Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی نامزد انتخابات ریاست جمهوری امشب در برنامه ۲۰:۳۰ به سؤالات پاسخ داد.

وی در پاسخ به سؤالی درباره موانع صدور مجوز‌های کار و راهکار حذف امضا‌های طلایی در دستگاه‌های دولتی اظهار کرد: در اقتصاد ما تعداد زیادی رانت توزیع می‌شود، بخش‌های مختلف اقتصاد در نظامات مختلف ارزی، پولی، بانکی، مجوز‌ها و تولید یک برکراسی چندلایه درست کردیم که امضا‌های طلایی سرنشت ساز هستند و به عبارتی توزیع رانت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تأکیدکرد: این مسئله در بسیاری از کشور‌های دنیا حل و فصل شده و کشور‌هایی که رشداقتصادی سریع را تجربه کردند، یک بخشی با اصلاح نظام اداری، مبارزه با فساد اداری و بالا بردن سلامت اداری هست.

قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: در مجاورت ما کشور‌هایی مانند ترکیه و گرجستان با تمرکز روی اصلاحات اداری توانستند با یک رشد سریع کوتاه مدت را تجربه کند.

وی گفت: غیر از اینکه فرآیند‌ها باید اصلاح شود و متولیان مشخص شوند و دولت الکترونیک مستقر شود، ما به یک نظام جامع شفافیت نیاز داریم. یعنی مجموعه فرآیند‌ها و امضا‌هایی که می‌شود همچنین زمان بندی‌های موردنیاز باید در سامانه‌ای باشد که عموم مردم بتوانند بر آن نظارت کنند و با تخلفات برخورد کنند.

قاضی زاده ادامه داد: نکته بعدی حذف مجوز هاست. خیلی وقت هست که در دنیا به اهلیت مرتبط شده است. یعنی وقتی کسی دارای شایستگی برخورداری از شغلی را دارد، نباید انحصار ایجاد شود.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: کسی که تحصیلات عالیه و مدرک مهارتی در یک حوزه دارد یا سابقه فعالیت دارد و اهلیتش در آن حوزه مشخص است دولت باید استاندار‌ها را اعلا کند و اجازه کار داشته باشد و وقتی از حدود قانونی خارج شد با او برخوردشود.

وی همچنین در پایان مردم را به حضور پرشور در انتخابات دعوت کرد و گفت مشارکت بالا سبب خواهد شد یک رئیس جمهور قوی داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی انتخابات ریاست جمهوری شفافیت اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۶۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

آقای [سیدرضا] زواره‌ای، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد. برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری مشورت‌ کرد. گفتم، با توجه به اجبار استعفا از شورای نگهبان، لازم است با اعضای شورا مشورت‌ کند. فکر می‌کند در میزگرد [مناظره] تلویزیونی با نامزدان دیگر، می‌تواند نظر مردم را به برنامه‌هایش جلب کند. محمدتقی، مباشر کارهایمان در بهرمان آمد. مریض است و عازم سفر کربلاست.

آقای [صادق] زیباکلام، [استاد دانشگاه تهران]، برای انجام سومین قسمت مصاحبه آمد و گفت، کتابی در مورد انتقادات و جواب‌ها مربوط به من در جریان انتخابات مجلس، به نام «هاشمی و دوم خرداد» نوشته است. عصر آقای پروفسور [محمدنبی] نعمتی، [جراح مغز و اعصاب در دانشگاه بُن]، رئیس متخصصان ایرانی مقیم آلمان آمد و گفت، ۲۴۰۰ ایرانی در سازمانشان عضوند و به فکر راه‌انداختن بیمارستانی در جزیره کیش، به عنوان بیمارستان بین‌المللی با بهترین استاندارد هستند. بناست برای بررسی، به کیش برود؛ تشویق کردم.

آقای [سیدحسین] موسویان آمد و گفت، اعضای حزب اعتدال و توسعه، حزب را جدی نمی‌گیرند و تعهدی را که برای روزنامه داده‌اند، نپرداخته‌اند و حاضر نیستند در انتخابات فعال باشند و آقایان [محمدباقر] نوبخت و [اکبر] ترکان، نامزدی را هم قبول نکرده‌اند و بعضی‌ها ‌خواستند که حزب از آقای [سیدمحمد] خاتمی حمایت کند که رأی نیاورد. پیشنهاد ‌کرد که دکتر [حسن] روحانی، خوب است معاون‌اول رئیس‌جمهور بشود. سفر دکتر روحانی به پاکستان را موفق توصیف کرد.

دانشجویان و طلاب ممتاز بسیجی [شرکت‌کنندگان در نهمین مجمع سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی ممتاز کشور] آمدند. آقای [علیرضا] زاکانی، [رئیس سازمان بسیج دانشجویی] گزارش داد. از میان چهار هزار داوطلب، ۴۰ دانشجو و ۱۵ طلبه انتخاب شده‌اند. برای آنها صحبت مفصلی در اهمیت تعهد و تخصص با هم و ضرورت تلاش بیشتر علمی کردم.

امروز در اندونزی، مجلس گام دوم را در محکوم کردن عمل [آقای عبدالرحمن وحید]، رئیس‌جمهور برداشت که اگر یک گام دیگر بردارد، ساقط می‌شود. درگیری‌ها در فیلیپین هم ادامه دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901072

دیگر خبرها

  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • جامعه امروز ما نیاز به تفکر معلمان شهید دارد
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دزدگیر منزل
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم