Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزالله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: رسیدگی به بحث توسعه سیاسی و اجتماعی یکی از انتظارات جامعه دانشگاهی در دولت آتی است.

او افزود: از آن جایی که با قشر جوان و فرهیخته کشور در ارتباط هستیم دانشگاه‌ها باید به علت کارکرد خود در این زمینه با ایجاد فضای مناسب، توجه به گفتمان‌های متفاوت، توجه به مرز‌های منصفانه و ایجاد یک فضای امن در حوزه جریان‌های دانشجویی، جریان‌های سیاسی و اجتماعی مربوط به اعضای هیئت علمی به راحت‌تر شدن انتقادات و نظرات ملت کمک کنند؛ چرا که این موضوع می‌تواند به عنوان هسته خوبی برای فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی فراهم شود و این نکته فارغ از گرایش‌های سیاسی حاکم در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیبی تصریح کرد: ایجاد یک فضای خاص برای افراد باعث می‌شود تا آن‌ها بدون دغدغه و به راحتی انتقادات و پیشنهادات خود را در نشست‌ها و جلسات و بیانیه‌ها مطرح کنند و به اینصورت مورد تعرض قرار نگیرند.

او ادامه داد: دانشگاه‌ها متکلف تربیت نیرو در رشته‌های مختلف علوم انسانی، علوم پایه، علوم فنی و مهندسی و ... هستند و در این زمینه اقدامات خوبی انجام می‌دهند و به اینصورت دانش آموختگان ایرانی بعد از رفتن به خارج از نظر سواد علمی جایگاه برجسته‌ای دارندو در همان کشورها هم استعدادهای خود را نمایان می کنند و گفتنی است که این موضوع به شدت برای جامعه مضر است.

حبیبی با بیان اینکه امکان استفاده از سواد علمی دانش آموختگان ایرانی به صورت کامل در کشور مهیا نشده، تاکید کرد: طی انجام اقدامات مفید و موثر در سال‌های گذشته برای اشتغال زایی، کارآفرینی، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و حمایت از هسته‌های فناور که در بخش‌های مختلف کشور فراهم شده، اما این فرآیند هنوز پاسخگوی تمامی نیاز‌های جامعه نیست؛ بنابراین توجه بیش از پیش نسبت به این موضوع امکان استفاده از ظرفیت‌های قشر جوان در رفع معضلات صنعت، اقتصاد، فرهنگ، مسائل توسعه شهری و ... را فراهم می‌کند و به اینصورت توانایی نخبگان نمایان می‌شود.

رئیس دانشگاه خوارزمی بیان کرد: در صورت عدم استفاده از ظرفیت نخبگان در جامعه شاهد خروج آن‌ها از کشور خواهیم بود و چنین موضوعی برای ما تبدیل به خسران و ضرور و زیان خواهد شد؛ بنابراین این موضوع یکی از انتظاراتی است که در دولت آینده باید به آن توجه شود.

لزوم افزایش ارتباطات بین المللی در دولت آتی

حبیبی ادامه داد: انتظار داریم که دانشگاه‌ها در دولت آتی بیشتر وارد ارتباطات و تعاملات بین المللی شوند، اما این موضوع نیازمند بستر و زمینه‌های لازم است که هم اکنون این بستر در جنبه‌های مختلف بسیار محدود است؛ چرا که امکان سفر، امکان تعاملات پولی و مالی و ورود دانشجویان و اعضای هیئت علمی خارجی به داخل کشور برای انجام کار‌های علمی و فرصت مطالعاتی و ادامه تحصیل در داخل ایران وجود ندارد، بنابراین باید این موضوع آسیب شناسی شود.

رئیس دانشگاه خوارزمی تاکید کرد: انتظار می‌رود که در دولت آتی حمایت فعالیت‌های مرتبط با حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیشتر شامل حال دانشگاه‌ها شود و سرمایه گذاری‌های زیادی صورت گیرد تا دانشگاه‌ها بتوانند عملا ارتباط با جامعه را برای رفع مشکلات جامعه و ایجاد کارآفرینی و ساخت دانشگاه‌های جامعه محور را برای تولید ثروت از دانش در دستور کار خود قرار دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی ارتباطات بین المللی دولت آتی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۱۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان

به گزارش خبرنگار مهر، عبداله نوحی عصر یکشنبه با حضور در تعدادی از مدارس صالحیه ضمن دیدار با مدیر و معلمان که همراهی حجت الاسلام موسوی امام جمعه بخش گلستان، نجفی سرپرست بخشداری گلستان و رئیس و اعضای شورای اسلامی صالحیه انجام شد، ضمن تبریک روز معلم به تمام معلمان و گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری از وی به عنوان یک شخصیت علمی و اخلاقی نمونه نام برد و گفت: این استاد و معلم فرزانه خدمات علمی ارزشمندی به جامعه ارائه کردند.

وی با اشاره به نقش و جایگاه معلمان در جامعه گفت: معلمان نقش مهمی در آگاهی بخشی و تعلیم و تربیت دانش آموزان بعهده دارند و در راستای رشد و ارتقای سطح علمی دانش آموزان و دانشجویان از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.

نوحی نظام آموزش و پرورش را یک نظام فرهنگی عنوان کرد و گفت: انسان سازی و تعلیم و تربیت انسان‌های متدین، با اخلاق و بزرگ منش از اهداف و رسالت آموزش و پرورش است.

فرماندار بهارستان گفت: در شرایط کنونی وظیفه خطیر و مهم شما، برانگیختن روحیه امید در بین دانش آموزان و جامعه بوده چرا که جوهره و ذات الهی، امید آفرینی می‌باشد و اینکه امید در جامعه گسترده شود تا شرایط خوبی را کسب کنیم، یک واقعیت به شمار می‌رود.

نوحی اضافه کرد: با امیدآفرینی می‌توان شرایط خاص و قابل قبولی را در جامعه فراهم آورد چرا که فضای آینده به طور قطع رو به رشد و امیدوار کننده است و در این راه نقش معلمان مدارس که می‌توانند کیفیت آموزشی را ارتقا ببخشند، بی بدیل خواهد بود.

وی آموزش و پرورش را یک ظرفیت مهم و بزرگ برای کار در حوزه فرهنگ برشمرد و گفت: وجود ۱۲۵ هزار دانش آموز به همراه چند هزار نفر نیروی فرهنگی، یک ظرفیت بسیار بزرگ را در اختیار متولیان قرار داده است که می‌توان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و توسعه فرهنگی، حساب ویژه‌ای روی آن باز کرد.

فرماندار بهارستان در ادامه افزود: نقش اساسی معلمان در دوران کرونا بیش‌از پیش نمایان و معلوم شد هیچ برنامه‌ای نمی‌تواند جایگاه معلم را برای دانش آموزان پر کند.

فرماندار بهارستان با اشاره به اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش، افزود: نیاز است دانش آموزان را برای ورود به دانشگاه فرهنگیان ترغیب کرد و موانع پیش رو را برداشت زیرا توسعه آموزش و پرورش با بهره گیری از نیروهای جهادی و توانمند بومی حل می‌شود.

نوحی در ادامه گفت: برای بالا بردن کیفیت آموزش دانش آموزان شهرستان با دبیرستان البرز از طریق ستاد توانمند سازی شهرستان هماهنگ شده که هر هفته ۴۰۰ نفر دانش آموز هم می‌توان در این دبیرستان حضور پیدا کنند یا اگر به سایت این دبیرستان مراجعه کنند، می تواننداز فیلم و برنامه‌های آموزشی این دبیرستان استفاده کنند

کد خبر 6097491

دیگر خبرها

  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • سیدرضا اکرمی: امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است/ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی کار نیست؟
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی