتباری در مقطع زمانی یک ساله قابل تأمین نیست.

نماینده مردم شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون، مشارکت بین سرمایه گذاران و شرکت برف استان اصفهان را فرصتی برای گره گشایی از این مشکل بیان کرد و گفت: صاحبان صنایع و گلخانه داران سهم خود را برای احداث پست جدید بپردازند تا شرکت برق نیز در این همکاری مشترک، معضل پیش رو را بردارد.

احداث ۲ پست جدید در دستور کار شرکت برق منطقه‌ای اصفهان

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان در ادامه این جلسه با بیان اینکه هزینه‌های سنگینی برای احداث نیروگاه و پست‌های برق به این شرکت تحمیل می‌شود، اظهارداشت: احداث دو پست جدید در این منطقه برای پوشش شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون در برنامه قرار دارد که یک مورد آن امسال روی خط قرار می‌گیرد.

سعید محسنی ادامه داد: پست جدید بعدی انتقال برق نیز سال آینده مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای کاهش خاموشی در فصل تابستان به همکاری صنایع و خانواده‌ها نیاز است، تصریح کرد: بدون این همکاری‌ها مشکل خاموشی رفع نشده و افت فشار و خاموشی را خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان خاطرنشان کرد: در توسعه صنعتی شکی نیست و همه مسائل روشن است اما تأمین هزینه‌های برای شرکت برق زیاد بوده و باید برای آن برنامه‌ریزی کرد.

کد خبر 748564

دیگر خبرها

  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت