Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@23:50:19 GMT

روند ثبت کانون فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۳۲۶۴

روند ثبت کانون فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، کانون‌های فرهنگی-دانشجویی یکی از بهترین بسترهای فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان است که حوزه‌های متعدد و متنوعی را در بر می‌گیرد. دانشجویان می‌توانند با توجه به علاقمندی و تخصص خود حوزه فعالیتشان را در دوران تحصیل انتخاب کنند. همچنین دانشجویان با فعالیت‌های فرهنگی می‌توانند فرآیند اجتماعی شدن و اثرگذار بودن را تجربه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سمیه رازقی در گفت‌وگو با ایسکانیوز با اشاره به فعالیت کانون‌های فرهنگی-دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در حال حاضر حدود 1235 کانون فرهنگی فعال در واحدهای مختلف این دانشگاه وجود دارند که حوزه‌های فعالیت آنها بسیار متنوع و گسترده هستند.

رئیس اداره کانون‌های فرهنگی-اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر به‌روزرسانی کانون‌های فرهنگی-دانشجویی اظهار کرد: اداره کانون‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به ظرفیت و آمار موجود، از واحدهای مختلف خواسته است که در به‌روزرسانی کانون‌ها همکاری داشته باشند. همچنین مشخص شده هر واحد چه تعداد کانون‌های فرهنگی باید فعالیت کنند.

وی اظهار کرد: اداره کانون‌های فرهنگی از سال گذشته از تمامی معاونت‌های فرهنگی و اجتماعی واحدها درخواست کرده  که کانون‌های فرهنگی را احیا و پویاسازی کنند. همچنین کانون‌ها اطلاعات خود را نیز به‌روز کردند، به عنوان مثال اطلاعات افرادی که فارغ التحصیل شده‌اند با اطلاعات اعضای جدید کانون‌ها جایگزین شده است.

رازقی با اشاره به برگزاری انتخابات کانون‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: اعتبار حکم دبیری کانون‌های  فرهنگی یک سال است و کانون‌هایی که حکم دبیران آنها به پایان رسیده، در حال به روز رسانی هستند. روند انتخابات به صورت الکترونیکی بوده و معاون فرهنگی، مدیر کل فرهنگی، مسئول کانون‌ها واحدها به این روند انتخابات نظارت دارند.

رئیس اداره کانون‌های فرهنگی-اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این پرسش که برخی از دبیران کانون‌های فرهنگی از نداشتن بودجه گلایه دارند، گفت: بودجه کانون‌های فرهنگی توسط شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب می‌رسد و معاونان فرهنگی واحدها موظف هستند که این میزان بودجه مشخص شده را پرداخت کنند. بودجه‌ای که به تصویب این شورا رسیده باشد، باید به دانشجویان پرداخت شود.

وی ادامه داد: دبیران کانون‌های فرهنگی باید طرح فعالیت‌های خود را به خوبی تهیه کنند. تا بتوانند از ایده خود در شورای فرهنگی واحد دفاع کرده و بودجه مورد نیاز را دریافت کنند.  

رازقی بیان کرد: برخی از کانون‌های فرهنگی بدون هماهنگی و تصویب بودجه اقدام به برگزاری مراسمات یا فعالیت‌های خود می‌کنند. در چنین مواردی باید با شورای فرهنگی واحد رایزنی انجام شود تا بودجه به کانون مورد نظر پرداخت شود.   

رئیس اداره کانون‌های فرهنگی-اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی درباره روند تشکیل و ثبت کانون فرهنگی مطرح کرد: چند دانشجو که علاقه مشترک دارند، تقاضای خود را برای ثبت کانون به معاونت فرهنگی اجتماعی واحد ارائه می‌دهند. این دانشجویان باید در کمیته انضباطی پرونده نداشته و سابقه مشروطی نیز نداشته نباشند. بعد از صدور مجوز، مجمع کانون تشکیل خواهد شد و شورای مرکزی نیز در این راستا مشخص می‌شود. اساسنامه نیز توسط اعضای شورا تهیه و تدوین خواهد شد.

وی ادامه داد: ناآشنایی دبیران و اعضای کانون‌های فرهنگی با فرآیند ارائه طرح به شورای فرهنگی واحدها یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های فعالیت این کانون‌هاست. اگر طرح دانشجویان قوی نباشد اعضای این شورا برای تعیین بودجه مجاب نخواهند شد. 

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1099434 برچسب‌ها کانون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کانون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اداره کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی فرهنگی اجتماعی فرهنگی دانشگاه شورای فرهنگی کانون فرهنگی فرهنگی واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۳۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست شورای عفاف و حجاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی بندرانزلی با حضور حافظ دانش، دبیر ستاد عفاف و حجاب شهرستان بندرانزلی، رئیس، معاونان، استادان، کارکنان و جمعی از دانشجویان این دانشگاه در محل این واحد دانشگاهی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی بندرانزلی با اشاره به دستورالعمل‌های مربوط به موضوع عفاف و حجاب، گفت: دستورالعملی با عنوان آراستگی و شئون رفتاری از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به تمامی واحد‌ها ابلاغ شده و در راستای این دستورالعمل، موضوع آراستگی و شئون رفتاری مورد تأکید قرار گرفته که در این بخشنامه تمامی جزئیات مربوط به اقدامات استادان، کارکنان و دانشجویان و دانشگاه در حوزه پوشش و آراستگی به تفصیل توضیح داده شد.

کریم کیاکجوری با اشاره به اهمیت عفاف و حجاب و تأکید بر آن در آیات و روایات، تبیین کرد: علاوه بر اهمیت موضوع عفاف و حجاب در دین مبین اسلام، این موضوع یک قانون است و ما ملزم به رعایت آن هستیم. 

وی با بیان اینکه در تمامی دانشگاه‌ها پروتکل‌های خاصی برای نوع پوشش و حجاب وجود دارد، خاطرنشان کرد: حجاب یک موضوع فرهنگی است و مقوله حجاب علاوه بر موضوع فرهنگی، یک موضوع سیاسی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی بندرانزلی متذکر شد: موضوع حجاب به ابزار و دستاویزی برای کشور‌های استعمارگر و رسانه‌های آنان تبدیل شده تا از این طریق بتوانند بر کشورمان فشار وارد آورده و اتحاد ملت ایران را از بین ببرند. 

کیاکجوری به نقش دانشگاه‌ها در حوزه ترویج بحث عفاف و حجاب و رعایت آن اشاره و تشریح کرد: دانشگاه علاوه بر اینکه یک نهاد آموزشی است، یک رسالت فرهنگی نیز دارد. به عقیده من دانشگاه در حوزه فرهنگی پیشقراول و پرچم‌دار است و باید در حوزه تعلیم و تربیت، به تبیین فلسفه حجاب نیز بپردازد. 

وی به تلاش و فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی انزلی در راستای تبیین فلسفه عفاف و حجاب و ترویج آن اشاره و عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی علاوه بر اجرای دستورالعمل‌های مربوطه که در سه مرحله برای آن تعریف شده، به صورت میدانی نیز در این زمینه فعال است و باید محیطی را مهیا کنیم که بستر و زمینه‌ساز اشاعه موضوع آراستگی و شئون رفتاری باشد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی بندرانزلی به عضویت این دانشگاه در کارگروه عفاف و حجاب شهرستان اشاره و اضافه کرد: دانشگاه آزاد بندرانزلی در برنامه‌هایی نظیر ستاد عفاف و حجاب حضور مستمر داشته که در کارگروه عفاف و حجاب تکالیفی برای دانشگاه مشخص می‌شود و ما ملزم به رعایت آنها هستیم.

پیش از آغاز این جلسه، حاضران با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی انزلی با آرمان‌های والای شهدا تجدیدمیثاق کردند.

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی بندرانزلی با ۳ هزار و ۶۰۰ دانشجو و ۷۹ عضو هیئت‌علمی، در محدوده منطقه آزاد انزلی واقع شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند