Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الإسلام والمسلمین جعفری، رئیس کل دادگستری خراسان شمالی در خصوص پیشگیری از وقوع جرائم در حوزه‌های منابع طبیعی و محیط زیست و ساماندهی مشکلات مبتلابه تاکید کرد. خبرگزاری میزان - حجت الإسلام والمسلمین جعفری، رئیس کل دادگستری استان ضمن تبیین و احصاء مهمترین مشکلات موجود در حوزه‌های منابع طبیعی و محیط زیست در استان، بکارگیری ظرفیت‌های ارزشمند نهاد‌ها و تشکل‌های مردم نهاد را در راستای پیشگیری از وقوع جرم و صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست گامی مؤثر در مسیر تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی برای گفتمان سازی اصولی با هدف حفظ عرصه‌های ملی و ذخائر طبیعی و خدادادی و محیط زیست توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد:وقتی مردم آنقدر توان دارند و در میدان و محور کار قرار دارند که در مناسبات سیاسی و اقتصادی با انگیزه مضاعف ورود پیدا می‌کنند و منشأ خدمات و برکات بسیار ارزشمندی می‌شوند طبعا این قابلیت را دارند که در دیگر ابعاد نیز مانند محیط زیست و منابع طبیعی حضوری فعال و بانشاط داشته باشند و مسلما با بهره گیری از این توانمندی‌ها می‌توانیم شاهد کاهش حجم ورودی پرونده‌ها و جرائم متعدد در این حوزه‌ها باشیم.
جعفری گفت:ادارات و دستگاه‌های ذی ربط باید به نحوی برنامه ریزی کنند که فرایند برقراری ارتباط و تعاملات جهت ارائه مساعدت‌ها و حمایت‌های مردمی تسهیل و تسریع شود و بهتر است با اطلاع رسانی شایسته بطور میدانی از ظرفیت‌های ارزشمند مردمی در این قبیل مناسبات استفاده شود.
رئیس کل دادگستری استان احیا و اصلاح مراتع، اطفاء حریق در جنگل‌ها و منابع طبیعی استان، پیشگیری از تخریب جنگل‌ها و مراتع، افزایش آگاهی‌های اجتماعی در راستای مقابله با خشکسالی، کمک به رفع تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی، ارتقاء سطح آموزش‌های عمومی و حقوقی، همیاری و همکاری در حفظ مدیریت منابع طبیعی و محیط زیست، مدیریت کوچ عشایر و ارائه انتقادات سازنده، راهگشا و منصفانه را از جمله مهمترین زمینه‌های توسعه مناسبات و ارتقاء دامنه همکاری‌های بین سمن‌های مردم نهاد و اداره کل منابع طبیعی استان توصیف کرد.
جعفری با اشاره به اینکه استان خراسان شمالی در حوزه اجرای طرح کاداستر در زمره استان‌های برتر و ممتاز کشوری قرار دارد؛ گفت: اجرای این طرح می‌تواند از بروز بسیاری از جرائم پیشگیری کند و تجربه نشان داده که در این حوزه‌ها باز هم این مردم هستند که با مشارکت خود می‌توانند نقش بازدارنده‌ای در پیشگیری از وقوع جرائم داشته باشند.
جعفری همچنین ضمن تبریک هفته محیط زیست، جایگاه محیط زیست را در زندگی اجتماعی مردم استان بسیار مهم و حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد:این حوزه آنقدر اهمیت و ارزش دارد که زندگی همه ما به نحوی به آن وابسته است و منافع همه ما به شکل قابل توجهی با محیطی که در آن زندگی می‌کنیم ارتباط دارد و باید همگی در این حوزه احساس وظیفه کنند.
رئیس کل دادگستری استان مشارکت سازنده در مدیریت حیات وحش (پروانه‌های شکار و ...)، جلوگیری از آتش سوزی ها، کمک به کاهش آلودگی هوا، پیشگیری از حوادث ناگوار و مدیریت پسماند را از جمله مهمترین حوزه‌های همکاری سمن‌های مردم نهاد با اداره کل محیط زیست در استان برشمرد.
صادق اسپیدکار، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان ضمن ارائه گزارشی از مهمترین اقدامات انجام شده توسط این معاونت در راستای حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست در استان بیان کرد:در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان، طرح‌ها و برنامه‌های مختلفی پیش بینی شده که محیط زیست و منابع طبیعی به اعتبار اینکه اصولا در زمره موضوعات مرتبط با حقوق عامه به شمار می‌روند همواره از درجه اهمیت و اولویت بسیار بالایی برخوردار هستند.
وی عنوان کرد:برای شناسایی مسائل و مشکلات مربوطه، جلسات مختلف کارشناسی با حضور مسؤولین ذی ربط در این دستگاه‌ها برگزار شد و زمینه‌های توسعه همکاری‌ها نیز کاملا مشخص شد و طبعا تداوم روند تقویت سطح تعاملات و گسترش میزان همکاری‌ها می‌تواند از شکل گیری بسیاری از پرونده‌های قضایی به شعب و محاکم قضایی جلوگیری کند.
اسپیدکار از مدیران کل منابع طبیعی و محیط زیست خواست با توجه به شناخت ظرفیت‌ها و احصاء مشکلات مبتلابه زمینه‌های جلب مشارکت و مساعدت مردم و تشکل‌های مردم نهاد را تسهیل نمایند.
مدیر کل محیط زیست استان نیز با اشاره به شهادت سه نفر از محیط بانان در راه مقابله با شکارچیان غیرمجاز و در مسیر صیانت از محیط زیست و حفظ گونه‌های جانوری از شهروندان خواست برای حفاظت از این ظرفیت‌های ارزشمند این اداره کل را بیش از پیش یاری کنند.
مهدی الله پور با بیان اینکه محدوده‌های حفاظت شده در استان خراسان شمالی اساسا محدود است از عدم توسعه این مناطق طی سنوات گذشته تاکنون انتقاد و بیان کرد:آنگونه که باید و شاید از محیط زیست بدرستی حفاظت و حراست نشده و عدم گسترش مناطق حفاظت شده در طول سال‌های متمادی در استان با وجود ظرفیت‌های ارزشمندی که وجود دارد از جمله گونه‌های جانوری که نسل شان در حال انقراض است و نیاز به مراقبت بیشتری دارند نگران کننده است.
وی عنوان کرد: مردم و سمن‌های مردم نهاد یقینا می‌توانند در بسیاری جهات از جمله در آلودگی هوا و محیط زیست نقش سازنده‌ای ایفاء کنند.
وحید، مدیرکل منابع طبیعی استان نیز گفت: حوزه‌های همکاری مشخص شده و ما تلاش می‌کنیم تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن از ظرفیت‌های سمن‌های مردم نهاد در راستای پیشگیری از وقوع جرم و صیانت از عرصه‌های منابع طبیعی استفاده نماییم.   بیشتر بخوانید: کارگروه حفظ محیط زیست در معاونت اجتماعی دادگستری استان کرمان فعال می‌شود انتهای پیام/ برچسب ها: محیط زیست دستگاه قضایی خراسان شمالی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست دستگاه قضایی خراسان شمالی منابع طبیعی و محیط زیست پیشگیری از وقوع جرم سمن های مردم نهاد رئیس کل دادگستری دادگستری استان منابع طبیعی محیط زیست محیط زیست ظرفیت ها حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۲۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در خراسان شمالی کشف شد

به گزارش همشهری آنلاین،‌ علیرضا پوربه افزود: در پی گزارش رسیده مبنی بر نصب و استفاده دستگاه‌های ماینر در یک واحد تولیدی پرورش قارچ در یکی از روستاهای شهرستان فاروج، موضوع جهت بررسی بیشتر در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

این مقام انتظامی بیان کرد: ماموران پلیس آگاهی با همکاری اداره اطلاعات سپاه و اداره برق پس از انجام یکسری اقدامات اطلاعاتی و شناسایی محل نصب دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی فاروج در ادامه خاطرنشان کرد: در بازرسی ماموران از این واحد تولیدی تعدادی تونل مشاهده که داخل این تونل ها نیز سوله‌هایی وجود داشته که در این رابطه تعداد ۴۷ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال فعال به ارزش تقریبی ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال کشف و توقیف شد.

سرهنگ پوربه در پایان با اشاره به دستگیری متهم و تشکیل پرونده قضایی، تصریح کرد: پلیس در برخورد با استخراج غیرقانونی ارزهای دیجیتال در شهرستان جدی بوده و با همکاری مردم نسبت به شناسایی و ضبط ماینرها اقدام کرده است.

کد خبر 849527 منبع: ایسنا برچسب‌ها ماینر- ارز دیجیتال خبر مهم ارز دیجیتال فراجا

دیگر خبرها

  • بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در خراسان شمالی کشف شد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد