Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، سازمان اروپایی-سعودی حقوق بشر در واکنش به جنایت اعدام جوان شیعه در عربستان در توئیتی اعلام کرد: اعدام مصطفی، نقض آشکار قوانین و مهر تأییدی بر دروغین بودن ادعا‌های سعودی‌ها در توقف اعدام کودکان است.

این سازمان پرسید: چه کسی از سعودی به سبب جنایاتش بازخواست خواهد کرد به خصوص آنکه مجموعه‌ای از افراد کم و سن سال وجود دارند که با خطر اعدام روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان حقوق بشری «قسط» نیز اعلام کرد بیش از ۴۰ فرد بازداشت شده در عربستان از افراد کم و سن و سال بوده و با خطر اعدام روبرو هستند. این سازمان از مقامات سعودی خواست آنان را آزاد و احکام اعدام آن‌ها را لغو کند.

رژیم آل سعود در عربستان یک جوان شیعه دیگر را با وجود دستور پادشاه این کشور برای توقف اعدام افراد کم و سن سال و بدون توجه به قوانین بین المللی اعدام کرد.

سازمان‌های حقوقی می‌پرسند چه کسی از رژیم سعودی به سبب این جنایت بازخواست خواهد کرد؟

مریم وهب گزارشگر المنار در گزارشی گفت: مصطفی هاشم عیسی آل درویش جوان سعودی ساکن منطقه قطیف فقط به دلایل سیاسی اعدام شد.

او ساکن منطقه قطیف عربستان بود. او شش سال پیش زمانی که کم و سن و سال بود به صورت ظالمانه‌ای بازداشت شده بود.

رژیم آل سعود حکم اعدام او را به اتهام آنچه «خروج مسلحانه، تهدید امنیت کشور، تشکیل باندی برای کشتن نیرو‌های امنیتی و فتنه افکنی» خوانده شده است، اجرا کرد.

مصطفی که زمان بازداشتش ۱۷ سال داشت دیروز با وجود همه تلاش‌های سازمان‌های حقوقی و درخواست‌های آنان از جامعه بین‌الملل و عربستان برای لغو حکم اعدام افراد کم و سن و سال و جایگزین کردن زندان به مدت ده سال در کانون‌های بازپروری نوجوانان اعدام شد.

اما مقامات سعودی با وجود دستور پادشاه به همه این درخواست‌ها بی اعتنایی و حکم اعدام این جوان را اجرا کردند. او تحت شکنجه مجبور شده بود بگوید سلاح در اختیار داشته و یک هسته تروریستی تشکیل داده است بدون آنکه مقامات هیچ مدرک عینی در این خصوص ارائه دهند که این اتهامات را ثابت کند و به اعتراضات پدر این شهید نیز که از پسرش به عنوان وکیل، دفاع می‌کرد نیز توجهی نشد.

اندکی پس از اجرای حکم نیز مقامات سعودی نگذاشتند پیام‌های تسلیت در اینترنت منتشر شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عربستان سعودی رژیم سعودی افراد کم و سن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۰۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی