Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا شکاری روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: با توجه به افزایش هزینه‌های زندگی در کلانشهر قم، فاصله کم و میهمان نوازی مردم شهر قنوات، شاهد مهاجرت قابل توجه شهروندان قمی به شهر قنوات برای سکونت و بهره‌مند شدن از امکانات این شهر مهم استان هستیم.

وی افزود: در سال ۱۳۹۹ شهرداری قنوات اقدام به صدور ۲۱۵ فقره پروانه احداث بنا نموده که این میزان در مقایسه با سال ۱۳۹۸، حدود ۵۰ فقره افزایش داشته است؛ همچنین شهرداری قنوات در سال ۱۳۹۹ نسبت به صدور ۷۵ فقره گواهی عدم خلاف و پایان کار نیز اقدام کرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مجموعه مدیریت شهری قنوات با افزایش به یکباره جمعیت روبه رو شده و تمایل مردم برای سکونت در شهر قنوات طی سال‌های اخیر به صورت فزاینده‌ای بیشتر شده‌است که این مساله لزوم حمایت بیشتر مسئولان استان نسبت به تکمیل زیرساخت های مورد نیاز این شهر را برجسته می‌سازد.

شکاری همچنین برنامه های مجموعه مدیریت شهری شهر قنوات را برای حمایت از جوانان و محرومین در ساخت و ساز مسکن بی تاثیر ندانست و بیان داشت: بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر قنوات، هزینه صدور پروانه احداث بنا برای محرومین، به‌صورت کاملا رایگان محاسبه می‌شود و این امر منجر به تشویق جوانان و نیازمندان برای احداث مسکن ایمن و قانونی شده‌است.

وی به اقدام‌های انجام شده در زمینه مناسب سازی فضای شهری از جمله ساماندهی معابر و ایجاد بیش از ۲۳هزار و ۲۰۰ مترمربع بوستان نیز اشاره کرد و ادامه داد: با زیباسازی معابر، برای افزایش امید به زندگی و ایجاد نشاط در بین شهروندان و جوانان شهر قنوات تلاش مستمری صورت گرفته‌است.

شکاری همچنین عنوان کرد: مدیریت آب‌های سطحی یکی از اقدامات موفق شهرداری قنوات است، به صورتی که در بارندگی‌ها شاهد آب گرفتگی در معابر و خیابان‌های این شهر نیستیم و تمام آب‌های سطحی به قنات‌های قدیمی و سفره‌های زیرزمینی شهر هدایت می‌شود.

شهر قنوات در بخش مرکزی استان قم قرارگرفته و فاصله آن با شهر قم حدود ۱۰ کیلومتر است، این شهر در سال ۷۹ با ادغام روستاهای حاجی‌آباد لک‌ها، مرادآباد، والیجرد و حسن‌آباد ایجاد شد و از سابقه تاریخی قابل‌توجهی برخوردار است و گویش برخی از مردم ساکن در این شهر به زبان لکی است.
این شهر در مناطق خشک و کویری قم قرارگرفته است و درگذشته از طریق حفر قنات، آب موردنیاز مردم منطقه تامین می‌شد و به دلیل همین پیشینه تاریخی به نام شهر قنوات شناخته می‌شود؛ قنوات پس از شهر قم دومین شهر پرجمعیت استان است و جمعیت آن به حدود ۱۸ هزار تن می‌رسد.

برچسب‌ها قنوات قم مدیریت شهری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قنوات قم مدیریت شهری قنوات قم مدیریت شهری شهر قنوات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۲۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران گفت: تسهیلات  بانکی  ۵ نوع تسهیلات است اول در بافت فرسوده از تمامی تسهیلات نهضت ملی بدون شرایط چهارگانه قابل پرداخت است.

وی افزود: در برنامه هفتم  بندی  آمده است که بر اساس آن تمامی حمایت‌ها، تسهیلات و تخفیف‌های نهضت ملی مسکن به بافت فرسوده تعلق می‌گیرد  و تا سقف ۵ واحد از تسهیلات نهضت ملی مسکن می‌توانند استفاده کنند.

وی افزود: مبلغ ۱۸۵ میلیون تومان  وام صفر درصد است که کم است و باید افزایش پیدا کند و همچنین تسهیلات اسکان موقت است که ۱۲۰ میلیون تومان در تهران و در ۹۰ میلیون تومان هم در سایر شهرها پرداخت می شود. 

معاون وزیر راه و شهرسازی  اظهار کرد: همچنین تسهیلات مقاوم سازی و مرمت بافت‌های تاریخی وجود دارد که همان تسهیلات نهضت ملی مسکن است که ۸۰ درصد وام ساخت را در برمی‌گیرد.

وی افزود: همچنین یک وام ودیعه در بافت‌های تاریخی را هم داریم که ساکنان این بافت‌ها می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند‌.

وی در خصوص سوال دیگر  باشگاه خبرنگاران در خصوص صددر مدت زمان پروانه های ساختمانی گفت: طبق برنامه هفتم حداکثر مدت صدور ظرف سه ماه پرداخت شود و اگر صادر نشود در حال برنامه ریزی هستیم که از طریق درگاه ملی مجوز‌ها صادر شود‌.

او گفت: مدت زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در تهران ۶ ماه است و میانگین کشوری ۸ است  در برخی از شهرها از ۲هفته ای صادر می‌شود و حتی در اصفهان به صورت الکترونیکی پروانه های ساختمانی صادر می‌شود.

وی افزود: یک میلیون و ۵۰ هزار  واحد مسکونی را از سال ۸۴ تا کنون  نوسازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • نظارت میدانی بر اجرای عملیات حفاظتی قنوات شهرستان یزد
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد ۵۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت