Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رؤسای ستادهای نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰ ریاست‌جمهوری در استان قزوین در یک جلسه صمیمی بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تاکید کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، رؤسای ستادهای مرکزی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در استان قزوین عصر امروز دور هم جمع شدند و برای برپایی مشارکت حداکثری در انتخابات 1400 با یکدیگر هم‌اندیشی کرده و بر ضرورت جذب همه افراد برای شرکت در انتخابات تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدشمس‌الدین موسوی شالی در این گردهمایی که در خانه شهید میانه‌ساز برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به گزارش‌های موجود هنوز 30 درصد از واجدان شرایط برای حضور در انتخابات مردد هستند که باید نمایندگان ستادهای نامزدها در این حوزه هم‌افزایی کرده و با تمام وجود برای به میدان آمدن همه اقشار مردم هم‌افزایی کنند.

وی اضافه کرد: با وجود اینکه امام خمینی(ره) فرمود که ما مامور به تکلیف هستیم و نه مامور به نتیجه؛ اما باید در حوزه تکلیف کوتاهی نکرده و زمینه مشارکت همه مردم را فارغ از اینکه به کدام نامزد رای بدهند، فراهم کنیم.

موسوی شالی در پاسخ به سؤال یکی از اهالی رسانه درباره انصراف چند کاندیدای جبهه انقلاب به نفع آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی گفت: هیچ موردی را به صورت یقینی در مورد کنار رفتن این کاندیداها به نفع آیت‌الله رئیسی نشنیده‌ام؛ اما به هر حال شنیده‌ها خیلی زیاد است و البته حضور نامزدهای جریان انقلاب در انتخابات تا آخرین لحظه هم برای ما میمون و مبارک است و دست آنها را می‌بوسیم.

وی محدود کردن کل جریانات سیاسی و فکری کشور به 2 جناح اصولگرا و اصلاح‌طلب را یک اشتباه راهبردی دانست و ادامه داد: معتقدیم که در این کشورها تعداد زیادی خط فکری و سیاسی برای اداره کشور وجود دارد که به هر حال هر کدام از اینها نیاز به نامزد خود برای انتخابات دارند و حضور کاندیداها از هر جریان و جبهه‌ای میزان مشارکت حداکثری که هدف اصلی ماست را بالا خواهد برد.

آیت‌الله رئیسی: مشکل بیکاری را با جدیت پی می‌گیریم / از واردات این همه کفش و چرم ‌غصه خوردم‌چرا کشور به رئیس جمهوری با روحیه آیت‌الله رئیسی نیاز دارد؟‌دعوت مالک باشگاه تراکتور از مردم برای حضور در انتخابات/ ما یاران آن «مرد میدان» هستیم

حضور حداکثری به معنای پیروزی کشور است

رئیس ستاد مرکزی عبدالناصر همتی هم در این انتخابات با بیان اینکه بیشتر به انگیزه ایجاد شور انتخاباتی مسئولیت ستاد همتی در استان قزوین را پذیرفته است، گفت: به هر حال از زمانی که مسئولیت ستاد را قبول کردم و از هر 2 طرف تحت فشار قرار گرفتم.

مهران قاسمی با بیان اینکه موفقیت هر کدام از نامزدها در انتخابات ریاست جمهوری برای ما قابل پذیرش و خوشایند است، افزود: با توجه به اینکه آیت‌الله رئیسی از شانس بالاتری برای پیروزی در انتخابات برخوردارند، امیدواریم که ایشان در صورت انتخاب به عنوان ریاست جمهوری در 4 سال آینده توفیق بزرگی را کسب کنند و در این زمینه هم باید به ایشان کمک کنیم.

وی ادامه داد: مهمتر از اینکه چه کسی یا چه جریانی در انتخابات پیروز شود، حضور حداکثری مردم در انتخابات 1400 به معنای پیروزی کشور و نظام جمهوری اسلامی است و امیدواریم با فضای ایجادشده بالاترین مشارکت ممکن رقم بخورد و مردم هم دلخوری‌ها را کنار گذاشته و با همه توان وارد صحنه انتخابات شوند.

انتهای پیام/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1400 انتخابات استانداری قزوین انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1400 انتخابات ریاست جمهوری مشارکت حداکثری آیت الله رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۶۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه  مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه 90 شمسی سخن گفت.

وی در این نشست با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط 30 درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در 5 سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان، اما ما برای آفریقا می‌خواهیم
  • پسکوف: روسیه پیروز جنگ است
  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم