Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کمیته ارتباطات و فضای مجازی دهه کرامت، «عبدالهادی فقهی زاده» در مورد اهمیت و تأثیر برگزاری دهه کرامت در ترویج فرهنگ و سیره اهل بیت (ع) گفت: بزرگداشت ائمه هدی (ع) بزرگداشت تقوا و معنویت است؛ حضرات معصومین (ع) در حقیقت مبلغان و مفسران سنت پیامبر اکرم (ص) بوده و سیره آنان، علم و بیرق هدایت در درازنای تاریخ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمسک به سیره و معارف اهل‌بیت (ع) در حقیقت چنگ زدن به سنت رسول‌الله است چنانچه خداوند در آیه ۸۰ سوره «نساء» می‌فرماید: «مَنْ یُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطَاعَ اللَّهَ وَمَنْ تَوَلَّی فَمَا أَرْسَلْنَاکَ عَلَیْهِمْ حَفِیظًا» (هر کس از پیامبر فرمان برد در حقیقت ‏خدا را فرمان برده و هر کس رویگردان شود ما تو را بر ایشان نگهبان نفرستاده‌ایم).

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: برگزاری مناسبت‌های شایسته‌ای مانند دهه کرامت در حقیقت بزرگداشت آموزه‌های ائمه هدی (ع) به شمار می‌رود که ارتباط تنگاتنگی با مسلمانی و با تحقق معارف دینی در عرصه رفتار مسلمان دارد.

وی در مورد نقش امام رضا (ع) و جایگاه آن حضرت در فرهنگ ایرانیان گفت: برای ما ایرانیان ثامن‌الحجج (ع) و خواهر بزرگوارش حضرت فاطمه معصومه (س) که هر دو از فرزندان شایسته حضرت امام کاظم (ع) هستند جایگاه ویژه‌ای دارند به گونه‌ای که می‌توان گفت در تار و پود فرهنگ اسلامی ایرانی تنیده شده‌اند و اصلاً نمی‌توان فرهنگ اصیل ایرانیان را به یاد آورد بدون اینکه نقش این دو بزرگوار در جریان‌سازی‌های فرهنگی و فرهنگ‌سازی‌های ناب دینی را نادیده گرفت.

فقهی‌زاده یادآور شد: ما مفتخریم که در گستره سرزمینی ایران اسلامی از دیر باز میزبان قدوم مبارک حضرت فاطمه معصومه (س) و حضرت امام رضا (ع) بوده‌ایم، در کنار این قدوم مبارک بسیاری از امامزادگان که درواقع مبلغان شریعت بوده‌اند؛ پرچم حب اهل‌بیت (ع) و بهره‌برداری از آموزه‌های ناب این ستارگان هدایت را برافراشته‌اند و ایرانیان با احساسات و عواطف جوشان قلبی و با اعتقادات راسخ و شایسته در قبال حضرات اهل‌بیت (ع) با جان و دل میزبان بوده‌اند.

وی افزود: البته این امامزادگان که ایرانیان پذیرای وجود مبارک‌شان بودند در سراسر کشور از دست عوامل حاکمان جور عمرشان در جنگ و گریز بوده و بسیاری از آنان به شهادت رسیدند، برای نمونه امام رضا (ع) است که حادثه زندگی و شهادت ایشان در طوس عملاً به مبدأ خیزش معنوی در جهان اسلام منجر و توانست ایران را به کانون محبت اهل‌بیت (ع) بدل کند.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از مباحث خود در مورد اهمیت دهه کرامت اظهار کرد: این مناسبت گرانقدر باید بیش از هر چیز به تبیین جایگاه امامان معصوم (ع) و از جمله امام رضا (ع) بپردازد، امام رضا (ع) در اوج درجات تقوا، عصمت و علم الهی قرار دارد که از همین منظر است که ایشان همواره مورد احترام پیروان همه مذاهب اسلامی بوده و هستند. در این میان برگزاری مراسم مختلف به ویژه در دهه کرامت منجر به تبلیغ سیره آن حضرت و حب اهل بیت (ع) شده و زمینه مناسبی را برای بهره برداری از آموزه‌های آن حضرت فراهم می‌سازد.

کد خبر 5235453

منبع: مهر

کلیدواژه: دهه کرامت عبدالهادی فقهی زاده سیره اهل بیت ع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخابات 1400 دهه کرامت مشارکت مردم در انتخابات فعالیت های قرآنی قرآن کریم امام رضا ع انقلاب اسلامی ایران حضرت معصومه س قرآن سیره اهل بیت ع اهل سنت بقاع متبرکه آیت الله خامنه ای میثم مطیعی دهه کرامت امام رضا اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۹۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند / جایگاه معلم و ارزش علم آموزی از منظر امام رضا(ع)
  • معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند/ جایگاه معلم و تعلیم و تربیت از منظر امام رضا(ع)
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان
  • عکس| اتفاق ویژه در ورزشگاه آزادی؛ جایگاه خاطره انگیز باز شد
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • اتفاق ویژه: جایگاه غربی آزادی برای پرسپولیس باز شد
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی