Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، شهروندان بجنورد مرکز خراسان شمالی می گویند : بسیاری از شعارهایی که این روزها از سوی نامزدهای انتخاباتی شامل ایجاد اشتغال، فعال سازی واحدهای تولیدی و صنعتی و حتی حمایت از کسب و کار داده می شود، در حیطه اختیار آنها قرار ندارد و داشتن یک برنامه برای اداره و مدیریت امور شهری مطالبه اصلی مردم از نامزدهای کرسی شوراهای اسلامی شهرهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این شهروندان بر این باورند که کارهای زیادی در پنج دوره قبلی شوراهای اسلامی شهر در مرکز استان انجام شد، ولی به دلیل نبود برنامه جامع شهری و آینده نگری بسیاری از این طرح ها و پروژه ها به صورت جزیره ای و صرفا براساس تصمیم لحظه ای و فاقد کارشناسی اجرا شد و این فرایند موجب می شود تا اگر پروژه ای در یک دوره شورا نیمه کاره ماند در دوره دیگر تلاشی برای تکمیل این پروژه اختصاص نیابد و یا حداقل از اولویت خارج شود.
آنها می گویند : اگر تصمیمات شوراها براساس یک برنامه مدون و جامع شهری صورت گیرد، قطعا با تغییر اعضای شوراها پروژه نیمه کاره رها نمی شود و به دلیل نیاز شهری اعضای بعدی به ناچار باید این پروژه را تکمیل کنند.
 شهروندان بجنوردی مهمترین انتظارشان از شوراها را شفاف سازی عملکرد شوراها و شهرداری، انتخاب شهردار توانمند و با برنامه برای اداره شهر، توجه به زیبا سازی و مبلمان شهری، رفع گره کور ترافیکی  و بهره گیری از افراد  متخصص امور شهری را در مدیریت های شهری اعلام کردند.
      


 انتخاب شهردار توانمند و متخصص 
یکی از شهروندان بجنوردی در این مورد گفت: اگر چه شوراها وظایف گسترده ای دارند اما انتخاب شهردار از مهمترین وظیفه شوراهای شهر است و از شورای ششم می خواهیم حتما شهرداران را بدون نگاه سیاسی و توصیه و سفارش افراد با نفوذ و بالا دستی انتخاب کنند، چون شهرداری که با سفارش بالا دستی ها سر کار بیایدریال نه تنها مطیع مصوبات شوراها نبوده که حتی خود را موظف به اداره مدیریت شهری نیز نمی داند.
محمد حصاری افزود: خود اعضای شورا نیز باید هنگامی که وارد کار می شوند نگاه و ملاحظات حزبی، سیاسی؛ قومی و قبیله ای خود را کنار بگذارند و فقط به مصالح مردم توجه کنند و کم نبوده در این سالها که شوراهای شهر به دلیل نگاههای سیاسی و اختلافات درونی نتوانستد در دوره مدیریتی خود خدمات موثری به شهر ارایه دهند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از دلایل توسعه نیافتن بجنورد همین نگاههای سیاسی حاکم در شوراهاست و اگر اعضای شورای اسلامی شهر به دنبال کارهای سیاسی و حتی نگاههای سیاسی در این حوزه هستند، بهتره برای نمایندگی مجلس و حتی ریاست جمهوری نامزد شوند و بگذارند افراد متخصص و توانمندی که نگاههای سیاسی به مدیریت شهری ندارند، بر مسند شوراها قرار گیرند.
        


این شهروند بجنوردی می گوید : شهر بجنورد از لحاظ زیرساختی، توسعه شهری و مبلمان شهری نسبت به سایر مراکز استان کشور از نارسایی های زیادی رنج می برد و برای جبران این عقب ماندگی ها باید نیروهای متخصص شهرداری ها استفاده شود 
 یکی دیگر از شهروندان بجنورد مبلمان شهری، ساماندهی ترافیک، آسفالت معابر و کوچه ها، توسعه عادلانه فضای سبز را مطالبه خود از شوراهای اسلامی شهر اعلام کرد و افزود : در حال حاضر شهر بجنورد از داشتن بسیاری از زیرساخت ها به خصوص پارک و بوستان شهری با مشکل مواجه است و برای بانوان که نیمی از جمعیت این شهر را تشکیل می دهند، حتی یک پارک وجود ندارد.

زینب احمدی افزود: بنا بر مصوبه شورای شهر پنجم پارک مهر بانو نیز به ورزشکاران اختصاص یافته است و هم اکنون فضای اختصاصی که بانوان با خیال راحت در آن ورزش و تفریح کنند در مرکز استان دیده نمی شود.

وی با اشاره به استقبال بانوان بجنوردی از دوچرخه سواری ایجاد پیست دوچرخه سواری برای بانوان، ساماندهی پیاده روها برای تردد معلولان را از دیگر مطالبات از شورای اسلامی شهر اعلام کرد.
یک  شهروند دیگر بجنورد می گوید : وضعیت مبلمان شهری مرکز استان به گونه ای نابسامان است که برای ساماندهی و زیبا سازی آن نیاز به ستاد زیبا سازی و ساماندهی مبلمان شهری داریم و مراکز استان هایی که هم تراز خراسان شمالی هستند، از لحاظ المان و منظر شهری وضعیت خوبی دارند، اما در بجنورد در برخی تقاطع های پرتردد المان هایی وجود دارد که ساخت و قرار گرفتن آن ها در این محل ها با هیچ منطقی قابل توجیه نیست.

                         
سعید احمدی جلوگیری از گسترش حاشیه نشینی، تراکم فروشی و پارکنیگ فروشی را مطالبات اصلی شهروندان از شوراهای اسلامی دوره ششم اعلام کرد و افزود : در شرایط فعلی به دلیل تراکم و پارکنیگ فروشی وضعیت بسیاری از خیابان های شهر که بیشتر ماهیت مسکونی داشتند به تجاری تغییر وضعیت دادند و مشکلات زیادی برای شهروندان در این مناطق ایجاد شد.
وی اضافه کرد : تداوم این وضعیت در آینده می تواند مشکلات شهر بجنورد را در حوزه توسعه شهری با مشکل مواجه کند و نگاه شورای اسلامی شهر باید تدوین یک برنامه مدون توسعه ای باشد و چنانچه خودشان تخصص لازم در این حوزه را ندارند، باید از نیروهای مرتبط استفاده کنند.
استان خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۵۶ درصد از این جمعیت در ۲۴ شهر و مابقی در روستاهای این استان سکونت دارند و در آخرین انتخابات که مربوط به یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بود از بین ۶۵۸ هزار و ۳۴۲ نفر واجد شرایط اخذ رای حدود ۳۷۷ هزار و ۳۹ نفر در آن انتخابات رای دادند.

در انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر، روستا و عشایری افزون بر شش هزار نفر برای کسب دو هزار کرسی نمایندگی مردم در شوراهای اسلامی با هم رقابت می کنند و این انتخابات همزمان با سیزدهمین دوره ریاست جمهوری روز جمعه هفته جاری 28 خردادماه همزمان با سراسر کشور برگزار می شود.

برچسب‌ها بجنورد انتخابات ۱۴۰۰ شورای شهر ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی انتخابات ریاست جمهوری مشارکت سیاسی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد انتخابات ۱۴۰۰ شورای شهر بجنورد انتخابات ۱۴۰۰ شورای شهر ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی انتخابات ریاست جمهوری مشارکت سیاسی شوراهای اسلامی شهر شورای اسلامی شهر شهروندان بجنورد نگاههای سیاسی مبلمان شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها

رییس شورای اسلامی شهر تهران از آغاز به کار ۳۵۲ هیات امنای محلات شهر تهران، همزمان با نزدیک شدن به روز ۹ اردیبهشت که بنام روز شوراها در تقویم رسمی کشور یاد شده است، خبر داد.

به گزارش ایسنا، مهدی چمران با اعلام این خبر گفت: پیرو تحقق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، مبنی بر تشکیل هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله پایتخت این هیات امنا  از ۹ اردیبهشت ماه سال جاری همزمان با گرامیداشت تشکیل شوراهای سراسر کشور که به روز شوراها نامگذاری شده، آغاز به کار خواهند کرد و نخستین جلسه رسمی خود را برگزار می کنند.

وی ضمن ابراز خرسندی از استقبال گسترده و مشارکت فعال شهروندان در فرآیند تشکیل هیات امناء در سطح شهر تهران، فعالیت این هیات های امنا را نقطه عطفی در مسیر نیل به مشارکت محله محور برشمرد و تأکید کرد: آغاز به کار این هیات‌های امنا در ۳۵۲ نقطه از پایتخت و با حضور ۷۳۵۰ نفر از معتمدین آنهم در مدیریت شهری این دوره  می‌تواند زمینه ساز هم افزایی و همکاری سازنده بین آحاد مختلف مردم و نهادهای ذیربط در جهت ارتقای سطح کیفی زندگی شهروندان در محلات مختلف شهر تهران شود.

رییس شورای شهر تهران در تشریح تشکیل این هیات امنای محلات یادآور شد: اعضای این هیات متشکل از نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد، تشکل‌های جهادی، معتمدین محله، نخبگان، گروه‌های جهادی، نمایندگان هیات‌های مذهبی و قرآنی، حوزه‌های علمیه، نمایندگان کلانتری، مدارس، مجموعه‌های ورزشی، بانوان فعال، ائمه جماعات، پایگاه‌های بسیج محله و معتمدین شورای اسلامی شهر تهران است. از این رو اهمیت حضور فعال و منظم کلیه اعضای هیات امنا در این جلسه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه تشکیل نخستین جلسه آنهم همزمان با روز شوراها، فرصتی مغتنم برای آشنایی و تبادل اطلاعات پیرامون چالش‌ها و فرصت‌های موجود محلات خواهد بود، اظهار کرد: از این رو موضوع انتخاب ارکان هیات امنا، تعیین اولویت‌ها و برنامه‌های آتی در راستای ارتقای سطح کیفی زندگی، ایجاد هم افزایی و همکاری بین اعضاء و ساکنین محلات و سایر نهادهای ذیربط از مهمترین محورهای این جلسات به شمار می‌رود.

به گفته چمران، شروع این مراسم به صورت آنلاین از صحن شورای اسلامی شهر تهران، همزمان با تشکیل جلسات هیات امناء محلات همراه خواهد بود؛ ضمن آنکه بعدازظهر همان روز، شورای شهر تهران، میزبان حضور اعضای دوره‌های اول تا ششم برای هم اندیشی در خصوص مسائل روز شهر است.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، اسفند ماه سال گذشته دو همایش تحت عنوان آیین معرفی معتمدین شورای شهر تهران در تالار شهید آوینی فرهنگسرای بهمن و همایشی تحت همین عنوان از سوی شهرداری تهران در تالار وزارت کشور نیز برگزار شده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • شوراهای برتر استان بوشهر تجلیل شدند
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • قم میزبان اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی می‌شود