Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل سلیمی در نشست بررسی الزامات و ضوابط حریم اماکن متروکه در راستای کمیته هماهنگی واکنش اضطراری در مترو و فضاهای زیر سطحی برگزار شد، با بیان اینکه عدم رعایت حریم مترو در شهر تهران باعث کاهش ایمنی و ایجاد خطر برای شهروندان می‌شود، بر لزوم رعایت این الزامات و جلوگیری از ساخت و ساز در حریم اماکن مترو تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمی افزود: در این نشست مقرر شد از این پس اطلاعات احداث مگا پروژه‌ها در حریم خطوط مترو به اطلاع سازمان مدیریت بحران شهر تهران رسیده و برای صدور مجوز تمام پروژه‌های شهری که در حریم ۵۰ متری خطوط مترو هستند از شرکت مترو استعلام انجام شود.

معاون آمادگی، مقابله و پدافند غیرعامل سازمان مدیریت بحران شهر تهران افزود: در حال حاضر به منظور ایجاد هماهنگی‌های بیشتر بین بخشی و دریافت استعلام‌های حریم خطوط مترو از طریق سامانه صدور پروانه معاونت شهرسازی، خطوطی از مترو که دارای نقشه ساخت هستند ملاک عمل قرار می‌گیرد و خطوطی که فعلاً فاقد نقشه ساخت هستند، نقشه‌های موجود ارائه شده توسط شرکت مترو ملاک عمل است. همچنین مقرر شد برای صدور مجوز تمام پروژه‌های تاسیسات شهری شامل آب، برق، گاز، مخابرات، ترافیک و … از شرکت مترو استعلام انجام شود.

سلیمی افزود: مصوبات این نشست تا حصول نتیجه توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران پیگیری می‌شود تا گام موثری در کاهش خطرپذیری شبکه مترو و فضاهای زیرسطحی شهر تهران باشد.

در این نشست، نمایندگان مترو، شرکت بهره برداری و معاونت‌های عمرانی و شهرسازی نیز پیشنهاد کردند ضوابط و مقررات حریم‌های خطوط مترو و نحوه ساخت و سازها در آن به منظور پیشگیری از بروز مشکلات و مسائل حقوقی آتی، در کمیسیون ماده پنچ ارائه و مصوب شود.

این نشست با حضور مدیران شرکت‌های بهره برداری، راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، معاونت شهرسازی و معماری، در محل دبیرخانه کمیته در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد.

کد خبر 5236332

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مترو انتخابات 1400 شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش روز دختر هلال احمر جمهوری اسلامی ایران وضعیت معابر سازمان محیط زیست ویروس کرونا قوه قضاییه کیفیت هوای تهران پلیس راهور بنیاد شهید و امور ایثارگران سازمان بهزیستی مدیریت بحران خطوط مترو شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۹۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه

فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به افزایش جمعیت و شکار مگس میوه مدیترانه‌ای در ایستگاه‌های ردیابی باغات سیاه ریشه و مرکبات به لزوم مدیریت این آفت در باغات مرکبات و سیاه ریشه تاکید کرد.

او افزود: برداشت سریع تمامی میوه‌های رسیده باقیمانده روی درخت بخصوص نارنج و پرتقال والنسیا موجود در باغات، خانه سراها، فضای سبز شهری و روستایی، مجتمع‌های تفریحی ساحلی و برداشت بموقع تمامی میوه‌های رسیده فصل بهار شامل ارقام هسته دار مانند هلو، شلیل، آلو، آلوچه، ازگیل ژاپنی برای جلوگیری از گسترش آلودگی به ارقام متوسط و دیررس هسته دار و دانه دار از روش‌های مهم مدیریت و مبارزه با این آفت است.

بیگی رعایت بهداشت کف باغ مانند حذف و از بین بردن علف‌های هرز داخل و حاشیه باغات، جمع آوری و دفن هرگونه میوه ریخته شده پای درختان در عمق ۵۰ سانتیمتری خاک برای کاهش آلودگی، نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتراپ، سراتینکس و سراتل به تعداد ۲۰ الی ۳۰ عدد تله در هر هکتار در مرحله اول در باغات سیاه ریشه یا باغات مختلط مرکبات و سیاه ریشه بویژه در باغات دارای سابقه آلودگی با هماهنگی و مشاوره با کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی جهت از بین بردن جمعیت اول فصل آفت مگس مدیترانه‌ای و انجام طعمه پاشی با استفاده از پروتئین هیدرولیزات و حشره کش مالاتیون بصورت طعمه مسموم با قطرات درشت روی تنه و شاخ و برگ و علف‌های هرز زیر درختان بر اساس دستورالعمل و با مشاوره از کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی در صورت مشاهده شکار روزانه ۲ الی ۳ عدد مگس در روز در یک تله نصب شده را از دیگر روش‌های مدیریت و کنترل و مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه‌ای برشمرد.

او به باغداران و بهره برداران توصیه کرد برای کسب اطلاعات و راهنمایی‌های بیشتر به کارشناسان حفظ نباتات مستقر در مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و کلینیک‌های گیاهپزشکی مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود
  • سند تک برگی تمام اراضی ملی در محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • سند تک برگی تمامی اراضی ملی محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها