Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقبال عباسی شامگاه سه‌شنبه در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: استقرار شعبه‌های اخذ رای در این استان با اولویت فضاهای باز و چیدمان میزها با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی خواهد بود.

وی افزود: تمامی ۲۲ هزار نفر عوامل اجرایی برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ در چهارمحال و بختیاری واکسن کرونا دریافت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی با تاکید از پرهیز تجمعات، تصریح کرد: برای پیشگیری شیوع موج پنجم در استان باید بین جامعه ایجاد حساسیت شود تا تعطیلی‌ها و مرگ و میر ناشی از آن تکرار نشود.

وی یادآور شد: برگزاری هرگونه تجمع و مراسم مختلف مرتبط با انتخابات، عروسی و عزاداری ممنوع است و فرمانداران موظف به رصد و نظارت بیشتر در این راستا هستند.

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: مقررات مرتبط با رنگ‌بندی شیوع ویروس کرونا در تمامی نقاط استان مشخص  رعایت آن الزامی است.

وی گفت: رسانه‌ها نسبت به اطلاع‌رسانی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی اقدام کنند.

عباسی به ممنوعیت تبلیغات انتخاباتی در پنجشنبه هفته جاری اشاره و تاکید کرد: مسوولان برگزاری انتخابات از هرگونه تبلیغ و برگزاری مراسم در این روز جلوگیری کنند.

وی افزود: در هر شهرستان یک صندوق سیار برای جمع‌اوری آرای مبتلایان به ویروس کرونا با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی در نظر گرفته شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: دستگاههای متولی استان از روز چهارشنبه تا پس از برگزاری انتخابات، نظارت بر بازار به‌ویژه نانوایی‌ها، پارک‌ها، بوستان‌ها، فضاهای سبز، کانون‌های تفریحی، توریستی، گردشگری، دستگاه‌های اجرایی و مکان‌های عمومی به‌خصوص در مناطق با رنگ‌بندی نارنجی از نظر شیوع ویروس کرونا را تشدید کنند.

وی یادآور شد: براساس اعلام دانشگاه علوم‌پزشکی استان، بیشترین کانون شیوع ویروس کرونا همچنان مربوط به دورهمی‌های خانوادگی و ابتلای خوشه‌ای خانواده‌ها به این ویروس است.

عباسی اظهار داشت: تردد اتوبوس‌ها در هر استان باید با صدور بلیت از پایانه مبدأ به پایانه مقصد باشد و حضور اتوبوس‌هایی با مسافرانی در قالب گردشگر، ممنوع است و مجاز نیست.

وی فعالیت بیشتر نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری در این بخش بیشتر و برخورد با متخلفان را ضروری دانست و گفت: فرمانداران، بخشداران، میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، علوم‌پزشکی و نیروی انتظامی در مقابله با شیوع ویروس کرونا و برخورد با متخلفان احتمالی در این حوزه احساس مسوولیت بیشتری داشته باشند.

به گزارش ایرنا، از ابتدای شیوع کرونا تا ۲۲ خردادماه جاری ۱۳۲ هزار و ۵۱۳ مورد مراجعه مشکوک به ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری وجود داشته که از این تعداد ۴۶ هزار و ۵۲۷ نفر مثبت بوده‌اند.

بر اساس آخرین رنگ‌بندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سه شهرستان کوهرنگ، خانمیرزا و بن در وضعیت زرد (خطر متوسط) و سایر شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی (خطر زیاد) شیوع کرونا قرار دارد.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ کرونا ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر استانداری چهارمحال و بختیاری اقبال عباسی مشارکت انتخاباتی چهارمحال وبختیاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مشارکت سیاسی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰ مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ کرونا ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر انتخابات ۱۴۰۰ کرونا ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر استانداری چهارمحال و بختیاری اقبال عباسی مشارکت انتخاباتی چهارمحال وبختیاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مشارکت سیاسی چهارمحال و بختیاری شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۳۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • سفر استاندار چهارمحال و بختیاری به ناغان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • هشدار هواشناسی چهارمحال و بختیاری
  • برقراری پرواز عسلویه - شهرکرد و بالعکس
  • افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری
  • بارش باران بهاری در چهارمحال و بختیاری
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند