Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین صفاری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بیان اینکه حفظ سلامت فردی و جامعه یکی از دستورهای مهمی است که در آیات و روایات فراوانی به آن تأکید شده است، اظهار داشت: سلامت و بهداشت در متون دینی به معنای «حفظ الصحه» آمده است که به مجموعه اقدام‌هایی که برای بهبود و ارتقای تندرستی و توانایی فرد و جامعه انجام می‌شود، نظام سلامت می‌گویند و شامل همه دانش‌ها و روش‌هایی است که به حفظ سلامتی فرد و جامعه کمک می‌کند، بنابراین یکی از مهمترین وظایف حکومت اسلامی، تأمین سلامت و بهداشت و درمان مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن اسلامی پزشکان استان اصفهان در رابطه با نیروی انسانی در نظام سلامت کشور گفت: سیستم سلامت در کشور ما از نیروی انسانی متخصص و قوی برخوردار است و علت اصلی پیشرفت کشور در حوزه پزشکی و شاخص‌های سلامت طی ۴۳ سال اخیر، تربیت نیروی انسانی کارآمد و متخصص شامل پزشکان، پرستاران و اعضای هیأت علمی و بهره‌مندی از آن بوده است؛ چنان‌چه در دوران اپیدمی کرونا نیز شاهد آن هستیم، تخصص و ایثار همین نیروی انسانی در قالب مدافعان به دادمان رسید.

وی با اشاره به ضعف اصلی در وزارت بهداشت عنوان کرد: ضعف در برنامه‌ریزی است؛ در واقع ما برنامه‌ریزان خوبی در این ساختار نداریم و علیرغم داشتن نیروی انسانی خوب و قوی، شاهد مشکلات اساسی در وضعیت سلامت هستیم، به عنوان مثال برنامه‌ریزی بد، منجر به کاهش شدید رشد جمعیت شده که همین مسأله طی چند ده سال آینده، باعث ایجاد مشکلات عدیده برای کشور خواهد شد یا رشد آمار بیماری‌های غیرواگیر مثل فشارخون، دیابت و سکته‌های قلبی و مغزی، طی دهه اخیر حکایت از نداشتن برنامه خوب برای اصلاح سبک زندگی مردم دارد.

صفاری در تبیین ضروری بودن اصلاح نظام سلامت افزود: مشکلاتی مثل مصرف ناکارای منابع موجود، دسترسی ناکافی به مراقبت‌های لازم و عدم پاسخگویی به نیاز‌ها و انتظارات مردم، اصلاحات نظام سلامت را ضروری می‌سازد.

مسؤول کمیته پزشکان و سلامت ستاد آیت‌الله رئیسی در استان اصفهان ادامه داد: طرح‌های متنوع سلامت در جمهوری اسلامی به اجرا در آمده است که هرکدام نقاط قوت و ضعف مختلفی داشته است، آخرین طرح سلامت اجرا شده در کشور، طرح تحول سلامت بوده که با هدف کاهش پرداخت از جیب مردم و افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی درمانی طراحی شد و از سال ۱۳۹۳ به اجرا درآمد.

وی با اشاره به نقاط ضعف این طرح اضافه کرد: نقاط ضعف موجود در طرح تحول نظام سلامت باعث بروز مشکلات فراوانی برای نظام سلامت شده است؛ بی‌توجهی به قوانین بالادستی و تجربیات موفق جهانی در حوزه اصلاحات سلامت در کنار نگاه نازل به اصلاحات ساختاری و کنترل هزینه‌ها باعث دستیابی به توفیقات موقت و کوتاه‌ مدت شده است، بنابراین امروز نیاز به اجرای طرحی جامع‌تر و دقیق‌تر از طرح‌های قبلی جهت بهبود اوضاع سلامت جامعه با رفع نواقص قبلی وجود دارد.

صفاری با مهم دانستن توجه به اسناد بالادستی در این حوزه بیان کرد: جهت اصلاح اساسی سیستم سلامت حتماً باید به اسناد بالادستی توجه داشت که مهم‌ترین سند بالادستی در این حوزه، سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب است که در فروردین ۱۳۹۳ ابلاغ شده است، ولی هنوز توجه مناسبی به این سیاست‌ها در حوزه سلامت صورت نگرفته است.

انتهای پیام/۶۳۰۷۷/ح۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: دولت انقلابی نظام سلامت نیروی انسانی نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۰۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد

 ملک رئیسی دستیار فرماندار در امر مردمی سازی در شورای مردمی سازی فرمانداری سرباز  سخنان خود را با  فرمایشات مقام معظم رهبری شروع کردند و گفتند اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم، باید پای مردم را به عرصه‌ی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. در بخش مردمی ظرفیّتهای بزرگی وجود دارد که ... بایستی فعّال بشود، باید از آنها به نفع کشور و به نفع مردم استفاده بشود.

ملکرئیسی  گفت: جلسات شورای مردمی با دستور کار تبیین شعار سال و بررسی مسائل و مشکلات آب شرب شهرستان می باشد.

وی افزود: با عنایت به اینکه نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری سال« جهش تولید با مشارکت مردم» نشان از آن دارد که اقتصاد کشور بیمار است و انتخاب شعارهایی با موضوع تولید و اقتصاد در ۱۶ سال گذشته مهر تاییدی بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی امسال که ضعف اساسی کشور را در حوزه اقتصادی دانستند.

دستیار فرماندار شهرستان سرباز در امر مردمی سازی عنوان کرد طبق گفته مقام معظم رهبری تنها راه برون رفت از مشکلات و نجات کشور  رونق تولید و اقتصاد می باشد و تنها نسخه شفابخش اقتصاد بیمارگونه کشور، تغییر و تحول اساسی و  ورود انقلاب جهادی در اقتصاد می باشد.

ملک رئیسی در ادامه اشاره به مشکلات، معضلات و مطالبه ی مردم شهرستان سرباز  بیان کردند اگر  در دو حوزه  آب شرب بهداشتی و کشاورزی  بصورت برنامه ریزی اصولی و هدفمند  ورود کنیم و مشکلات این دو حوزه را با مشارکت مردم و دولت بصورت جهادی مرتفع کنیم  بار سنگینی از دوش ملت و دولت برداشته می شود و رضایت عمومی مردم در شهرستان بیشتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: در حوزه کشاورزی باید برنامه ریزی درستی جهت برند نمودن محصولات انحصاری شهرستان و فرآوری محصولات کشاورزی بخصوص خرمای شهرستان و بهبود اقتصاد کشاورزان  می تواند نقطه عطفی در تحقق شعار سال در شهرستان باشد.

اربابی معاون فرماندار ضمن تشکر از نگاه امیدبخش دستیار مردمی در حوزه های مختلف، مدیران و مسئولان ادارات و سازمان ها و خیرین شهرستان را در تحقق اهداف کلان شهرستان تشویق نمود و بحث کشاورزی را از مهمترین و بهترین پتانسیل های مردم شهرستان دانست و در برنامه ریزی جهت رفع مشکلات این حوزه نیز تاکید نمود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • ضرورت همکاری نیروی انتظامی در توسعه بلوار شهید ابوالحسن خرمرودی
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • توجه به نیروی انسانی رویکرد قوه قضائیه است
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب