Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@03:09:47 GMT

به نام ایران به کام دیگران!

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۸۷۹۰

به نام ایران به کام دیگران!

رئیس انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی گفت که مشکلات مربوط به نقل و انتقالات مالی باعث شده برخی فعالان این صنعت محصولات خود را به کشورهایی مثل ترکیه و ارمنستان می‌برند و با نام همان کشورها محصولات را صادر کنند.

بختیار علم بیگی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این اینکه مواد شوینده به کشورهای منطقه، آسیای میانه، کشورهای عربی خلیج فارس و ترکیه صادر می‌شود، اظهار کرد: با توجه به مشکلات مربوط به نقل و انتقالات مالی ناشی از تحریم‌ها و نبود بانک‌های بین‌المللی، فعالان این صنعت در مواردی برای دریافت وجوه صادر شده محصولات خود را به کشورهایی مثل ترکیه و ارمنستان می‌برند و از آن جا صادر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارت دقیق تر به گفته وی تولیدکنندگان محصول خود را با اتیکت جدید و به اسم کشورهای خارجی صادر می‌کنند.  

علم بیگی با بیان اینکه بخشی از صادرات به اسم ایران انجام نمی‌شود، تصریح کرد: بنابراین حجم بخشی از صادرات هم که به نام ایران انجام می‌شود کم است.  

وی صادرات مواد شوینده را در سه ماهه پایانی سال گذشته حدود ۱۱۵ میلیون دلار عنوان کرد.

رئیس انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی در پایان با بیان اینکه صادرات مواد شوینده سال گذشته برای یک دوره کوتاه ممنوع شده بود، خاطرنشان کرد که از شب عید مجددا اجازه صادرات صادر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادرات مواد شوينده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۸۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی

یک کارشناس بازار سرمایه رشد صادرات نفت و پتروشیمی و همچنین رشد تولید خودرو در سال جاری را زمینه‌ای را برای بهبود شرایط نماد صنایع پتروشیمی و خودرویی و در نهایت بازار سهام عنوان کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «علی فراقی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تاثیر افزایش صادرات نفت و محصولات پتروشیمی بر وضعیت بازار سهام اظهار کرد: رشد صادرات این نوع کالا‌ها صرفاً بر کرک اسپرد صنایع پتروشیمی حاضر در بورس اثر‌گذار خواهد بود. به هر اندازه کرک اسپرد آن‌ها رشد پیدا کند به همان اندازه وضعیت نماد صنایع این شرکت‌ها بورس هم ارتقاء می‌یابد.


این کارشناس بازار سرمایه همچنین درباره افزایش تولید خودرو و تاثیر این موضوع بر بازار بورس هم گفت: با توجه به جایگاه نماد‌های خودرویی در بازار، تغییر مثبت در این بخش هم می‌تواند یک اتفاق مثبت برای بورس باشد، اما افزایش تولید خودرو زمانی بر بازار سهام موثر واقع می‌شود که قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو و سایپا هم دست‌خوش تغییر پیدا کند.


وی تصریح کرد: تقارن افزایش تولید با رشد قیمت خودرو و نزدیک شدن آن به نرخ بازار ابتدا برای این دو خودرو ساز و سپس سهامداران آن یک اتفاق مثبت خواهد بود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بورس ، تولید خودرو ، صادرات پتروشیمی ، قیمت کارخانه‌ای خودرو ، بازار سرمایه لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9T

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • پایان باشکوه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • استقبال گسترده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود