Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد فرخ زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: اگر قرار باشد رویدادهای بین المللی در شهر شیراز اجرایی شود باید زیرساخت‌های لازم در شیراز فراهم و اجرایی شود تا بتوان میزبانی رویدادهای بین المللی را در شیراز اجرایی نمود این در حالی است که یکی از مشکلاتی که در شیراز با آن مواجه است نبود زیرساخت‌های مناسب در شیراز برای برگزاری مسابقات و رویدادهای بین المللی است از این رو نباید انتظار داشت تا زمانی که زیرساخت‌ها برطرف نشود رویدادهای بین المللی نیز در شیراز برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرخ زاده در ادامه بیان کرد: زیرساخت‌های اقامتی در رویدادهای بین المللی یکی از مهم‌ترین موضوعات است و این مشکل در شهر شیراز یکی از مسائل اصلی است که باید برطرف شود زیرا هتل‌ها و مراکز اقامتی در شهر شیراز مناسب برگزاری رویدادهای بین المللی نیز و باید این مشکل برطرف شود تا بتوان میزبانی رویدادهای بین‌الملی را در شیراز برگزار کرد البته در این میان این موضوع لازم به ذکر است که نمی‌توان شیراز را به عنوان شهری جذاب در حوزه گردشگری معرفی کرد زیرا این شهر شهری تکراری در حوزه گردشگری شده و دیگر جذابیت گذشته را ندارد.

این کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه متذکر شد: در موضوع صنایع دستی نیز نتوانسته‌ایم زمینه لازم را برای توسعه این صنعت فراهم کنیم زیرا این بخش نیازمند برند سازی است که در این حوزه نیز تاکنون موضوع برند سازی مورد توجه قرار نگرفته است این در حالی است که در استان فارس و به خصوص در شهر شیراز بیش از ۱۰۰ رشته صنایع دستی وجود دارد که می‌تواند زمینه جهانی شدن شیراز را با توجه به پر طرفدار بودن این صنایع فراهم کند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اضافه کرد: یک روز نگهداری گردشگران در شهرهای توریستی نظیر شیراز می‌تواند علاوه بر توسعه صنعت گردشگری زمینه توسعه زیر بخش‌های این صنعت را نیز تقویت کرد البته در بخش نرم افزاری نیز نتوانسته‌ایم نرم افزار گردشگری در شیراز را بهبود و توسعه دهیم با این حال توسعه گردشگری دینی می‌تواند شیراز را در میان کشورهای مسلمان دنیا متمایز کند زیرا گردشگری دینی در ایران و به خصوص شیراز می‌تواند بسیار متمایز تر سایر کشورهای اسلامی باشد.

فرخ زاده تصریح کرد: یکی از وظایفی که بر عهده شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر است مسئله توسعه فرهنگی در مسائلی نظیر فرهنگ آپارتمانی، حمل و نقل، سرمایه گذاری و فرهنگ است که باید اهتمام ویژه‌ای در این مسائل وجود داشته باشد تا شاهد ارتقا مسائل فرهنگی شهر شیراز باشیم.

کد خبر 5236617

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز انتخابات 1400 انتخابات 1400 ویروس کرونا مشارکت مردم در انتخابات سیدابراهیم رئیسی کرمانشاه بوشهر گرگان عکس استانها آمار کرونا چالش شفافیت اردبیل سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی رویدادهای بین المللی شهر شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۴۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز رویداد ملی فبین‌فود گفت: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد.

شقایق حق‌جوی جوانمرد امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، با اشاره به اهمیت کیفیت غذا در کلام پیامبر(ص) اضافه کرد: با توجه به سخن رهبری و شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است، باید از مردم خواستار شویم که در حوزه ارتقای صنعت غذا مشارکت کنند، زیرا غذای خوب حق تمامی مردم ایران است و باید در تامین غذای خوب و سالم خود کوشا باشند. صنعت غذا، صنعتی شاداب با گردش مالی بزرگ است که پتانسیل ایجاد ثروت و اشتغال را به خوبی دارد و بعد از صنعت پتروشیمی دومین صنعت بزرگ ایران است. لذا همه ما باید به ارتقای آن توجه کنیم.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری بیان کرد: انسان برای اینکه بتواند خوب زندگی کند، باید در مرحله اول غذای خوبی داشته و در مرحله بعدی دارای شغل مناسبی باشد. دانشگاه‌های ما رشد بسیار خوبی داشته و فارغ‌التحصیلان آن مهارت‌های بالایی دارند، بنابراین باید جوانان ایرانی ما در همین صنایع پویای ایران مشغول به فعالیت شوند.

حق‌جوی جوانمرد ادامه داد: صنعت غذا با سختی مواد اولیه را جمع می‌کند و سعی در حرکت دارد و نیازهای مختلفی را شامل می‌شود، بنابراین سخت می‌تواند نوآوری را در خود جای دهد. لذا ما در معاونت علمی ریاست‌جمهوری فقط مسئول توسعه فناوری نیستیم، بلکه مسئول اشاعه فناوری هم هستیم که این اتفاق در چنین رویدادی رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه رویداد فبین‌فود در راستای همرسانی صنعت و فناوری است، عنوان کرد: صنایع ما نیازهایی دارند و متخصصین باید برای رفع این نیازها وارد شوند تا صنعت ناچار به واردات نباشد و نوآوری در ایران توسط فارغ‌التحصیلان دانشگاهی صورت گیرد. لذا این رویداد طراحی شده است تا به این مسائل رسیدگی کند. صنعتی که با سختی اجزای خود را در کنار هم جمع می‌کند، برای تمرکز بر روی نوآوری دچار سختی است و باید واسطه‌ای در این میان روی کار بیاید و نوآوری را به ارمغان بیاورد. همچنین تکثیر نمونه جدید، هزینه‌ و ریسک بالایی دارد، لذا باید نهاد بینابینی حضور یابد که ساخت سریع و آسان در آن صورت گیرد. چنین نهادی فب‌لب (آزمایشگاه ساخت سریع) نامیده می‌شود.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز این رویداد بیان کرد: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد. فرهنگ غنی ما سرشار از دستورالعمل‌های غذایی بسیار فاخر است که نه تنها به دلیل طعم بلکه به دلیل نوآوری و ترکیبات بسیار خاص، دارای ارزش غذایی بالایی هستند. غذای هر قوم یکی از مهمترین نمادهای فرهنگ و تمدن آن است. بنابراین باید بتوانیم تمامی قدرت خلاقانه خود را با نوآوری ترکیب نماییم تا ارزشی خلق شود که بتوانیم آن را در سطح کشور معرفی کنیم و انتشار دهیم.

در پایان این بخش از مراسم، قراردادهای همکاری میان برخی از صاحبان صنایع با پژوهشگران و اساتید دانشگاه امضا شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • تکیه خاتون آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه گرد
  • تکیه خاتون‌آبادی، محور دومین رویداد تکیه‌گرد
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • تکیه خاتون‌آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه‌گرد
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت