Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، بررسی آمار وزارت صنعت، معدن  و تجارت نشان می‌دهد در یک ماه منتهی به اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰، قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ تازه به‌طور میانگین ۲۵ هزار و ۹۶ تومان شد که نسبت به مدت مشابه در اردیبهشت ماه سال ۹۹ با قیمت ۱۱ هزارو ۲۴۳ تومان بیش از ۱۲۳.۲ درصد رشد داشته است.

بنابراین گزارش،  قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی (مخلوط) به‌طور میانگین ۱۳۰ هزار و ۳۱۷ تومان شد که نسبت به مدت مشابه اردیبهشت ماه ۹۹ با قیمت ۹۲ هزارو ۴۹۰ تومان، حدود ۴۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصد رشد را نشان می‌دهد.

قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله در اردیبهشت ماه امسال به‌طور میانگین ۱۱۴ هزار و ۹۹۲ تومان شد که نسبت به مدت مشابه فروردین‌ماه سال ۹۹ با قیمت ۷۵ هزار و ۵۳۵ تومان، رشد ۵۲.۲ درصدی داشته است.

همچنین در اردیبهشت ماه قیمت هر کیلوگرم برنج پاکستانی باسماتی (درجه یک) ۲۴ هزار و ۶۶۰ تومان، برنج تایلندی (غیر از هومالی) ۱۴ هزار و ۳۲۶ تومان، برنج طارم اعلاء ۳۵ هزار و ۳۲۹ تومان و برنج داخلی هاشمی درجه یک  ۳۴ هزار و ۵۳ تومان شد که نسبت به مدت مشابه اردیبهشت ماه پارسال به ترتیب حدود ۷۲.۲ درصد، ۸۶.۲ درصد، ۴۲.۱ درصد و ۴۰.۱ درصد رشد را نشان می‌دهد.

برپایه این آمارها، متوسط قیمت هر کیلوگرم شکر سفید در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ حدود ۱۲ هزار و ۳۹۰ تومان شد که نسبت به مدت مشابه اردیبهشت ماه سال ۹۹ با قیمت هفت هزار و ۲۸ تومان، حدود ۷۶.۳ درصد رشد داشته است.

براساس آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت،  در اردیبهشت ماه سال ۹۹ قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله ۷۵ هزارو ۵۳۵ تومان،  گوشت گوسفندی (مخلوط) ۹۲ هزارو ۴۹۰ تومان،  گوشت مرغ تازه ۱۱ هزارو ۲۴۳ تومان،  برنج پاکستانی باسماتی (درجه یک) ۱۴ هزار و ۳۱۶تومان، برنج تایلندی (غیر از هومالی) هفت هزار و ۶۹۵ تومان، برنج طارم اعلاء ۲۴ هزار و ۸۶۸ تومان، برنج داخلی هاشمی درجه یک ۲۴ هزار و ۳۰۷ تومان و شکر سفید هفت هزار و ۲۸ تومان بوده است.

بنابراین قیمت فروردین ماه برای هرکیلوگرم برنج پاکستانی باسماتی ۲۴ هزار و ۵۲۷ تومان،  برنج تایلندی (غیر از هومالی) ۱۴ هزار و ۳۳۵ تومان، برنج طارم اعلاء ۳۴ هزار و ۸۹۱ تومان، برنج داخلی هاشمی درجه یک ۳۳ هزار و ۶۹۷ تومان و شکر سفید ۱۱ هزار و ۹۱۲ تومان،  گوشت گوساله ۱۱۲ هزارو ۵۰۵ تومان،  گوشت گوسفندی (مخلوط) ۱۳۰ هزارو ۶۷۷ تومان و گوشت مرغ تازه ۲۴ هزار و ۶۹۷ تومان بوده است.

مقایسه قیمتی فروردین با اردیبهشت ۱۴۰۰ نشان می دهد که هر کیلوگرم برنج پاکستانی باسماتی ۰.۵ درصد،  برنج طارم اعلاء ۱.۳ درصد، برنج داخلی هاشمی درجه یک ۱.۱ درصد،  شکر سفید ۴ درصد، گوشت گوساله ۲.۲ درصد و گوشت مرغ تازه ۱.۶ درصد رشد داشته است.

همچنین نوسان قیمتی هر کیلوگرم برنج تایلندی (غیر از هومالی) در مقایسه فروردین با اردیبهشت ماه امسال منفی ۰.۱ درصد و گوشت گوسفندی (مخلوط) منفی ۰.۳ درصد است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی گوشت قرمز گوشت مرغ برنج کاظم خاوازی شکر نرخ تورم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گوشت قرمز گوشت مرغ وزارت جهاد کشاورزی گوشت قرمز گوشت مرغ برنج کاظم خاوازی شکر نرخ تورم تومان شد که نسبت به مدت مشابه برنج پاکستانی باسماتی قیمت هر کیلوگرم گوشت اردیبهشت ماه سال اردیبهشت ماه گوشت مرغ تازه گوشت گوسفندی کیلوگرم برنج برنج تایلندی گوشت گوساله نشان می دهد ۹۹ با قیمت ماه سال ۹۹ شکر سفید درصد رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک

به گزارش خبرآنلاین؛ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در خردادماه ۱۴۰۰ دقیقاً دو ماه پیش از آغاز دوران ریاست‌جمهوری گفت: امکان افزایش تولید خودرو به بیش از دو میلیون دستگاه وجود دارد؛ خودرو باید از حالت انحصاری خارج و برای آن قیمت عادلانه تعیین شود.

تجارت نیوز در خبری نوشت:او در ادامه صنعت خودرو را از دغدغه‌های مهم و در عین حال قابل حل مردم به شمار آورد و با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای افزایش کمیت و کیفیت و قیمت‌گذاری خودرو اظهار کرد: در کشور ما تولید خودرو داخلی به اندازه مورد نیاز نیست.

با مقایسه اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چند خودرو ایرانی، می‌توان متوجه واقعیت‌های صنعت خودرو شد.در کمتر از سه سال و نسبت به خردادماه ۱۴۰۰، قیمت کارخانه خودرویی همچون پژو پارس LX TU۵ از ۱۴۶ میلیون تومان به ۴۰۲ میلیون تومان رسید؛ در حالی که قیمت بازار آن از ۲۶۹ میلیون تومان به رقم باورنکردنی ۸۷۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

مورد دیگری همچون کوییک معمولی در سال ۱۴۰۰ با قیمت ۱۴۱ میلیون تومان از درِ کارخانه به فروش می‌رسید، اما نرخ فروش آن در بازار ۱۵۲ میلیون تومان تعیین شده بود؛ به عبارتی اختلاف ۱۱ میلیون تومانی از کارخانه تا بازار. هم‌اکنون اختلاف قیمت کوییک S به ۱۴۴ میلیون تومان رسیده که به معنی افزایش ۱۳ برابری آن طی تنها سه سال است.

217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899196

دیگر خبرها

  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۱۸ تهران +جدول
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول