Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد خدابخشی، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: متأسفانه در شهرستان الیگودرز مشکل کمبود پزشک داریم. هم کمبود پزشک عمومی و هم پزشک متخصص و به خاطر نبود پزشک در بسیاری از زمینه‌ها ناگزیریم بیماران را از طریق ستاد هدایت وزارت بهداشت به شهرهای بزرگ‌تر منتقل کنیم.

وی افزود: حتی پزشک عمومی هم به تعدادی که لازم است و باید جوابگوی جمعیت باشد، در درمانگاه و مراکز درمانی این منطقه نیست و بیماران و همراهان بیمار در این سفرهای درمانی هزینه‌ها و خطرات جاده‌ای را متحمل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم الیگودرز در مجلس در خصوص ریشه‌یابی این مسئله گفت: سیاست‌های وزارت بهداشت در این دوره و ادوار گذشته، سیاست‌های ناکارآمدی بوده است و نگاه مسئولان در دانشگاه‌های علوم پزشکی به پذیرش دانشجوی پزشکی و دستیاری، نگاه اقتصادی است و آن میزانی که متناسب با نیاز مناطق مختلف کشور است، هیچگاه محقق نشده است.

خدابخشی در خصوص اجرایی شدن قانون پذیرش دانشجویان تعهدی، اظهار داشت: اگرچه این قانون مفید بوده اما نتوانسته نیاز مناطق مختلف و کمتر توسعه یافته را برای دسترسی به پزشک برآورده کند.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت نیز باید با سیاست‌ها و مشوق‌هایی انگیزه کسانی که دوره‌های تخصصی را گذرانده‌اند افزایش دهد تا در مناطق کمتر توسعه یافته ماندگاری بیشتری داشته باشند. خصوصاً برای ماندگاری بیشتر پزشکان طرحی باید تدابیر ویژه‌ای داشته باشد.

نماینده مردم الیگودرز با اشاره به نزدیکی کنکور سراسری خاطر نشان کرد: بومی گزینی یک سیاست کمک کننده به رفع نیاز مناطق مختلف به پزشک است و افرادی که تعلق خاطر به منطقه‌‎ای دارند و زادگاهشان آنجا است، تمایل بیشتری برای خدمت در آن منطقه خواهند داشت.

خدابخشی افزود: من موافق افزایش ظرفیت پزشکی هستم و باید ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی و دوره‌های دستیاری افزایش پیدا کند و این یک مطالبه است.

وی با اشاره به مرتفع شدن نیاز مناطق مختلف به پزشک در پی افزایش ظرفیت ادامه داد: تعدد پزشک راهگشای بسیاری از معضلاتی است که وزارت بهداشت با آن دست به گریبان است. افزایش تعداد پزشکان به حل مشکل زیرمیزی کمک می‌کند و افزایش ظرفیت در نهایت از همه جهات به سود مردم خواهد بود.

نماینده مردم الیگودرز ادامه داد: وزارت بهداشت باید برای افزایش ظرفیت عزم و اراده داشته باشد. اگر دانشگاهی برای افزایش ظرفیت نیازمند حمایت‌هایی باشد، نیاز است وزارت بهداشت این توسعه زیرساخت‌ها را تأمین کند.

خدابخشی با اشاره به تعارض منافع در سیاستگذاری‌های وزارت بهداشت عنوان کرد: در وزارت بهداشت «پزشک سالاری» حاکم است که به دلیل عدم مدیریت تعارض منافع پزشکان در وزارت بهداشت است. مدیریت این معضل نیازمند تخصص و علم مختص آن است و کسی صرفاً با خوندن رشته‌های نظری مثل داروسازی و علوم آزمایشگاهی بر آن مسلط نخواهد شد.

وی افزود: البته متخصص مدیریت تعارض منافع باید با شاخص‌های بهداشت و درمان و با ادبیات این حوزه نیز آشنایی داشته باشد اما این آشنایی به این معنا نیست که فرد می‌بایست پزشکی یا دندانپزشکی خوانده باشد و در این رشته‌ها تحصیل کرده باشد.

نماینده مردم الیگودرز در پایان خاطرنشان کرد: اصرار بر اینکه مدیریت بهداشت و درمان کشور در اختیار پزشکان باشد، هیچ پشتوانه کارشناسی ندارد.

کد خبر 5235461

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد خدابخشی کمبود پزشک مجلس شورای اسلامی واکسن کرونا ویروس کرونا آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انتخابات 1400 واکسیناسیون خواب دیابت سازمان غذا و دارو اهدای خون هلال احمر جمهوری اسلامی ایران طرح تحول سلامت ستاد ملی مقابله با کرونا واکسن کووایران برکت نماینده مردم الیگودرز نیاز مناطق مختلف افزایش ظرفیت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۷۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ فرشیدی افزود: مراکز سراج در ۴۰ دانشگاه علوم پزشکی و ۲۵ استان کشور راه اندازی شده است. معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: به سمت درمان مشکلات اجتماعی پیش می‌رویم با مشارکت‌های مردمی، سعی کردیم که ارتباطجامعه با روانشناسان را تقویت کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت گفت: طی سال گذشته غربالگری سلامت روان با ۸ شاخص برای غربالگری اختلالات اضطرابی و خلقی اجرا شده و ۱۲ و ۶ دهم درصد باید تکمیل شود که تاکنون به ۸ و ۴ دهم درصد رسیده است. به گفته مسئولان بیمه سلامت ۶ خدمت از خدمات روانشناسی تحت پوشش بیمه‌های پایه قرار گرفته­ و این پوشش دهی در حال افزایش است. مصلحی از فعالیت سه هزار و ۳۰۰ روانشناس در شبکه بهداشت و درمان کشور خبر داد و گفت: خدمات سلامت روان به صورت رایگان در مراکز جامع خدمات سلامت در سراسر کشور ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • افزایش شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 356 نفر
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت