Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایرنا، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۲۸ خرداد برگزار می‌شود. سعید جلیلی یکی از کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰، توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت و به کارزاز انتخابات وارد شد.

جلیلی متولد ۱۵ شهریور ماه سال ۱۳۴۴ در شهر مشهد است. او از سیاستمداران با گرایش اصول گرایی است، عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی است، او پیش از این دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکره کننده هسته ای ایران با کشورهای غربی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) به‌عنوان رسانه رسمی نظام فرصت برابر را برای انتشار برنامه های انتخابات در اختیار نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری قرار داده که در همین راستا گفت و گو با رابط استانی ستاد انتخاباتی سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری، به بیان نظرات و دیدگاه‌های نامزد مورد حمایت خود در زمینه مسائل کشوری و مسایل استانی پرداخت.

به‌ کارگیری تیم متخصص و برنامه‌ریزی مدون مزیت جلیلی نسبت به دیگر نامزدها

رابط استانی ستاد انتخاباتی سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: جلیلی با استفاده از تیم کارشناسی جوان، متخصص و نخبه جامعه که شناخته شده نیستند برنامه راهبردی و عملیاتی را تدوین کرده است که علاوه بر رفع مشکلات، کشور جهش رو به جلو خواهد داشت.

مصطفی واحدی در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: جلیلی با تکیه بر ظرفیت موجود و شرایط فعلی کشور برنامه‌ریزی کرده است و وعده‌های عملیاتی را بیان می‌کند.

وی اضافه کرد: جلیلی در انتخابات سال ۱۳۹۲ یکی از نامزدهای ریاست جمهوری بود که چهار میلیون از آرا را کسب کرده بود و از همان موقع برای حضور پر قدرت در انتخابات تلاش کرد.

وی بیان کرد: جلیلی برای اینکه از نزدیک با دغدغه مردم آشنا شود به بیش از یک هزار روستا سر زده و بیش از یک هزار جلسه کارشناسی برای رفع مشکلات برگزار کرده است.

واحدی تصریح کرد: مزیت اصلی جلیلی به عنوان نامزد ریاست جمهوری در مقایسه با دیگر نامزدها، داشتن برنامه مدون است، چرا که او برای لمس دغدغه و مشکلات اجتماعی، معیشتی و اقتصادی جامعه به نقاط دور افتاده و محروم جامعه در مناطق مختلف کشور سفر کرده و متناسب با دغدغه‌های مردم برنامه‌ریزی کرده است.

وی خاطرنشان کرد: دیگر نامزدهای انتخاباتی به دنبال تثبیت شرایط فعلی کشور هستند، اما جلیلی علاوه بر رفع مشکلات کشور در شرایط فعلی به دنبال جهش تولید است و شعار جهاد و جهش را سرلوحه کار دارد.

رابط استانی ستاد انتخاباتی سعید جلیلی در استان سمنان ادامه داد: جهش به این معناست که قبل از اینکه بخش های دولتی بخواهند برنامه ریزی کنند باید مردم هر منطقه سند پیشرفت منطقه خود را بنویسند، فرصت های منطقه خود را احصاء و مسائل و مشکلاتی که با زندگی آن ها درگیر است را بررسی کنند.

وی تصریح کرد: در هشت سال گذشته تیم کارشناسی جلیلی به هر استان دستکم یک بار سفر کرد و با مردم شهرها و روستاهای بسیاری به گفت و گو نشست و اگر می گوییم کشور باید جهش و پیشرفت کند، سلول پیشرفت و جهش کشور روستاها و سپس شهرها و استان ها هستند.

معدن، کشاورزی و ظرفیت دانشگاهی مزیت توسعه استان سمنان

رابط استانی ستاد انتخاباتی سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: استان سمنان با توجه به توانمندی های بالا به لحاظ رتبه های علمی و دانشگاهی و نیز مراکز دانشگاهی، معدن، صنعت و کشاورزی ظرفیت خوبی برای توسعه دارد.

وی ادامه داد: معادن نباید خام فروشی شود بلکه باید تمام ارزش افزوده ای که ممکن است بر روی یک ماده معدنی صورت گیرد، در خود محل و استان باشد تا به اشتغال استان کمک کند و این موضوع از جمله مشکلاتی است که به اطلاع سعید جلیلی رسیده است.

وی اظهار داشت: جلیلی بیش از ۲۷ کارگروه تخصصی برای بررسی مشکلات و توسعه کشور تشکیل داده است که یکی از این کمیته‌ها مربوط به کمیته روستایی است و مشکلات و ظرفیت‌های بیش از یکهزار روستا در این کمیته مورد بررسی قرار گرفته و یکی از موارد مورد توجه جلیلی در استان سمنان توجه به روستاها است.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ سمنان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ سمنان سعید جلیلی انتخابات ۱۴۰۰ سمنان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۵۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا، قصد دارد در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور، روابط واشنگتن با اروپا را به طور اساسی تغییر دهد.

او به عنوان نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در مبارزات انتخاباتی وعده‌های بسیاری داده است.

در اینجا به سیاست خارجی آقای ترامپ که او می‌گوید در دور دوم ریاست جمهوری‌اش اجرا خواهد کرد، اشاره می‌کنیم:

ناتو، اوکراین و متحدان اروپایی

ترامپ گفته است که در زمان ریاست جمهوری او، آمریکا به طور اساسی در اهداف و ماموریت‌های ناتو تجدید نظر خواهد کرد.

او همچنین گفته است که از این کشورها خواهد خواست تا مبلغ «تقریباً ۲۰۰ میلیارد دلار» کمک نظامی به اوکراین را به آمریکا بازپرداخت کنند. ترامپ همچنین تأکید کرده است که در صورت انتخاب شدنش به ریاست جمهوری آمریکا متعهد به ارسال کمک‌های بیشتر به این کشور اروپای شرقی نخواهد بود.

ترامپ که کمک‌های مالی آمریکا به ناتو را در اواخر دوره ریاست جمهوری‌اش قطع کرد، اعتراض داشت که واشنگتن بیشتر از سهم خود پرداخت می‌کند.

او همچنین متعهد به پایان دادن جنگ اوکراین شده و ادعا کرده است که این قضیه را ۲۴ ساعته حل و فصل خواهد کرد.

اگرچه برنامه‌های ترامپ برای پایان دادن به جنگ اوکراین فاقد جزئیات هستند اما او سال گذشته در گفتگو با رویترز گفت که اوکراین ممکن است مجبور شود بخشی از خاک خود را برای دستیابی به توافق صلح واگذار کند.

ترامپ در حالی که در اوایل آوریل گفته بود آماده ارسال کمک‌های مالی بیشتر به اوکراین در قالب وام است، در جریان مذاکرات جنجالی کنگره بر سر بسته کمک مالی ۶۱ میلیارد دلاری به کی‌یف سکوت کرد.

 

چین، تجارت و تعرفه‌ها

ترامپ وعده داده است که تعرفه‌ها و محدودیت‌های تجاری جدیدی را علیه چین و برخی از متحدان اروپایی آمریکا اعمال کند.

رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین ایده اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر کالاهای وارداتی را مطرح کرده است که می‌تواند بازارهای بین‌المللی را مختل کند.

او بر اساس قانون پیشنهادی خود یعنی «قانون تجارت متقابل ترامپ» گفته است اگر کشورهای دیگر بر آمریکا تعرفه وضع کنند، این کشور نیز تعرفه‌ای «متقابل و یکسان» اعمال خواهد کرد.

ترامپ همچنین گفته است که مالکیت چینی‌ها بر زیرساخت‌های حیاتی آمریکا مانند انرژی، منابع طبیعی، فناوری و مخابرات را محدود می‌کند.

رئیس جمهور پیشین آمریکا به ندرت در مورد تایوان یا اقدام‌هایی که در صورت حمله نظامی چین به این جزیره انجام خواهد داد، بحث می‌کند. او در این خصوص فقط به این نکته اکتفا کرده است که اگر او رئیس جمهور آمریکا باشد، چین هرگز جرات حمله به تایوان را نخواهد داشت.

 

مکزیک و مواد مخدر

ترامپ همچنین جنگ علیه کارتل‌های مواد مخدر را از اولویت‌های دور دوم ریاست جمهوری خود عنوان کرده و گفته است که کارتل‌های مواد مخدر فعال در مکزیک را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی معرفی خواهد کرد.

او همچنین گفته است که به پنتاگون دستور خواهد داد تا با استفاده از نیروهای ویژه به مراکز رهبری این کارتل‌ها حمله کنند. رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین گفته است که از نیروی دریایی کشورش برای اعمال تحریم‌های دریایی بر کارتل‌های مواد مخدر استفاده خواهد کرد.

ترامپ همچنین وعده داده است که با استفاده از قانون دشمنان بیگانه، قاچاقچیان مواد مخدر و اعضای باندهای خلافکار را از آمریکا اخراج می‌کند.

اسرائیل

ترامپ پس از حمله حماس به سرزمین های اشغالی در ۷ اکتبر از روش رهبران تل‌آویو انتقاد کرد اما از آن زمان به بعد همواره بر ضرورت «درهم شکسته‌شدن حماس» تأکید کرده است. او در ادعاهایی وعده داده است که مجازات‌های سختی را بر ایران به عنوان متحد حماس اعمال کند. رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین گفته است که هواداران حماس را از آمریکا اخراج می‌کند.

افغانستان

ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی گفته است که از طالبان خواهد خواست تجهیزات نظامی رها شده ارتش آمریکا در جریان خروج از افغانستان در سال ۲۰۲۱ را به عنوان شرطی برای کمک‌های مالی به افغانستان مطح کند. او در سال ۲۰۲۱ گفته بود که قصد دارد تجهیزات رها شده ارتش آمریکا در افغانستان را بمباران کند، اما اخیراً این موضع را تکرار نکرده است.

اقلیم

ترامپ بارها وعده داده است که از توافق پاریس خارج خواهد شد. توافق پاریس، توافقی چندجانبه برای محدود کردن انتشار گازهای گلخانه‌ای است. او در دور اول ریاست جمهوری خود از این توافق خارج شد، اما در سال ۲۰۲۱ جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات آمریکا بار دیگر کشورش را به عضویت این توافق درآورد.

سامانه دفاع موشکی

ترامپ همچنین قول طراحی یک سامانه دفاع موشکی قوی در اطراف آمریکا را بدون اشاره به جزئیات آن داده است.


 

دیگر خبرها

  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • مدال طلا و برنز چانگ جوان به کیانی و جلیلی رسید
  • پیگیری مصوبات و جذب اعتبارات سفر دوم رئیس‌جمهور به سمنان مانند سفر اول باشد
  • اعلام تعهد اشتغال زایی امسال در استان سمنان
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری/ تولید مسکن ارزان با کمک دانش‌بنیان‌ها
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری