Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنران حرم رضوی خانواده، مشاهد مشرفه و مساجد را کانون‌های اصلی تربیت دینی و پایگاه‌های مروج فرهنگ اهل بیت(ع) ذکر کرد.

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین جعفر اسلامی فر در سلسله جلسات سخنرانی حرم مطهر رضوی که در رواق امام خمینی(ره) برگزار شد، بیان کرد: در دین مبین اسلام خانواده بهترین مکان برای انتقال فرهنگ دینی به فرزندان است تا والدین در یک محیط امن و آرام به تربیت دینی فرزندان بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس دینی افزود: یکی دیگر از محیط هایی که حضور در آن در دین مبین اسلام بسیار سفارش شده، مشاهد مشرفه و حرم های اهل بیت(ع) است چرا که این مکان ها در واقع پایگاهی برای ترویج مکتب اهل بیت(ع) می باشد.

وی ادامه داد: سومین مکانی که در دین مبین اسلام بر حضور در آن بسیار تاکید شده و اهل بیت(ع) مردم را برای حضور در آن تشویق کرده اند، مسجد است. مسجد مکانی مقدس و پایگاهی برای تثبیت معارف دینی در دل و روح افراد و همچنین مکانی برای ترویج فرهنگ نبوی و علوی است.

سخنران حرم مطهر رضوی افزود: در متون اسلامی از جمله آیات قرآن و احادیث معصومین(ع) تاکید بسیاری شده که مردم با مساجد انس بگیرند. شاید امکان تشرف به مشاهد مشرفه بیشتر اوقات برای افراد فراهم نباشد ولی حضور در مسجد محله تقریبا برای همه ممکن است.

حجت الاسلام والمسلمین اسلامی فر ابراز کرد: هرچند حضور در مسجد و انجام امور عبادی از اهمیت بسیاری برخوردار است ولی مسجد علاوه بر اینکه مکانی برای عبادت است، باید مکانی برای دفاع از دین نیز باشد.

وی اضافه کرد: مسجدی که دفاع از دین و مبارزه با مستکبران در آن رنگ وبویی نداشته باشد یک مسجد خاموش و بی اثر است. مسجدی ارزش دارد که اهل مبارزه با کفار باشد و در مواقع حساس افراد جامعه را به دفاع از دین و مبارزه به استکبار دعوت کند.

سخنران حرم مطهر رضوی ادامه داد: اگر برکت و شور و حالی در مسجد است به برکت وجود مجاهدان فی سبیل الله است و اگر مجاهدت در راه خدا نبود کفار هیچ معبد و مسجدی را بر روی زمین باقی نمی گذاشتند.

وی در ادامه با بیان اینکه شرکت در انتخابات نشانه تبلور قدرت اسلام و قدرت شیعه در جهان است اضافه کرد: امروز دشمن به شدت تلاش می‌کند تا ناامیدی را در جامعه حاکم کند و بر امنیت و اقتدار کشور خدشه وارد کند ازین رو شرکت در انتخابات یک وظیفه همگانی است.

منبع:

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خانواده مشاهد مشرفه مسجد مشاهد مشرفه اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۰۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است

مرتضی موصلی در آئین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری با بیان اینکه یکی از جهت‌گیری‌های کمیته امداد، توسعه انفاق و نیکوکاری و گسترش سنت‌های حسنه اسلامی است، گفت: یکی از بزرگترین برجستگی‌های استان فارس، نیکوکار بودن مردم استان و بی‌تفاوت نبودن نسبت به حال یکدیگر است و ما باید زمینه هم‌افزایی مردم و خیرین در این راه را فراهم کنیم.

او یکی از اهداف کمیته امداد در سال جاری را حرکت جمعی در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری به ویژه در راستای شعار سال عنوان کرد و افزود: استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های ما در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

موصلی با بیان اینکه شناسایی و معرفی الگو‌های موفق در میان خیرین، یکی از کار‌هایی است که می‌تواند در زمینه ترویج کمک به نیازمندان موثر باشد، گفت: به‌عنوان مثال مجموعه‌ای را می‌شناسیم که بیش از ۴۰۰ مسکن را برای خانواده‌های نیازمند در دست احداث دارند، برخی موسسات از ظرفیت‌های خیرین استان فارسی خارج از کشور استفاده می‌کنند و بعضی دیگر هم در عرصه بین‌المللی فعالیت دارند که ما در تلاش هستیم تا از این الگو‌ها استفاده کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس با تاکید بر اینکه نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی، انقلابی و حاکمیتی است، گفت: کمیته امداد امام راحل بیش از چهار دهه است که در عرصه خدمتگزاری و فراهم کردن زمینه خدمت شایسته به خانواده‌هایی که از نظر اقتصادی ضعیف هستند تلاش می‌کند و هدف اصلی کمیته بر توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه‌های مختلفِ اقتصادی، فکری، فرهنگی و اجتماعی است.

موصلی در پایان به محور‌های پیشنهادی خود در جهت هم‌افزایی ظرفیت‌ها پرداخت و گفت: ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار، توسعه کارکرد‌های کارآفرینی، احداث و یا خرید مسکن نیازمندان به خصوص با بهره‌گیری از ظرفیت نهضت ملی مسکن، کمک به تامین جهیزیه و تسهیل ازدواج، کمک به درمان بیماران صعب العلاج و زمین گیر، فراهم کردن زمینه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان نخبه و هم‌افزایی در تامین منابع قرض الحسنه، از جمله مهمترین مسائلی هستند که آنها را در کمیته امداد دنبال می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ورزش باستانی ترویج فرهنگ پهلوانی و جوانمردی
  • اسم گذاری ۱۷ شوال به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای
  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان