Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد امامی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۵۰۴ میلیارد و ۵۴۱ میلیون ریال تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری در این مدت به صندوق کار آفرینی امید استان مرکزی اختصاص یافت که ۱۰۰ درصد این اعتبارات برای حمایت از توسعه و اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری استان جذب شد.

وی ادامه داد: پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری از خرداد ماه سال ۹۷ در صندوق کار آفرینی امید در کنار سایر بانک‌های عامل آغاز شد و با وجود محدودیت‌ها، صندوق کار آفرینی استان مرکزی پس از بانک کشاورزی رتبه دوم را در تعداد پرونده‌های پرداختی در استان به خود اختصاص داده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر صندوق کار آفرینی امید استان مرکزی خاطرنشان کرد: تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری در سه دسته صنایع، خدمات و کشاورزی در اختیار متقاضیان قرار گرفته‌ است.

امامی، از پرداخت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات در راستای تحقق طرح هر روستا یک محصول در استان مرکزی خبرداد و گفت: یک‌هزار و ۵۰۰ میلیون ریال منابع مالی در این مدت به استان اختصاص یافت که ۱۰۰ درصد این اعتبارات در اختیار متقاضیان قرار گرفته‌ است.

وی ادامه داد: این منابع مالی در استان مرکزی برای حمایت از قالی‌بافی در روستاهای جیریای شهرستان اراک، کارگاه‌های یخچال سازی روستای دستجرده شهرستان شازند، تریکوبافی در روستای تلخاب شهرستان فراهان، تولید کفش در روستاهای امیرآباد و شیرین‌آباد شهرستان فراهان، توسعه کارگاه‌های منبت‌کاری و تولید مبل در روستای سمقاور شهرستان کمیجان، تولید و پرورش گل محمدی در روستای امیرآباد اراضی شهرستان محلات پرداخت شد.

امامی، اجرای طرح روستای بدون بیکار با هدف صنعتی سازی روستاها، افزایش توانمند سازی و ریشه کنی بیکاری در روستاها را از دیگر اقدامات صندوق کار آفرینی امید در دولت تدبری و امید عنوان کرد.

وی ادامه داد: ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات نیز در راستای طرح روستای بدون بیکار توسط صندوق کار آفرینی استان مرکزی در دولت تدبیر و امید برای مهاجرت از شهرها به روستاها پرداخت کرد.

مدیر صندوق کار آفرینی امید استان مرکزی خاطرنشان کرد: هشت میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال در دولت تدبیر و امید برای فعالیت هرچه بیشتر صندوق‌های خرد محلی به صندوق کارآفرینی امید این استان اختصاص یافت که ۱۰۰ درصد این منابع مالی جذب و در اختیار متقاضیان قرار گرفت.

امامی افزود: صندوق‌های خرد محلی از جمله منابع تامین سرمایه و اعتبار زنان تولید کننده روستایی در استان مرکزی است که علاوه بر تامین مالی سایر خدمات توانمند سازی اجتماعی را نیز به بانوان ارایه می‌کند.

وی،  از پرداخت یک‌هزار و ۷۲۳ میلیارد و ۶۵ میلیون ریال تسهیلات در راستای تقویت مشاغل خرد و خانگی از سوی صندوق کار آفرینی استان مرکزی در دولت تدبیر و امید خبر داد و گفت: این منابع مالی در قالب ۱۲ هزار و ۳۵۲ فقره تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار گرفت.

مدیر صندوق کار آفرینی امید استان مرکزی خاطرنشان کرد: یک‌هزار و ۷۶۴ میلیارد و ۳۶۹ میلیون ریال منابع مالی برای پرداخت تسهیلات و حمایت از مشاغل خرد و خانگی در این مدت به صندوق کار آفرینی این استان اختصاص یافت.

امامی، انعقاد تفاهم نامه‌های تسهیلاتی در راستای رفع مشکلات و نیازهای عمومی جامعه و نهادهای حمایتی را از دیگر اقدامات صندوق کارآفرینی امید عنوان کرد و افزود:  صندوق کارآفرینی امید استان مرکزی با انعقاد تفاهم‌نامه با دستگاه‌هایی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و سازمان حمایت از زندانیان از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون تعداد قابل توجهی از افراد تحت پوشش این نهاد ها را از طریق پرداخت تسهیلات اشتغال مورد حمایت قرار داده‌ است.

وی ادامه داد: ۹۷ میلیارد و ۱۱۰ میلیون ریال منابع مالی توسط صندوق کار آفرینی استان مرکزی در قالب ۲۱۶ فقره تسهیلات در این مدت در قالب تفاهم نامه با نهادهای حمایتی به افراد تحت پوشش این نهادها پرداخت کرده‌است.

مدیر صندوق کار آفرینی امید استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۴۲ میلیارد و ۱۵۴ میلیون ریال منابع مالی نیز در قالب ۲۱ هزار و ۱۳۰ فقره تسهیلات از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید تاکنون در راستای رفع نیازهای ضروری و فوری اقشار آسیب پذیر جامعه توسط این صندوق پرداخت شده‌ است.

امامی افزود: این منابع مالی در قالب تسهیلات ضروری برای هزینه‌های درمان، کمک هزینه سکونت و اجاره مسکن، کمک هزینه و وام‌های معرفی شده در سفرهای استانی مقامات کشوری از جمله ریاست جمهوری به استان پرداخت کرده‌ است.

وی ادامه داد: ۱۵۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال منابع مالی نیز در قالب سه هزار و ۱۵۲ میلیون ریال تسهیلات ازدواج برای حمایت از تشکیل خانواده توسط صندوق کار آفرینی استان مرکزی به زوج‌های این استان پرداخت شده‌ است.

استان مرکزی با بیش از سه هزار واحد صنعتی، به‌عنوان قطب چهارم صنعت ایران و دومین قطب صنایع مادرتخصصی کشور مطرح است و به لحاظ تنوع در تولید در رتبه نخست کشور قرار دارد.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی کارآفرینی توسعه روستایی پرداخت تسهیلات پروندهٔ خبری کارنامه دولت تدبیر در سینه ستبر ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی کارآفرینی اراک استان مرکزی کارآفرینی توسعه روستایی پرداخت تسهیلات صندوق کار آفرینی استان مرکزی اختیار متقاضیان قرار میلیون ریال منابع مالی میلیون ریال تسهیلات دولت تدبیر و امید روستایی و عشایری پرداخت تسهیلات تسهیلات اشتغال منابع مالی استان مرکزی اشتغال پایدار منابع مالی اختصاص یافت پرداخت شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان به تشریح اقدامات بسیج سازندگی در کردستان پرداخت. - اخبار استانها -

سرهنگ اکبر اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج به تشریح اقدامات بسیج سازندگی در کردستان پرداخت و اظهار داشت: آبرسانی به 205 روستا به ارزش 578 میلیارد تومان از جمله اقدامات سپاه در راستای ارائه خدمت به مردم بوده که تاکنون 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و سایر پروژه‌ها در حال اجراست.

وی گفت: امیدواریم بتوانیم تا پایان امسال آبرسانی به تمام این روستاها را به اتمام برسانیم.

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان افزود: ساخت، مرمت و بازسازی 50 منزل مسکونی محرومین، تهیه و واگذاری 20 تن قیر رایگان برای آسفالت جاده‌ها بوده که یقیناً تا پایان امسال نیز بسیاری از جاده‌های روستایی استان را آسفالت خواهیم کرد.

وی بیان کرد: انجام 13 هزار و 100 متر ایزوگام منازل خانواده‌های نیازمند، اجرای 78 پروژه مرمت مدارس، غسالخانه و خانه عالم، پرداخت 60 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات اشتغال‌زایی و ایجاد اشتغال برای 669 نفر از جوانان روستایی کردستان از دیگر اقدامات سپاه در کردستان بوده است.

اسماعیلی عنوان کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی با کارمزد 4 درصد بازپرداخت 70 ماهه و شش ماه تنفس به جوانان روستایی کردستان پرداخت شده تا در روستاها ماندگار و از مهاجرت خودداری کنند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: امسال نیز 126 میلیارد تومان تسهیلات ویژه اشتغال‌زایی جوانان کردستانی اختصاص یافته که تاکنون 123 میلیارد تومان آن پرداخت شده و 3 میلیارد تومان دیگر نیز در دست اقدام است.

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت