Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- طرح هادی روستایی در پیچ و خم بی‌مهری مسئولان گرفتار شده است و هنوز برخی روستاها در زمینه طرح هادی با مشکل مواجه هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز، طرح هادی روستاها در راستای توسعه و ارتقاء تدوین شده است و مقرر شد تا روستاها با استفاده از این طرح در حوزه‌های مختلف ارتقاء پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع با هدف جلوگیری از مهاجرت از روستاها، ارتقاء جایگاه روستا و افزایش رفاه ساکنان در روستاها پیش‌بینی شده بود و با تامین زیرساخت‌ها رفاه اجتماعی را به ارمغان آورده شود و بخشی از مشکلات روستائیان کاسته شود.

این طرح اگرچه در حرف و تئوری طرح خوبی بود اما متاسفانه عدم اجرای صحیح و کامل آن علاوه بر آنکه مشکلی از اهالی روستا حل نکرده است اجرای ناقص این طرح در برخی روستاها مشکلاتی را به دیگر مشکلات روستائیان اضافه کرده است.

قاسمی دهیار روستای ده آباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: از جمله فعالیت‌های زیربنایی در روستاها طرح هادی روستایی است که ضمن پرداختن به توسعه روستاها از زاویه برنامه‌ریزی، زمینه‌ساز و ایجادکننده بستری برای توسعه آتی روستا و لزوم ارائه خدمات موجود در شهرها و سعی در تعدیل مهاجرت و در نهایت کمک به مشکلات موجود در شهرها است.

وی گفت: طرح هادی روستای ده آباد در سال 1386 انجام و مجددا در سال 1398 بازنگری شده است و با عنایت به اینکه در سال‌های اخیر مهاجرت معکوس صورت گرفته و جمعیت این روستا در حال افزایش است و تقاضای ساخت و ساز نیز به تبع آن در حال افزایش بوده لازم است در این زمینه پیش‌بینی لازم صورت پذیرد.

دهیار ده آباد ابراز داشت: از مسئولین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انتظار می‌رود ضمن تعیین تکلیف اراضی ملی واقع در محدوده طرح هادی روستا، در صورت امکان به منظور رفع مشکلات متقاضیان زمین مسکونی و آینده‌نگری، بازنگری طرح هادی پنج سال یکبار انجام شود.

زراعتکار دهیار روستای اریسمان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز اظهار داشت: طرح هادی روستای اریسمان سال 1386 بازنگری و 14 سال از آن می‌گذرد؛ کار تصویر برداری هوایی و برداشت های میدانی توسط مشاور انجام شده است و این طرح مشغول ادامه عملیات بازنگری است.
دهیار اریسمان گفت: از مشکلات عمده طرح هادی قبلی عدم وجود استاندارد و دقت در نقشه‌ها و نیز به اتمام رسیدن فضای کافی برای اجرای سیاست‌های توسعه روستایی بود که در بازنگری جدید با تعامل و همراهی فی مابین بنیاد مسکن و دهیاری شاهد یک طرح جامع و کامل شامل تمامی استانداردهای درخور یک روستا در مسیر توسعه خواهیم بود.

محمدرضا شاملو معاون عمرانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در این باره در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  نطنز، در خصوص صدور اسناد مالکیت روستایی اظهار داشت: خوشبختانه در زمینه صدور مالکیت روستایی مشکل خاصی ندارد و استان اصفهان جزو استان‌های برتر در این زمینه است.

شاملو گفت: در موضوع صدور سند ملکیت روستایی، سازمان ثبت اسناد و بنیاد مسکن هماهنگی کاملی دارند و هر کدام از روستاییانی که تاکنون سند برایشان صادر نشده‌ است می‌توانند به بنیاد مسکن مراجعه کنند و در کمترین زمان مشکل آن‌ها حل خواهد شد.

معاون عمرانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: با هماهنگی ادارات ثبت اسناد، سند مالکیت روستایی که  در سنوات قبل صادرشده در واقع مختصات جغرافیایی در آن‌ها ثبت و قید نشده‌است و بعضا تداخل پلاک ثبتی وجود داشته‌است که از ابتدای سال مقرر شد روستاهایی که سند دفترچه‌‌ای دفترچه دارند بایستی به  اسناد تک برگ تبدیل شود.

طرح هادی در 48 درصد روستاهای کشور اجرا نشده استطرح هادی در 54 درصد روستاهای فارس اجرا شدبرنامه‌ریزی برای مهاجرت معکوس به 150 روستای استان گلستان/ اجرای طرح هادی در 670 روستا شروع شد

وی پیرامون اجرای طرح هادی روستایی و مشکلات پیرامونی روستاها به واسطه اتمام طرح هادی در آن روستا نیز گفت: در سراسر کشور برخی از روستاها هستند دوره 10 ساله آن‌ها تمام‌شده است و تلاش می‌کنیم تا مشکلات روستاها در زمینه طرح هادی را حل کنیم.

وی ضمن اشاره به آمار و ارقام در زمینه طرح هادی در روستاهای کشور و استان اصفهان گفت: طبق آخرین آمار بیش از 13 هزار روستا طرح هادی آن‌ها تمام‌ شده است و در سطح استان اصفهان  نیز تعداد سه هزار و 700 روستا نقشه طرح هادی دارند که باید در اولویت بازنگری قرار بگیرند.

شاملو با بیان اینکه برخی از روستاهای استان اصفهان در مرحله بازنگری طرح هادی هستند، بیان داشت: در استان اصفهان 116 روستا در اولویت بازنگری طرح هادی هستند که از این تعداد شش روستا متعلق به بخش مرکزی نطنز و بخش بادرود هستند.

انتهای پیام/804/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح هادی روستایی طرح هادی روستای طرح هادی روستا استان اصفهان طرح هادی بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۲۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه‌ای گفت: شهرستان ایجرود ۷۵ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که نیازمند اجرای طرح هادی است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح هادی نقش زیربنایی و بنیادی در توسعه همه جانبه مناطق روستایی دارد، اضافه کرد: باید به تقویت بنیان‌های اقتصادی مناطق روستایی برای بهره گیری از ظرفیت‌های بالقوه فرهنگی، تاریخی و اجتماعی نواحی روستایی توجه کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان تاکید کرد: هدف از اجرای طرح هادی روستایی، تأمین عادلانه امکانات از طریق ایجاد تسهیلات اجتماعی، تولیدی و رفاهی، هدایت وضعیت فیزیکی روستا، ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان و ارائه خدمات محیط زیستی و عمومی است.

خواجه‌ای افزود: اهمیت اجرای طرح هادی با توجه به ضرورت گسترش روستاها برای رفاه حال روستاییان و جلوگیری از مهاجرت جوانان روستایی هر روز بیشتر احساس می‌شود.

وی اظهار داشت: ساختار کالبدی روستاها که در طول زمان و بنا بر مقتضیات گوناگون اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شکل گرفته است با اجرای طرح هادی روستایی و احداث ساخت و سازهای جدید، خانه‌های با دوام، تعریض معابر، ایجاد پارک و فضای سبز، ایجاد کاربری‌های مورد نیاز از قبیل آموزشی، درمانی، نظامی و انتظامی متحول، و موجب رونق نسبی و افزایش حس امنیت در روستاییان می‌شود.

این مسؤول خاطر نشان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با فراهم‌سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی، در زیباسازی روستاهای استان نقش بسیار مهمی ایفا کرده است.

کد خبر 6086591

دیگر خبرها

  • ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های هادی در ناغان
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • ۱۴۰۰واحد مسکونی برای مددجویان نهادهای حمایتی استان احداث شد
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳