Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید واشقانی که همزمان در حوزه های اجرا و بازیگری فعال است، مجری گری را کاری بسیار دشواری می داند و یادآور می شود که یک مجری برای اینکه در دل مردم بنشیند، نیازمند به کارگیری ابزار یا همان اطلاعات و کلماتی است که از دانش بالای او نشأت می گیرد.

به گزارش ایسنا، واشقانی همچنین در زمینه اجرا توضیح داد: مجری علاوه بر اینکه باید خودش باشد و اینکه چقدر این خود فرد بودن، به دل مردم می نشیند، باید از دانش کافی برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری گری فرای بازیگری دانش می خواهد؛ و این دانش به لحاظ اطلاعات و کلماتی است که از طریق مطالعه به دست می آید و البته خیلی از مجریانمان این ویژگی را ندارند.

او در پاسخ به اینکه آیا حضور همزمان در اجرا و بازیگری را برای خود یک ریسک تلقی نمی کند؟ توضیح داد: من هیچ گونه مشکلی ندارم با اینکه که اگر کسی توانایی انجام کاری را دارد، علاوه بر تخصص اصلی خود انجام دهد. در حال حاضر بازیگران بزرگی در دنیا داریم که همزمان کار اجرا هم انجام می دهند.

واشقانی در این زمینه به ایفای نقش پژمان جمشیدی در فیلم ها و سریال ها، در مقام یک بازیکن فوتبال اشاره کرد و گفت: حتی بازیگری پژمان جمشیدی از از فوتبالش هم بهتر است؛ این چه ایرادی دارد. اگر فرد توانایی آن را داشته باشد. البته هنوز هم این معادلات هست که می گویند بازیگر نباید همزمان با تخصص اصلی خود، کار اجرا هم انجام دهد یا بالعکس؛ چراکه در ذهنیت تماشاگر تاثیر می گذارد، اما به نظر من این اتفاق صدمه ای نمی زند، به شرط اینکه به کاری که انجام می دهید، واقف باشید و علمش را داشته باشید.
ضمن اینکه تعداد انگشت شماری از سوپراستارهای ما در سینما، از حوزه اجرا و بازیگری در تلویزیون، وارد سینما نشده اند.

او درباره انتقادهایی که بعضا به اجرای بازیگران وارد می شود، هم تصریح کرد: در این مورد، مشکل از تهیه کننده هاست که گاهی بلد نیستند درست انتخاب کنند. فردی که نمی دانند توانایی اجرا دارد یا خیر، به صرف اینکه دیده شده، در مقام مجری می آورند و او نمی تواند اجرا کند و برنامه با سر به زمین می خورد.

بازیگر سریال «از سرنوشت» با اعلام ساخت سری چهارم این مجموعه و اینکه چند ماه از ساخت آن باقی مانده است، درباره این سریال توضیح داد: در فصل جدید همان تیم قبلی به همراه چند بازیگر جدید مشغول کار هستند و  حتی از سه فصل قبل جذاب تر است.

او دلایل اقبال مردم به سریال «از سرنوشت» را قصه گو بودن دانست و افزود: این قصه گو بودن را مردم دوست دارند. «از سرنوشت» در سه فصل قبل توانست به مردم قصه بگوید بدون اینکه درجا برند و الان هم دارد به مردم قصه می گوید و از این باب استقبال بسیار از آن شده است.

بازیگر مجموعه های «انقلاب زیبا»، «ماتادور» و «میکاییل» که به نوعی در ایفای نقش پلیس در سریال های تلویزیونی رکورددار محسوب می شود، درباره دلایل تفاوت این نقش ها با هم گفت: اگر با سریالی همکاری کنی که خوب باشد و از متن خوبی برخوردار باشد، شخصیتی که ایفا می کنی هم دیده می‌شود. در حال حاضر در فیلم ها و سریای هایمان به شدت از نداشتن فیلمنامه خوب رنج می بریم.

مجری برنامه «نوروز فوتبالی» که در برنامه «درجه یک» شبکه اول حاضر شده بود، درباره بازی امروز تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل عراق با آرزوی موفقیت برای تیم ایران، همچنین گفت: عراق تیم خطرناکی است و بسیار مقابل ایران باانگیزه بازی می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجید واشقانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۱۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید | آغاز تا انجام اومااویا

به گزارش همشهری آنلاین، پروژه سد چندمنظوره سریلانکا موسوم به «اومااویا» با ویژگی‌های منحصربه‌فرد که توسط مهندسان ایرانی اجرا شده است و دیروز با حضور سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور افتتاح شد. این اولین بار نیست که مهندسان ایرانی، پروژه‌های بزرگ را در دیگر کشورها اجرا می‌کنند؛ اما اومااویا ویژگی‌هایی دارد که آن را خاص می‌کند.

صادرات خدمات فنی و مهندسی، مرغوب‌ترین بخش از ترکیب تجارت خارجی است که ایران نیز از سال‌های دور در این حوزه فعال بود. تحریم‌های ظالمانه به قصد خانه‌نشین کردن مهندسان ایرانی به این بخش حمله برد و توانست مقیاس صادرات فنی مهندسی ایران را کاهش دهد؛ اما مهندسان ایرانی ضمن دور زدن تحریم‌ها، بر شرکت‌های صاحب‌نام غربی نیز در صحنه رقابت فائق آمدند و خود را در پروژه‌هایی که عنوان «بزرگ‌ترین» را یدک می‌کشند، جای دادند.

اومااویا در سریلانکا، یکی از این پروژه‌ها بود که دیروز افتتاح شد. ایران در ابتدای دهه ۹۰ توانسته بود رکورد صادرات بیش از ۴ میلیارد دلاری صادرات خدمات فنی مهندسی را ثبت کند؛ اما این رقم حالا حدود ۱.۵ میلیارد دلار است و طبق وعده علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو، قرار است طی ۲ سال آینده به ۵ میلیارد دلار برسد.

آغاز تا انجام اومااویا

قریب به ۱۴ سال پیش، ایرانی‌ها برای حضور در پروژه چندمنظوره سریلانکا با ایتالیایی‌ها رقابت کردند و بعد از موفقیت در این رقابت، برای خلق شاهکار مهندسی در منطقه‌ای نسبتاً محروم و خشک در ۲۰۰ کیلومتری شرق کلمبو، پایتخت سریلانکا، دست‌به‌کار شدند.

از مارس ۲۰۱۰ که کلنگ پروژه اومااویا زده شد، عوامل زیادی دست‌به‌دست هم داد تا پایان خوش برای این پروژه چندمنظوره رقم نخورد. در کنار تأخیرهای کارفرما در تحویل زمین، محدودیت‌های بانکی ناشی از تحریم، تأخیر کارفرما در پرداخت‌ها و تعلیق موقت پروژه ناشی از مسائل ناشناخته زمین‌شناسی، در برهه‌های مختلف ترمز پیشرفت اومااویا را کشیدند؛ اما عاقبت از سال ۲۰۱۶، عملیات اجرایی پروژه با شتاب بیشتری آغاز شد که البته این بار نیز دست‌اندازهای بزرگی نظیر کمبود سیمان، آرماتور و سایر نهاده‌ها در بازار سریلانکا، قطعی مکرر برق، کمبود گازوئیل از شتاب طرح کاستند و در نهایت با شیوع کرونا و مقررات سخت‌گیرانه برای کنترل بیماری، سنگ بزرگ دیگری پیش پای مجریان پروژه افتاد.

در نهایت اما، مهندسان ایرانی موفق شدند این پروژه را حتی در مواردی که برای اولین بار توسط شرکت‌های ایرانی اجرا می‌شد به پایان برسانند و آن را با نام ایران آماده افتتاح کنند.

مختصات ابرپروژه اومااویا

پروژه آبی سریلانکا که توسط مهندسان کشورمان و با پیمانکاری شرکت فراب ایران اجرا شده، شامل ساخت دو سد، یک تونل انتقال آب و دو واحد نیروگاه زیرزمینی برق‌آبی با مجموع ظرفیت ۱۲۰ مگاوات است که طبق گفته‌های وزیر نیرو، ۵۳۰ میلیون دلار هزینه در برداشته و دولت سریلانکا کل مبلغ را به‌صورت نقدی پرداخت کرده است. البته ۵۰ میلیون دلار از این هزینه در قالب «اعتبار خریدار» و طی قراردادی بین بانک توسعه صادرات ایران و وزارت دارایی سریلانکا تسویه شده که بازپرداخت آن با دولت سریلانکا خواهد بود.

اجرای صفر تا صد پروژه چندمنظوره اومااویا توسط مهندسان ایرانی انجام شده و طراحی و ساخت شفت عمودی زیرزمینی آن به ارتفاع ۶۱۸ متر، جزو عمیق‌ترین شفت‌های ساخته شده توسط مهندسان ایرانی است. جالب اینکه حفاری این شفت به روشی نوین و کاملاً مکانیزه و بدون دسترسی میانی انجام شده است.

نکته دیگر اینکه، طرح در منطقه‌ای نسبتاً محروم و خشک اجرا شده و شرکت ایرانی به‌واسطه فعالیت‌های داوطلبانه و خیریه نیز مانند ساخت جاده دسترسی و تأمین آب برای مردم محلی، نشان عالی مسئولیت اجتماعی دریافت کرده است. بر اساس آمارهای شرکت فراب، در اوج فعالیت‌های اجرایی این پروژه ۱۸۰۰ نفر مشغول به فعالیت بوده‌اند که ۴۰۰ نفر آن متخصصان ایرانی، ۱۳۷۰ نفر از کشور سریلانکا و ۳۰ نفر از سایر کشورها بوده‌اند.

ایران در باشگاه سدسازان برتر جهان

وزیر نیرو در مراسم افتتاح پروژه اومااویا گفت: بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی سدهای بزرگ، ایران جزو کشورهای برتر جهان در بخش سدسازی است و همچنین در حوزه تولید برق حرارتی جزو ۱۰ کشور اول جهان است. علی‌اکبر محرابیان با اشاره به اینکه ایران پنجمین کشور جهان ازلحاظ وسعت شبکه‌های آبیاری و زهکشی است، افزود: ما در عرصه تولید تجهیزات و قطعات موردنیاز تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب موفق شدیم بیش از ۹۵ درصد نیاز خود را در داخل کشور تأمین کنیم.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: به برکت این دستاوردها بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و ۶۰۰ سد کوچک با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد مترمکعب و حدود ۲.۵ میلیون هکتار شبکه آبیاری و زهکشی مدرن و صدهای تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در ایران ساخته شده است. با توجه به ظرفیت کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب چند پروژه بزرگ را در کشورهای مختلف جهان یا در حال اجرا داریم یا به تمام رسانده‌ایم.

او با اشاره به توان مهندسان ایرانی در سدسازی، گفت: در کشور تاجیکستان از پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده و از پروژه‌های در حال ساخت می‌توان به سد راغون به‌عنوان بزرگ‌ترین طرح عمرانی در جهان و به تعبیری مرتفع‌ترین سد جهان به ارتفاع ۳۳۵ متر و حجم ذخیره ۱۴ میلیارد مترمکعب توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی ازجمله شرکت‌های ایرانی اشاره کرد.

کد خبر 847078 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها خدمات مهندسی سد سریلانکا

دیگر خبرها

  • جیمی ردنپ: کوین دی بروین از استیون جرارد و فرانک لمپارد هم بهتر است
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • «پژمان» در راه شبکه آی‌فیلم فارسی
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید | آغاز تا انجام اومااویا
  • بازیگری پوتین، ۲ عمارت و مسافران تایلند
  • جانباز شیمیایی اهل تربت جام به جمع شهدا پیوست
  • همه دستگاه ها در کنار یکدیگر باید مجری عدالت باشند
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۸ هشتم کامل
  • احداث تقاطع‌های غیر همسطح رشت با سرعت در حال اجرا است