Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@22:29:24 GMT

چین؛ رقیب و شریک آلمانها

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۳۷۱۹

چین؛ رقیب و شریک آلمانها

صدراعظم آلمان در پایان نشست ناتو گفت: چین هم رقیب است و هم شریک، در نتیجه پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو) در تبادل با چین به تعادل نیاز دارد.

به گزارش برنا از دویچه وله، آنگلا مرکل دوشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر به تهدیدات سایبری و ترکیبی و به همکاری میان روسیه و چین نگاه کنید، نمی‌توانید به راحتی چین را نادیده بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نباید بیش از حد آن را ارزیابی کرد ما باید (دراین زمینه) تعادل درستی پیدا کنیم.

امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه نیز هشدار داد که تمرکز بر چین نباید باعث شود حواس شما از هسته اصلی ناتو و چالش‌های متعدد آن دور شود.

وی تأکید کرد که ناتو یک اتحاد نظامی است در حالی که روابط با چین بسیار گسترده تر است. وی خاطرنشان کرد که این کشور شرق آسیا کار چندانی با سازمان آتلانتیک شمالی ندارد.

ینس استولتنبرگ دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی گفت: چین سرمایه‌گذاری سنگینی در زمینه توانمندی‌های جدید و پیشرفته نظامی از جمله در حوزه اتمی و هوش مصنوعی انجام داده که چهره جنگ را در قیاس با آنچه تاکنون دیده‌ شده تغییر داده است.

وی با بیان اینکه ناتو «بر اساس منافع خود فرصت‌هایی را برای تعامل با چین در زمینه مسائل تسلیحاتی و تغییرات آب و هوایی می‌بیند» افزود: اما نفوذ فزاینده چین چالش جدی برای امنیت ما به‌ شمار می‌رود.

نشست سران کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز دوشنبه در بروکسل مقر دائمی این ائتلاف نظامی با سخنان دبیرکل ناتو و نخست وزیر بلژیک به عنوان نماینده کشور میزبان برگزار شد.

نخست وزیر بلژیک نیز به عنوان رهبر کشور میزبان مقر ناتو و با مخاطب قرار دادن جو بایدن رییس جمهوری آمریکا، گشوده شدن فصل جدیدی از روابط با آمریکا پس از دوره‌ای سخت را نوید داد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا آنگلا مرکل چین رییس جمهوری ناتو آسیا هوش مصنوعی جنگ تغییرات آب و هوایی بلژیک آلمان چین ناتو مرکل آتلانتیک شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۳۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است

دبیرکل ناتو گفت به دلیل تاخیر و ناکامی در ارسال برخی تسلیحات به اوکراین، اعتماد این کشور اروپایی به اعضای ناتو خدشه‌دار شده است.

به گزارش ایسنا، آمریکا اخیرا کمک‌هایی را به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین تصویب کرد اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین از سرعت انتقال تسلیحات غربی به کشورش ناراضی است و ادعا می‌کند که «روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات بهره می‌برد.»

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز گفت: «چنین ناکامی‌هایی نشان می‌دهد زمان آن رسیده است که هماهنگی کمک‌های نظامی بین‌المللی به کی‌یف را بازسازی کنیم. ما به یک چارچوب قوی‌تر و نهادینه‌شده برای این حمایت‌ها از اوکراین نیاز داریم.»

استولتنبرگ به بن‌بست کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌عنوان «نمونه‌ای از کوتاهی‌های اعضای ناتو» اشاره کرد. این کمک‌ها پیشتر توسط مجلس سنای آمریکا پیشنهاد شده بود اما به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در وضعیت نامعلومی به سر می‌برد.

دبیرکل ناتو هم‌چنین تاکید کرد: «البته این واقعیت که ما هنوز آنچه را که وعده داده‌ایم به اوکراین ارسال نکرده‌ایم، اعتماد این کشور نسبت به اعضای ناتو را خدشه‌دار کرده است.»

او این اظهارات را پس از سفر به کی‌یف عنوان کرد و افزود: «کی‌یف همچنان به متحدانش ایمان دارد و اکنون نوبت آنهاست که تسلیحات و کمک‌ها را به اوکراین ارسال کنند.»

ینس استولتنبرگ خاطر نشان کرد که یکی از راه‌های جلوگیری از نقص‌های آتی در کمک‌های نظامی به اوکراین، «ارائه نقش هماهنگ‌کننده‌تر به ناتو و تهیه یک برنامه چند ساله است که کمک‌های مورد انتظار از هر متحد را مشخص می‌کند.»

این پیشنهادات در حالی عنوان می‌شوند که روسیه در میدان نبرد به تدریج در حال کسب دستاوردهای بیشتر است. اگرچه بسته‌های کمکی متعددی به کی‌یف سرازیر می‌شوند، اما اوکراین با مشکل کمبود نیروها عمیقا دست‌وپنجه نرم می‌کند و همین مسئله به نقطه ضعف بزرگی برای او در میدان جنگ بدل شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد
  • جنگ هیبریدی روسیه با اروپا
  • اینسایدر: برنامه پوتین جنگ همه‌جانبه با ناتو نیست، تضعیف درونی است
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • مقام معظم رهبری:رفتار آمریکا در غزه اثبات حقانیت بی‌اعتمادی ایران است/ آمریکا شریک جرم رژیم صهیونیستی است
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • نیوزلند در حال بررسی پیوستن به پیمان «آکوس» است
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است