Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- کاندیدای ششمین دوره شورای اسلامی شهر رشت گفت: امروز دیگر پشت میزنشینی برای داشتن شهری پویا جواب نمی‌دهد و به افرادی جهادی و میدانی نیاز داریم. - اخبار استانها -

محسن سماکچی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، مهم‌ترین وظیفه شورا را ثبات مدیریتی دانست و اظهار داشت: همگرایی، همفکری و هم‌سو شدن در شورا و نظارت بر کار شهردار وشهرداری از دیگر وظایف شورا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاندیدای ششمین دوره شورای اسلامی شهر رشت خاطرنشان کرد: بسیاری از اعضای شورا به واسطه دنبال کردن خواسته‌های شخصی خود امروز وضع را به این منطقه رسانده‌ و نتوانسته‌اند اقدام مفیدی انجام دهند.

وی افزود: بعضی از اعضای شورا به تنهایی افراد توانمندی بودند اما متأسفانه زیاده‌خواهی‌های برخی سبب شد تا ثبات لازم برقرار نشود و اعضا نتوانند وظیفه ذاتی خود یعنی نظارت بر کار شهردار و شهرداری را انجام دهند.

لیست کاندیداهای مورد حمایت شورای ائتلاف ‌گیلان ‌برای‌ شورای ‌شهر رشت اعلام شدنامزد شورای ائتلاف در شورای شهر رشت:‌ ‌به گردشگری شهری در شورای شهر بی‌توجهی شدنامزد شورای ائتلاف در شورای شهر رشت: حل مشکلات شهری نیازمند شورایی با نگاه هم‌افزا است

سماکچی با بیان اینکه امروز دیگر پشت میزنشینی جواب نمی‌دهد گفت: برای داشتن یک شهر پویا به افرادی میدانی و جهادی نیاز داریم؛ حزب‌ها و جناح‌های سیاسی برای همه قابل احترام است اما صرفاً نگاه حزبی در شورا زمینه‌ساز تعامل نیست.

کاندیدای شورای شهر رشت عملکرد شورا را عامل افزایش فاصله بین مردم و شورا و از بین رفتن اعتمادها دانست و عنوان کرد: اگر کسانی که وارد شورا می‌شوند با مردم تعامل داشته و مردم را پای کار بیاورند اتفاقات خوبی برای شهر رقم می‌خورد.

وی ابراز داشت: وقتی مردم پای کار بیایند مشکلات را بهتر می‌بینند و می‌توانند به خدمت‌گذاران در پارلمان شهری کمک کنند که این امر با انتخاب یک شورایار در هر محل محقق می‌شود که معضلات هر محل را ریزبینانه‌تر رصد کند.

کاندیدای ششمین دوره شورای اسلامی شهر رشت خاطرنشان کرد: بنده فعال اقتصادی هستم و برای ورود به شورا هیچ گونه نیاز و دیدگاه مالی ندارم و اولویت‌ نخست بنده برای حضور در شورا ثبات و پاک‌دستی برای داشتن یک شهر خوب است.

سماکچی بیان کرد: کسانی که با نگاه مالی به عرصه شورا قدم می‌گذارند افراد ناتوانی هستند چرا که در این مملکت از راه‌های بسیار متفاوتی می‌توان به خوبی پول حلال درآورد و یک زندگی با رفاه مالی تشکیل داد.

وی گفت: کسانی که توان کسب درآمد حلال و یا ثبات اقتصادی ندارند نگاهشان به شورا و ورود به شورا با دیدگاه مالی نباشد چرا که شورا جایگاه نظارت بر عملکرد شهرداری است و کسی که برای انجام این وظیفه خطیر به این عرصه ورود می‌کند باید پاکدست باشد.

سماکچی افزود: متأسفانه دیدگاه مالی سبب شده تا اکنون شاهد این وضعیت رشت باشیم و مظلومیت رشت روز به روز بیشتر به چشم می‌آید لذا کسانی که دستشان در جیب مردم است هرگز نمی‌توانند نماینده خوبی برای مردم بوده و به فکر مردم باشند.

کاندیدای شورای شهر رشت گفت: شورا وظیفه نظارتی دارد و نباید افرادی را در جاهای مختلف شهرداری جابجا کند زمانی که یک شهردار خوب انتخاب می‌شود دیگر شهردار تصمیم‌گیرنده است که کدام افراد را در کجا به کار بگیرد.

وی با تأکید بر اینکه شایسته‌سالاری مهم‌ترین اولویت شورای آینده باشد افزود: امروز برای ما و فرزندان شهر ما اولویت این است که مهندسین و کارشناسان شایسته همین شهر در جایگاه‌هایی قرار بگیرند که بتوانند برای تحول در شهر به شهردار و شورای شهر کمک کنند.

انتهای پیام/614/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۴۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها به جایگاه واقعی خود نرسیده‌اند

رئیس شورای شهر زنجان گفت: با وجود گذشت ۲۰ سال از فعالیت شوراها این نهاد مردمی هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده است.

مجید ناصحی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: شوراها نزدیک‌ترین لایه ارتباطی به مردم و از خود مردم هستند و قابلیت ایجاد ارتباط بین مردم و سه قوه را دارند.

وی افزود: در واقع شوراها نه قوه مقننه، نه مجریه و نه قضائیه هستند اما در عین حال نهادی است که بین مردم و قوای سه‌گانه واقع شده است.

رئیس شورای شهر زنجان با اشاره به اینکه با وجود گذشت ۲۰ سال از فعالیت شوراها این نهاد مردمی هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده است، اضافه کرد: در حال حاضر بودجه کل شورا به اندازه بودجه‌ای نیست که به دفتر یک نماینده مجلس اختصاص پیدا می‌کند.

ناصحی‌مقدم با بیان اینکه بودجه شورا حتی به اندازه حق مشاوره یک پروژه شهرداری هم نیست، افزود: اگر همین سال‌جاری را در نظر بگیریم، طبق بودجه‌بندی برای شورای شهر زنجان دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بودجه برای حق جلسه اعضای شورا و همچنین هزینه‌های جاری در نظر گرفته شده است.

رئیس شورای شهر زنجان همچنین درباره حق جلسه اعضای شورای شهر نیز گفت: برای این موضوع دستورالعمل‌های مختلفی وجود دارد؛ اما آنچه مسلم است سقف حق جلسه تا ۵۰ ساعت است و از طرفی کارمندان دولت نمی‌توانند به صورت کامل حق جلسه را دریافت کنند.

ناصحی‌مقدم با اشاره به اینکه سال قبل حق جلسه اعضای شورای در حدود ۱۷ میلیون بود که به ۱۰ میلیون آن‌هم در شرایط کامل کاری کاهش پیدا کرد، گفت: حق جلسه در سال‌جاری هم هنوز ابلاغ نشده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر پنج عضو شورا می‌توانند حق جلسه در وقت اداری بگیرند، بقیه اعضا چون کارمند هستند در وقت اداری نمی‌توانند حق جلسه بگیرند.

کد خبر 748732

دیگر خبرها

  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است
  • شوراها به جایگاه واقعی خود نرسیده‌اند
  • فصل طلایی پاسخگویی و عمل به وعده‌های شهردار به شورا و شورا به مردم رسیده است
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شورا‌های در رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • شورای‌های شهر و روستا در استان قم از سالم ترین ها در کشور هستند
  • فیلم/ انتقاد روح‌الامینی از نحوه انتخاب کاندیدای شورای ائتلاف شهر ری
  • تجلیل از شورا‌های برتر شهر و روستا در قم