Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج انتخابات ریاست جمهوری سوریه، حامل پیام های متعددی در محافل تصمیم ساز منطقه‌ای و بین‌‌المللی است که بارزترین پیام،این است که دمشق تلاش‌های کشورهای متجاوز برای ویرانی زیرساخت‌های کشور سوریه را ناکام گذاشته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دمشق، عقربه‌های ساعت 11 شب به وقت پایتخت یاسمن(دمشق) به صدا درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای حموده الصباغ، رئیس مجلس سوریه، انتخاب بشار حافظ اسد به عنوان رئیس جمهور عربی سوریه را اعلام کرد.

صباغ در کنفرانس خبری در دمشق با اعلام نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری سوریه گفت: بشار اسد رئیس جمهور این کشور با کسب 13 میلیون و 540 هزار و 890 آرا یعنی معادل  95.1% به عنوان رئیس جمهور جدید برای یک دوره هفت ساله انتخاب شده است.

رئیس پارلمان سوریه همچنین اعلام کرد که «محمود مرعی» و «عبدالله سلوم عبدالله» دو رقیب بشار اسد در انتخابات ریاست جمهوری هر کدام به ترتیب 3.3 و 1.5 درصد آرا را کسب کردند. بنابر اعلام رئیس پارلمان سوریه، در این دور از انتخابات 14 میلیون و 239 هزار و 140 نفر معادل 78 درصد شرکت کردند.

 

 

«جمال القادری» رئیس اتحادیه سندیکاهای سوریه درباره مشارکت بالای مردم سوریه در این انتخابات به خبرنگار تسنیم گفت: این حضور مردمی و این خیل عظیم مردم به طور قطع به این سبب است که ملت به این رهبر بزرگ بگوید: تشکر از پایداری و شجاعت و حکمت و درایت و رویارویی شما با تجاوز و جنگی که حدود صد کشور با همه امکانات نظامی، رسانه‌ای، اقتصادی و تروریستی در آن وارد شدند.

نتایج انتخابات ریاست جمهوری سوریه، حامل پیام‌های متعددی در محافل تصمیم ساز منطقه‌ای و بین‌‌المللی است که بارزترین پیام،این است که دمشق تلاش‌های کشورهای متجاوز برای ویرانی زیرساخت‌های کشور سوریه را ناکام گذاشته و این تاکیدی بر پختگی سیاسی بالای شهروندان کشور عربی سوریه است.

«وائل الامام»تحلیلگر سیاسی سوری هم در گفتگو با خبرنگار تسنیم می‌گوید: چرا آقای رئیس جمهور بشار اسد انتخاب شد؟ در واقع چه کسی را انتخاب کردید؟ روابط سوریه و ایران را انتخاب کردید. روابط روسیه و سوریه را انتخاب کردید. این گزینه را انتخاب کردید تا سوریه بخشی از محور مقاومت در برابر تروریسم رژیم صهیونیستی و در برابر تروریسم  افراطی باشد که شاهد آن بودیم. در واقع ما امروز همه این ارزش‌های واقعی را انتخاب کردیم. به نظر من این خیزش و جنبش مردمی بر تمام تصمیمات آتی تاثیر خواهد گذاشت، و من به محور مقاومت خوش بین هستم.

ناظران می‌گویند که مهمترین چالش‌های پیش روی سوریه پس از انتخابات، اوضاع اقتصادی و در صدر آن وضعیت معیشتی است، این اولین چالش و در اولویت است. پرونده دیگر که کم اهمیت‌تر از قبلی نیست، مبارزه با فساد و بازخواست مفسدان در هر سمتی که باشند، خواهد بود.

«جمال القادری»، رئیس اتحادیه سندیکاهای سوریه در ادامه به خبرنگار تسنیم می‌گوید: همه باید تمام تلاش خود را برای تقویت ایستادگی ملت سوریه به کار گیرند. جایگزینی غیر از کار و تولید در همه عرصه‌ها وجود ندارد، جانشینی غیر از بهره‌ جستن و استفاده از تمام ظرفیت‌های ملی در همه زمینه‌ها برای تکمیل روند پایداری و ایستادگی وجود ندارد، زیرا آقای رئیس جمهور می‌داند که دشمنان ما تاکنون پرچم خود (یعنی خصومت ورزی و توطئه‌چینی) را بر زمین نگذاشته‌اند.

از نظر امنیتی همچنان مناطقی که یک سوم مساحت کشور را شامل می‌شود، خارج از کنترل ارتش عربی سوریه است و ناظران امور تاکید می‌کنند که تصمیم آزادسازی حتمی است و  سوری‌ها آماده هر چیزی هستند غیر از تجزیه یا جدایی طلبی، چرا که مردم سوریه با تبدیل این کشور به لبنان و عراقی دیگر مخالف هستند.

سرتیپ «علی مقصود» کارشنان امور نظامی سوری هم به خبرنگار تسنیم می‌گوید: این تصویری عظیم است که ملت عربی سوریه ترسیم کرد، در واقع مجوز و اختیاری به رئیس جمهور کشور است تا این نبرد و خط مشی مقاومت را ادامه دهد و به طور قطع بقیه اراضی تحت اشغال از لوث تروریست‌ها آزاد خواهد شد.

در آغاز دوره جدید ریاست جمهوری، بشار اسد، روح امید دمید مبنی بر اینکه مرحله آتی مرحله کار در جامعه سوریه تشنه بازسازی کشورشان پس از یک دهه ویرانی است.مسئله‌ای که دو چالش خارجی در برابرش قرار دارد: اولین چالش، عدم به رسمیت شناخته شدن انتخابات از سوی قدرت‌های بزرگ است. چالش دوم، مخالفت غرب با حمایت مالی بین‌المللی از بازسازی سوریه است.

بنابراین، سوری‌ها رئیس جمهورشان را پس از سالها انتخاب کردند که معادلات میدانی به نفع ارتش سوریه تغییر کرد، این در حالی است که سوریه با چالش‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی که این کشور از زمان استقلالش شاهد آن نبوده، روبرو است.چالش‌هایی که سوری‌ها از رئیس جمهور منتخب خود می‌خواهند که از تاثیرات و پیامدهای آن بکاهد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری انتخاب کردید خبرنگار تسنیم عربی سوریه رئیس جمهور بشار اسد سوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۲۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوباره انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی/ رسولی رئیس شد، تفتیان رای نیاورد!

در پی اعتراض یکی از ورزشکاران، انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون دوومیدانی با حمایت وزارت ورزش و جوانان مجدد برگزار شد.

به گزارش ایسنا، انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون دوومیدانی برای انتخاب رئیس و نمایندگان این کمیسیون در مجمع انتخاباتی، پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد و در نهایت حسن تفتیان به عنوان رئیس این کمیسیون و حسن تفتیان، کیوان قنبرزاده، مهدی پیرجهان، فرزانه فصیحی، تکتم دستاربندان و الهام هاشمی به عنوان نماینده ورزشکاران حاضر در مجمع انتخاباتی فدراسیون دوومیدانی، انتخاب شدند.

حسین رسولی، قهرمان بازی‌های آسیایی، اعتراض داشت که در انتخابات این کمیسیون تخلف صورت گرفته است و دو نفر از اعضای غایب (قنبرزاده و فصیحی که خارج از کشورند) بر خلاف آیین‌نامه به صورت تلفنی رای داده‌اند.

این اعتراض به وزارتخانه رسید و در نهایت وزارت ورزش نیز اعلام کرد که باید انتخابات مجدد برگزار شود.

پس از برگزاری مجدد انتخابات، حسین رسولی به عنوان رئیس کمیسیون ورزشکاران انتخاب شد و رسولی، مهدی پیرجهان، سبحان احمدی، تکتم دستاربندان، مریم کاظمی و حمیده اسماعیل‌نژاد نیز به عنوان اعضا حاضر در مجمع انتخاب شدند.

نکته قابل توجه در این زمینه این بود که حسن تفتیان که در انتخابات قبلی با دو رای تلفنی کیوان قنبرزاده و فرزانه فصیحی به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شده بود، در انتخابات مجدد رای نیاورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری دوباره انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی/ رسولی رئیس شد، تفتیان رای نیاورد!
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات سوری که در حمله رژیم صیهونیستی به سفارت ایران مجروح شد
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • تاکید امیرعبداللهیان بر تفاهم در انتخاب رئیس جمهور لبنان
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تسریع فرآیند انتخاب رئیس‌جمهور لبنان
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • آغاز اعزام راهیان نور غرب از اول مرداد
  • اعزام راهیان نور غرب از اول مرداد آغاز می‌شود
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی