Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به ضرورت دعوت مردم به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ از تأثیرات مثبت افزایش مشارکت در انتخابات سخن به میان آورد و گفت: ارائه دیدگاه‌های کارشناسی مفید و برنامه راهبردی حل مشکلات کشور، مردم را پای صندوق رأی می‌کشاند.

کیومرث سرمدی  در گفت‌وگو با ایسنا در مورد ضرورت افزایش مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اظهار کرد: ما در چهل ساله گذشته بارها به آراء عمومی توجه کرده‌ایم که این توجه نشان دهنده اهمیت دموکراسی و مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور حداکثری مردم در صحنه انتخابات از دو جهت ضروری است. هر چه مشارکت بالا رود از یک طرف تأیید حداکثری نظام و از طرف دیگر پاسخی به فرافکنی و توطئه دشمنان است.

نماینده مردم همدان در مجلس یازدهم ادامه داد: احساس من این است که مردم به این نکته تا به حال توجه کرده‌اند. وقتی یک رئیس جمهور با آراء بیشتری انتخاب شود، برخورد کشورهای دنیا با او فرق می‌کند. پایگاه‌های قدرت در جهان به رئیس جمهور با رأی بالا نگاه جدی‌تر دارد چرا که می‌دانند قدرت یک ملت پشت اوست. ما باید تلاش کنیم در این چند روز باقی مانده، بذر ناامیدی رأی ندادن را بخشکانیم. عده‌ای در داخل و خارج در حال پمپاژ این شعار هستند که رأی دادن و ندادن تفاوتی ندارد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از وظیفه نامزدهای انتخاباتی در افزایش مشارکت سخن به میان آورد و گفت: ارائه دیدگاه‌های کارشناسی مفید و برنامه راهبردی حل مشکلات کشور، مردم را پای صندوق رأی می‌کشاند. می‌دانم که مردم ایران نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران و رهبری این نظام تعصب خاصی دارند. بنده به حضور قابل قبول مردم در انتخابات آتی امیدوارم. مردم مطالبات قابل توجهی دارند و اتفاقا برای خلق کردن امکانی برای حل این مشکلات به صحنه خواهند آمد.

نماینده مردم همدان در مجلس در پایان در پاسخ به این پرسش که چه کسانی در افزایش مشارکت موثر هستند، گفت: به نظرم همه گروه‌های سیاسی فعال در کشور باید مردم را به انتخابات دعوت کنند. جناح‌های سیاسی هنوز طرفدارانی دارند. پیام من به این تفکرات این است که بدانند ایران کشور ماست. ممکن است یک دوره یک جناح در انتخابات پیروز شود و بار دیگر جناح دیگری اما ایران برای همه ماست. به نظرم در دعوت مردم به انتخابات علما و روحانیون موثر هستند. مسئولین دولت دوازدهم نیز در دعوت مردم بسیار تأثیرگذار هستند. به نظرم دولت می‌تواند در این زمینه پررنگ‌تر عمل کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کیومرث سرمدی انتخابات ۱۴۰۰ مشاركت حداكثري افزایش مشارکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۵۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در اجلاس ایران و آفریقا و بازدید از نمایشگاه اسکپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا،‌ در حاشیه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا "کنستانتینو چیونگا" معاون رئیس جمهور زیمبابوه با رئیس جمهور دیدار کرد.

سید ابراهیم رئیسی نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا را نگاهی راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی دانست و با اشاره به روابط بسیار خوب ایران و زیمباوه، بر عزم مسئولان عالی دو کشور برای گسترش و ارتقای سطح همکاری‌ها تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در این اجلاس و بازدید از نمایشگاه اکسپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه نیز در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه و دوستانه روابط دو کشور به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خواستار گسترش تعاملات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی بیشتر با ایران بر پایه این روابط نزدیک و قدیمی شد.

کنستانتینو چیونگا ضمن تشکر از برگزاری موفق اجلاس بین‌اللملی ایران و آفریقا، سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای آفریقایی را اصولی و اطمینان‌بخش عنوان و بر آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها با ایران تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه با اشاره به عزم مسؤلان این کشور برای اجرای توافقات صورت گرفته با ایران در سفر سال گذشته دکتر رئیسی به این کشور، از اجرایی شدن بخشی از این توافقات خبر داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس ستاد انتخابات ورامین: فرآیند انتخابات با قدرت برگزار می‌شود
  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟