Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید صالحی فیروزآبادی گفت: دوران پرفراز و نشیبی در یک دهه شهرداری به صورت ماشینی و بولدوزری به شهر که آن را کارگاه ساختمانی همیشه‌ فعالی تصور می‌کرد، حاکم بود اما مدیریت پنجم این نگاه را تغییر داد. در دوران آینده سعی می شود تا تمرکز خود را از توسعه کالبدی و فیزیکی صرف برداشته و بر امر نگهداشت شهر و افزایش کیفیت زیست شهروندان، تاکید ویژ‌ه‌ای داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش برنا؛ مجید صالحی فیروزآبادی؛ کاندیدای دوره ششم شورای شهر درباره برنامه‌ها برای مدیریت شهری آینده به خبرنگار برنا گفت:  باور داشته باشیم یا خیر، استقرار و به ثبات رسیدن شورای پنجم، این امکان را داد تا نوعی نگاه تازه به موضوع شهر، شیوه اداره آن و نقش شورا و شهرداری برای شهر تهران، فرصت بروز و ظهور داشته باشد.

او افزود: دوران پرفراز و نشیبی در یک دهه شهرداری به صورت ماشینی و بولدوزری به شهر که آن را کارگاه ساختمانی همیشه‌ فعالی تصور می‌کرد، حاکم بود اما مدیریت پنجم این نگاه را تغییر داد. در دوران آینده سعی می شود تا تمرکز خود را از توسعه کالبدی و فیزیکی صرف برداشته و بر امر نگهداشت شهر و افزایش کیفیت زیست شهروندان، تاکید ویژ‌ه‌ای داشته است.

این کاندید ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: این دوره اگرچه کاستی‌ها و کمبودهای قابل‌توجهی داشته و با بلاها و مصیبت‌های زمینی و آسمانی از تحریم‌های شدید و ظالمانه و شرایط بی‌ثبات اقتصادی گرفته تا همه‌گیری ویروس منحوس کرونا همزمان شده بود. همچون فرصتی برای کم کردن سرعت لوکوموتیوِ بدون ترمز توسعه بی‌وقفه غالبا عمودی شهر تهران بود و امکان و فضایی برای تنفس در اختیار شهروندان تهرانی قرار داد. اکنون شاید بتوان گفت فرصت و شرایطی فراهم شده است تا این قطار هولناک از حرکت بایستد؛ تا بتوان جدی‌تر، اصولی‌تر و واقعی‌تر به تغییر ریل حرکت آن فکر کرد.

صالحی فیروزآبادی تاکید کرد: باید ادامه مسیر دوره پنجم مدیریت شهری را دنبال کرد و اجازه نداد تفکر و گروهی که اداره بر شهر و منابع شهروندان تهرانی را برای مقام و منصبی بالاتر طلب می‌کرد، امکان عرضه اندام مجدد داشته باشد.

چوب حراج به اموال عمومی تهرانی‌ها

این کاندید شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: تجربه شورای گذشته به ما نشان داد که می‌تواند شورایی بر سر کار باشد و شهرداری را برگزیند که سودای مقام بالاتری در سر ندارد و با تعریف پروژه‌های بزرگ ‌مقیاسِ دهان‌پرکن که عمدتا توجیه کارشناسی ندارند، چوب حراج به اموال عمومی تهرانی‌ها نمی‌زند.

تهران شهری با توجه به کرامت انسانی برای تمامی شهروندان

این کاندید ششمین شورای اسلامی شهر تهران گفت: دغدغه اصلی‌ کُند کردن روندهای مخرب گذشته و تلاش برای اصلاح و ارتقای آنها است تا تهران به شهری تبدیل شود که کرامت انسانی همه شهروندانش را پاس می‌دارد.

او ادامه داد: از این‌رو و برای تداوم مسیر تازه آغاز شده و اصلاح عیب‌ها و ایرادات آن، پیشنهادهای زیر در هر یک از حوزه‌ها می‌تواند در شورای ششم دنبال شود.

صالحی فیروزآبادی درباره اولویت‌های حوزه شهری گفت: انتشار کامل و شفاف اطلاعات پرداختی آنها تنها راهکاری است که برای اصلاح در این حوزه وجود دارد.

به گفته او واقعی‌سازی و به روزرسانی نرخ پروانه‌های ساختمانی و متناسب کردن عوارض ساختمانی با قیمت املاک در مناطق، استقرار ساز و کار برای تعیین ارزش قیمت املاک شهر تهران و فریز کردن باغات و جلوگیری از تخریب و ساخت‌وساز در باغات به‌جامانده در شهر تهران  و تعریف سازوکار برای جبران منافع صاحبان آن جمله اقدامات خواهد بود.

اهمیت توسعه  و تکمیل خطوط مترو

صالحی فیروز آبادی درباره اولویت‌های مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک تصریح کرد: خرید و تجهیز ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران، متناسب با دورانی است که در آن امید عبور از بیماری کرونا وجود دارد. توسعه و تکمیل خطوط متروی باقی‌مانده شهر تهران نیز از اهمیت برخوردار است.

حمایت از فیلمسازان و مستندسازان فیلم‌ اولی

کاندیدای دوره ششم شورای شهر تهران درباره اقدامات پر اهمیت در حوزه اجتماعی و فرهنگی نیز افزود: بسیاری از موضوعات و مشکلات شهر تهران، ریشه در عدم درک از ابعاد گوناگون و مختلف مسائل شهری دارد. استفاده از ظرفیت رسانه‌‌های تصویری و صوتی با موضوعات از این دست می‌تواند اقدامی باشد که در میان‌مدت نتایج ارزشمندی برای حوزه فرهنگی و اجتماعی شهر تهران به ارمغان می‌آورد.

صالحی فیروز آبادی گفت: حمایت از فیلمسازان و مستندسازان فیلم‌ اولی و در اختیار دادن منابع و امکانات یارانه‌ای یا پشتیبانی از تولید پادکست‌ها می‌تواند در این حوزه در دستور کار قرار گیرد.

این متخصص حوزه شهری درباره اولویت‌های حوزه مالی و اقتصادی نیز افزود: اصلاح ساز و کار تعیین عوارض نوسازی، جمع‌آوری و وصول آن و نحوه هزینه‌کرد آن، تعیین برنامه‌ای هدف‌های مشخص برای به صفر رساندن معوقات شهرداری از شهروندان و سازمان‌ها در حوزه عوارض نوسازی است.

مبارزه با تخلفات در مناطق و سازمان ها

 صالحی فیروز آبادی تصریح کرد: تعیین برنامه‌ای مشخص و روشن برای افزایش سهم وصول عوارض نوسازی به‌عنوان مثال در پایان چهار سال به ۱ تا ۲ درصد درآمدها برسد.

به گفته او فعالیت‌های حوزه محیط زیست و خدمات شهری در دستور کار قرار دادن طرح تفکیک زباله از مبدا است.

این کاندید ششمین شورای اسلامی شهر تهران درباره حوزه نظارتی افزود: تعیین ارزش مالی تخلفات رخ‌داده در ستاد، مناطق و سازمان‌ها و در دستور کار قرار دادن برخورد با پرونده‌های تخلفاتی براساس ارزش ریالی تخلفات جمله برنامه های دوره آینده شورای شهر تهران خواهد بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا شهرداری شورای اسلامی شهر تهران ویروس شهر تهران تنفس اموال عمومی شورای اسلامی شهر شورای اسلامی ترافیک اجتماعی و فرهنگی مشکلات استفاده از ظرفیت فرهنگی و اجتماعی محیط زیست زباله شورای شهر تهران زهرا سلیمانی اموال عمومی تهران شورای اسلامی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۵۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران

دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عباس شعبانی با اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه، بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در رأس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف شود تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج، هفت و ماده صد برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت ها و تلاش های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

اطلاع رسانی به موقع و حداکثری خدمات ارائه شده به شهروندان از اولویت‌های مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده درباره طرح «رصد» در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه می‌بایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین و به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق نیز در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

بر اساس گزارش سایت شهر، در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲،۲۱،۲،۱،۳،۱۵،۱۳به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • نزدیک شدن منوریل به تکمیل پس از ده سال
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • محور‌های بزرگراهی برای متخلفان نا امن می‌شود
  • پرسپولیس تغییر مدیریتی نخواهد داشت
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود