Web Analytics Made Easy - Statcounter

عسگری نامزد انتخابات شورای اسلامی شهر قم گفت: رهبر معظم انقلاب در سفر به استان برای دروازه ری بودجه ای را تخصیص دادند اما هیچ اقدامی نشد و امروز وقتی وارد این منطقه می شود گویی وارد یمن می شویم. وقتی وارد فاز پنج عمار یاسر می شویم محله قدیمی جوب شور قم، گویی وارد فلسطین می شویم. چند سال است این وضعیت را در محله های قم داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، علیرضا عسگری در میزگرد قم فردا که به مناسبت انتخابات شورای اسلامی شهر در دفتر این رسانه برگزار شد با اشاره به فضای انتخاباتی شورای شهر در شهر، اظهار داشت: با توجه به وجود کرونا در کشور و تورم شدیدی که برای اقلام تبلیغاتی به وجود آمده است بیشتر تبلیغات در فضای مجازی رخ داده و می دهد.
تبلیغات بیشتر لیست ها با پشتوانه های قوی سیاسی و مالی
وی ادامه داد: ائتلاف هایی که پشتوانه های سیاسی و مالی قوی دارند در سطح شهر تبلیغات بیشتری داشتند.
این کاندیدای شورای شهر با اشاره به انگیزه مردم برای حضور در پای صندوق های رای، گفت: سیاست هایی که در این چند ساله بخصوص در شهر قم و انتخابات شورای شهر در نظر گرفته شده است باعث شده انگیزه ای برای حضور در کاندیداتوری انتخابات نباشد. در این چند سال لیست باندهای قدرت همیشه انتخاب شده اند.
تبلیغات در فضای مجازی فقط صدای کاندیداهاست
وی با اشاره به اینکه تبلیغات محیطی دو مالفه دارد، گفت: وجود کرونا و هزینه های تبلیغات از مهمترین بحث های انگیزشی برای حضور در عرصه انتخابات است. هزینه بالای تبلیغات باعث شده که انگیزه ای برای حضور در عرصه انتخابات نباشد. تبلیغات در فضای مجازی می تواند صدای کاندیداها باشد اما نمیتوانند از آن طریق خود و برنامه های خود را معرفی کنند و رای بیاورند.
شورای شهر را باید شورای شهرداری بنامیم
عسگری با اشاره به اینکه شورای شهر را باید شورای شهرداری نامید، افزود: در حال حاضر ما شورای شهر و یا پارلمان شهری در کشور نداریم.
وی اضافه کرد: برای شورای شهرداری تعدد کاندیدها یک پاشنه آشیل است که تخصص نداشتند و عدم آگاهی نسبت به مسائل و  قوانین شهر از مشکلات مهم است.
انتخاب لیست معروف شهر به دلیل زمان کم تبلیغات
ائتلاف نخبگان انقلابی شهر کریمه با اشاره به اینکه مدت زمان کم تبلیغات باعث شده که مردم یک لیست معروف شهر را بالاجبار انتخاب می کنند، افزود: باید تبلیغات شورا ها هم با انتخابات ریاست جمهوری شروع شود. باید همانند انتخابات ریاست جمهوری برای انتخابات شورای شهر هم از رسانه ملی زمان تبلیغ در نظر گرفته شود.
وی عنوان داشت: برای انتخابات شورای شهر باید یک ساختاری در نظر گرفته شود تا کاندیداها با حداقل قوانین شورای شهر و شهرداری آشنا باشند.
وی اضافه کرد: چند درصد این کاندیداها یک بار وارد مجموعه شهرداری شده اند؟ چند درصد آنها قوانین شورای شهر، شهر و شهرداری را می دانند؟کسانی که در شورای شهر شرکت کرده اند چه تخصصی دارند و تخصص آنها با شورای شهر چه ارتباطی دارد؟
امروز لیست باندهای قدرت و ثروت به راحتی رای می آورد
عسگری افزود: فضایی که امروز در انتخابات شورای شهر حاکم است باعث می شود که لیست باندهای قدرت و ثروت به راحتی رای بیاورد. همین است که می بینیم این لیست ها و افراد تکرار می شود و شهر هم تکراری است. باید برای انتخابات شورای شهر فیلتری قرار داده شود تا شهری متفاوت داشته باشیم.
وی تصریح کرد:دلیل معضلات شهرداری این است که  شورای شهرنداریم شورای شهرداری داریم. وظیفه شورای شهر انتخاب شهردار، تنظیم بودجه و  نظارت بر وظایف شهرداری است.
این کاندیدای انتخابات شورای شهر با اشاره به برخی مشکلات شهر، گفت: در بحث ترافیک دغدغه بسیار داریم و حمل و نقل و پایدار نداریم. در بحث مالی بودجه هایی که برای شهرداری تصویب می شود 28در صد آن عمرانی و مابقی جاری است. بودجه راهبردی نداریم. شورای شهر ما چرا مرکز استرتژیک ندارد.
اعضای شورای شهر باید تخصص محور باشند
وی ادامه داد: به دلیل اینکه در شورای شهر متخصص برای تمام زمینه وجود ندارد و مرتبط با تخصص ها در شورا رای نمی آوردند و به دلیل اینکه لیست های خاصی که تخصص ندارند رای می آورند مشکلات در شهر بسیار است.
دروازه ری مانند یمن و جوب شور مانند فلسطین است
عسگری با اشاره به موضوعات عمرانی شهر، گفت: رهبر معظم انقلاب در سفر به استان برای دروازه ری بودجه ای را تخصیص دادند اما هیچ اقدامی نشد و امروز وقتی وارد این منطقه می شود گویی وارد یمن می شویم. وقتی وارد فاز پنج عمار یاسر می شویم محله قدیمی جوب شور قم، گویی وارد فلسطین می شویم. چند سال است این وضعیت را در محله های قم داریم.
عدم توجه شورای شهر به فرهنگ اصیل قمی
وی ادامه داد: شورای شهر هیچ گاه خرده فرهنگ ها را احیا نگرده است و فرهنگ غالب قمی ما تضعیف شده و تبدیل به فرهنگ حداقلی شده است.
این کاندیدای شهر خاطرنشان کرد:  در حمل و نقل شهری ، بافت فرسوده، منوریل و... مشکلات داریم و از طرفی در شهرسازی شفافیتی نداریم. هیچ برنامه ای نداریم.
مدیریت شهری مدیریت عمل می خواهد
وی اضافه کرد: مدیریت شهری مدیریت عمل می خواهد. وقتی شورای شهر می شود شورای شهرداری و از پارلمان شهری خارج می شود باید کسانی در مدیریت شهرداری باشند که فعالیت اجرایی و عملیاتی کرده اند.
عسگری افزود: باغات قم را تخریب می کنیم و ساختمان های خاص ساخته می شود به دلیل اینکه به ما بها داده اند تا در لیست قرار بگیریم. در بحث خدمات شهری بازار روزهای افتضاح ایجاد می شود که هیچ مدیریتی وجودندارد.
وی بیان داشت: اعضای شورای شهر در پنج دوره گذشته چند مورد طرح ارائه کرده است. در حالی که شورای شهر نشسته تا لایحه بیایید بعد از بالا و پایین کردن لایحه آن را تصویب کنند.
این کاندیدای شورای شهر با اشاره به اینکه منوریل وارد قم شد و به هر دلیلی و خوب ساخته نشد حال چرا این تهدید تبدیل به فرصت نمی شود، گفت: در حال حاضر برای این معضل که تبدیل به فرصت شود طرحی داریم و خدمت معاون عمرانی استانداری هم ارائه شده است .
منوریل را به سمت اتوبان ادامه دهیم
وی اضافه کرد: به دلیل اینکه مدیریت شهری وجود ندارد معضلی در اتوبان قم به تهران در حال ایجاد است. نمایشگاهی که در خیابان امام موسی صدر بود به اتوبان رفت؛ دانشگاه صنعت و کارخانه های شهرک صنعتی شکوهیه، آرامستان و مهر و ماه در اتوبان قرار دارد. 10 سال گذشته تهران کرج را در اتوبان قم تهران در حال ایجاد هستیم.
عسگری ادامه داد:  هزینه درون شهری در حال حاضر بسیار زیاد است.کسی امروز بخواهد به آرامستان برودباید کلی هزینه کند. چرا از بهشت معصومه استقبال نمی شود چون مدیریت وجود نداشته است.
وی تصریح کرد: پایانه منوریل در پارکسوار شمالی قرار دارد. از پارک سوار شمالی می توانیم منوریل را به صورت ریل به سمت تالاب حضرت معصومه، آرامستان ادامه دهیم تا هم بحث کردشگری را فعال کرده باشیم و هم کارگران به شهرک شکوهیه و مردم به آرامستان راحتر تردد کنند.  می توانیم حمل و نقل پایدار ایجاد کنیم.
نبود متخصص در شورای شهر باعث مشکلات و آشفتگی است
این کاندیدای شورای شهر با اشاره به اینکه معاون حمل و نقل شهرداری تخصصی در حوزه حمل و نقل ندارد، گفت: در شورای شهر هم این چنین تخصصی نداریم و این حلقه ها این گونه به هم متصل هستند و این حلقه های عدم مدیریت باعث ایجاد این  مشکلات و آشفتگی در شهر می شود.
وی در پاسخ به این سوال که عملکرد شوراها را چگون ارزیابی می کنید، گفت: عملکرد شورا باید بر اساس ارقام باشد اینکه دفاع یک جانبه کنیم و یا اینکه فقط انتقاد کنیم درست نیست.
باید مرکز پژوهش ها و بودجه راهبردی داشته باشیم
عسگری با اشاره به اینکه باید در شورا مرکز پژوهش ها داشته باشیم و بودجه راهبردی در نظر بگیریم، بیان داشت: بودجه راهبردی در کنار بودجه عملیاتی می تواند موفق باشد.
وی اضافه کرد: شوراها به دلیل اینکه از یک لیست واحد بیرون می آیند و حامی این لیست واحد است قدرت چانه زنی در مصوبات وجود ندارد. اگر بخواهیم یک شورای شهر پویا باشد و از همه تخصص ها و تفکرها در شورا باشد تا بتوانند با آن تضادی که در شورای شهر شکل می گیرد مصوبات و لوایحه خوبی بیرون بیایید باید افراد متخصص در شورا حاضر باشند.
کاهش قدرت چانه زنی در شورا به دلیل انتخاب از لیست واحد
این کاندیدای شورای شهر ادامه داد: وقتی 13نفر به شهرداری رای می دهند مطمئنا نمی توانند انتقادی نسبت به شهردار داشته باشند. شهرداری باید حتما چند نفر مخالف داشته باشد تا بعد شهردار هم احساس خطر کند که اینجا یک نظارت و قوه خطری وجود دارد و شورایی وجود دارد که نظارت کند.
وی عنوان داشت: نقطه ضعف شورای قبل این بود که  همه از یک طیف و لیست بودند همه از یک باند آمدند و چینش ها هم در شورای شهر مشخص است. این که ما بحث می کنیم مردم مشارکت می کنند ولی آن چیزی که تا کنون در انتخابات شورای شهر اتفاق افتاده است، کسانی وارد شورای شهر شده اند که از لیست واحد بوده اند .
عسگری با اشاره به اینکه امیدوارم ما شورای شهر داشته باشیم نه شورای شهرداری، گفت: این زمانی رخ خواهد داد که از همه طیف ها و سلیقه بتوانند درانتخابات شورای شهر رای بیاورند و در کرسی شورای شهر بنشینند.
وی گفت: من با فساد مخالف هستم و با آن مقابله کرده ام و از کسی ترسی ندارم ، برای شهر قم آن چیزی که باید اتفاق بیفتد اتفاق نمی افتد .
تغییردر شهر با حضور چهره های جدید در شورا
این کاندیدای شورای شهر عنوان داشت: تا زمانی که این سلسله مراتب اتفاق بیفتد و همین اعضا و نفرات در شورا حاضر شوند شهر هیچ تغییری نخواهد کرد.
وی افزود: مدیریت شهر مرد عمل می خواهد؛ مصوبات کارشناس می خواهد بازدید می خواهد جسارت می خواهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کاندیدای شورای شهر شورای شهر با اشاره انتخابات شورای شهر بودجه راهبردی شورای شهرداری برای حضور شورای شهر داشته باشیم مدیریت شهر وقتی وارد دروازه ری گویی وارد لیست واحد حمل و نقل چند سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند و کاندیدای‌های خود را فارق از فهرست‌ها انتخابات کردند، در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش و توجه بیشتری به لیست‌ها داشته باشند.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آرایس سیاسی فهرست‌ها در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به طور طبیعی و طبق تجربیات گذشته میزان مشارکت در دور دوم انتخابات کمی کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ۴۵ نماینده باقی مانده منتخب در این مرحله از انتخابات، می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت مجلس داشته باشند، اذعان کرد: در این میان به طور ویژه نمایندگان تهران نقش موثرتری خواهند داشت و امیدواریم مردم با توجه به شرایط سخت اقتصادی از تأثیر مجلس در سفره، معیشت و شرایط اقتصادی آگاهی داشته باشند و با مشارکت خوب خود مجلسی قوی را تشکیل دهند که هم به مشکلات و مسائل اجتماعی و هم به مسائل اقتصادی مردم نظر مطلوب‌تری داشته باشد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در مجموع میزان مشارکت به حد دوره اول نخواهد رسید اما در حد قابل قبولی خواهد بود که بتواند مجلس را کامل کند و برآیند فراگیر برای تأثیرگذاری بر نظام قانونگذاری کشور باشد.

وی در ادامه به فهرست‌های ارائه شده اشاره کرد و افزود: عمده نامزدهای باقی مانده مربوط به سه ائتلاف شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا هستند و در این بین حزب موتلفه اسلامی هم به صورت مستقل فهرست انتخاباتی ارائه می‌دهد که البته مشترکاتی با شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا دارد.

ترقی ادامه داد: در مجموع به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند اما احتمالاً در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش به لیست‌ها تا حدودی بیشتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین به نظر می‌رسد رقابت در این مرحله بیشتر در درون جریان اصولگرایی و انقلابی صورت گیرد؛ هر چند نتیجه انتخابات این مرحله هر چه که باشد غالب نمایندگان از طیف جریانات اصولگرایی در مجلس خواهند بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اختلاف سلایق جریان‌های اصولگرایی یادآور شد: منشأ بخشی از اختلافات روش اولویت بندی مسائل در مدیریت مجلس است که شاهد بودیم؛ اگر بتوانیم چنین مواردی را به حداقل برسانیم و اولین‌های مقام معظم رهبری را ملاک بررسی‌های مجلس قرار دهیم، اختلاف نظرها به طور طبیعی برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه تأکیدات مقام معظم رهبری بر حفظ وحدت و پرهیز از رفتارهای غیراخلاقی موجب می‌شود زمینه وحدت و انسجام در مجلس افزایش پیدا کند، خاطر نشان کرد: مهمترین مسئله پس از ورود نمایندگان جدید به مجلس، انتخاب هیئت رئیسه است که اگر از آن عبور کنیم وحدت و انسجام به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

کد خبر 750582

دیگر خبرها

  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • ویدیو/ از طرح دغدغه‌های کارگران تا دوری از باندهای قدرت و ثروت
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد
  • بشار اسد: موضع سوریه در مورد فلسطین تغییر نکرده است
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • بشار اسد: موضع سوریه هرگز در مورد فلسطین تغییر نکرده است 
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس