Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی نامزد انتخابات ریاست جمهوری امشب در آخرین برنامه تبلیغات انتخاباتی خود در گفتگوی ویژه خبری سیما شرکت کرد و در پاسخ به سوال مجری درباره اینکه سالهاست تورم بالا داریم و این تورم افزایش پیدا کرده به ۴۰ درصد، ۵۰ درصد و سبب کاهش قدرت خرید و تغییر جمعیت دهک‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما در برنامه هایتان اعلام کردید افراد را به سه دسته تقسیم می‌کنید کسانی که باید مالیات بدهند کسانی که یارانه بگیرند و کسانی که دخل و خرجشان تقریبا برابر است.

وی افزود: آیا مدل تقویم جبران معیشت مردم همین است؟ اظهار کرد: سیاست‌هایی که ما در مورد آن صحبت می‌کنیم ابتدا با رای مردم جاری می‌شود. طبیعتا انتخابات رقابتی پرشور با یک رئیس جمهوری که پشتوانه رای مردمی بالا داشته باشد و با قدرتی که به پشتوانه رای مردم کسب می‌کند، مشکلات موجود را که خیلی عمیق هستند حل و فصل بکند و هم بتواند در عرصه بین المللی بعضی از گره‌هایی که وجود دارد را باز بکند.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: در معیشت موضوع اشتغال را هدفگذاری می‌کنیم می‌خواهیم نرخ بیکاری که ۱۲، ۱۳ درصد حالا کمتر یا بیشتر اعلام می‌کنند این را کاهش بدهیم یا قدرت خرید را افزایش بدهیم یا یک سطح بالاتر تورم که یک مقداری خودش ساختار‌های فقرزا را دارد و قدرت خرید را کم می‌کند، هزینه‌ها را افزایش می‌دهد و فاصله طبقاتی و فقر و نابرابری را بیشتر می‌کند کنترل بکنیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: برای همه این‌ها برنامه داریم. من از یک سطح بالاتری به مسئله نگاه کنم و آن اینکه چرا این امر اینقدر مزمن شده است. ما چه زمانی که تحریم نبودیم و فروش نفتی خوبی داشتیم قبل از انقلاب و بعد از انقلاب، درآمد‌های نفتی هنگفتی داشتیم دچار بیماری هلندی می‌شدیم باز تورم را درست می‌کردیم، چون زمانی که منابع نفتی مان کاهش پیدا کرده بود چه زمانی که دارایی داشتیم برای فروختن چه زمانی نداریم برای فروختن چه زمانی که اوراق می‌توانستیم بفروشیم کسری بودجه را مثلا تامین بکنیم چه زمانی که حتی توان فروش اوراق هم نداشتیم در تمام این مدت ما تورم را داشتیم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: معلوم می‌شود که یک مسئله‌ای داریم که این مسئله مرتب دارد خلق تورم می‌کند. این یک مسئله نهادی و ساختاری است. یک وقتی باز این ساختار و نهاد را در خود حوزه اقتصاد دنبال می‌کنیم. می‌گوییم نظام پولی، بانکی، مالی، وضعیت تولید! وضعیت بهره وری ما در نظام تولید یک بحث بالاتر این هست که ما هزینه‌های اجتماعیمان چقدر هست؟

وی ادامه داد: باید ببینیم هزینه اداره کشور چقدر هست؟ اندازه دولت که ما مجبوریم تامین منابع بکنیم چقدر هست؟ سهم خدمات اجتماعی که داریم به مردم می‌دهیم و منابع مالی نیاز داریم برای تامین آن چقدر است؟ بعد شکاف طبقاتی چقدر هست؟ چون قدرت خرید را و قیمت گذاری را طبقات بالای جامعه تعیین می‌کنند. کسی که پول بیشتری دارد قیمت بازار را تعیین می‌کند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت‌های مختلف زحمات زیادی کشیدند و تلاش کردند، گفت: دولت‌ها تلاش کردند بعضی از این نقاطی که عرض کردم را به عنوان پروژه حل و فصل بکنند، اما این پروژه‌ها به اتمام نرسیده مسئله و تمام نشده است.

وی با ذکر مثالی درباره مسکن مهر اظهار کرد: پروژه مسکن مهر خیلی پروژه خوبی بود برای اینکه یکی از معضلات معیشتی مردم را که هزینه تامین مسکن هست را حل و فصل بکند. اما این پروژه خوب ممکن است خود این پروژه وقتی که می‌خواهد واگذار بشود بیاید در اختیار یک گروه‌های خاص واگذار بشود برای ساخت و ساز و بعد، چون باز ما توان خرید مردم را نتوانستیم تنظیم کنیم آن کسی که به او مسکن مهر تعلق می‌گرفته مجبور است مسکن مهرش را بفروشد و بعد دوباره برود اجاره نشین بشود به خاطر اینکه هزینه‌های بالایی دارد و ما سایر هزینه هایش را نتوانستیم کنترل بکنیم.

قاضی زاده هاشمی با تصریح اینکه یک نظام جامعی طراحی کردیم که همه شهروندان ایرانی از بلوچستان بندر لنگه بستک تا آذربایجان همه این‌ها دارای یک شناسنامه بشوند نزد دولت و معلوم بشود که این‌ها هزینه‌های واقعیشان چقدر هست؟ گفت: باید مشخص شود توان کسب درآمدشان چقدر هست؟ آن هزینه واقعی که این‌ها دارند به یک ترتیبی باید جبران بشود.

وی تصریح کرد: اگر درآمدهایشان بیشتر از هزینه هایشان بود این‌ها به صورت فزاینده مالیات پرداخت می‌کنند اگر کمتر بود این‌ها یارانه دریافت می‌کنند. بستگی دارد به اینکه در چه وضعیتی باشند. در همین داستان کرونا که بالاخره یک مسئله جدی ما هم هست و خیلی مشاغل صدمه خوردند بسیاری از مشاغل روزمرد صدمه خوردند خیلی از این رستوران‌ها که یک زمانی ممکن است درآمد‌های خوبی داشتند یا تالار‌های عروسی، تالار‌های مراسمات، صدمه جدی خوردند خیلی از مشاغلی که کنار دریا بودند حتی دستفروشان و امثال این‌ها صدمه جدی خوردند این‌ها اگر یک زمانی می‌توانستند البته

قاضی‌زاده گفت: از دستفروشان مالیات نمی‌گرفتند آن‌هایی که مالیات می‌گرفتند یک زمانی می‌توانستند مالیات بدهند ممکن است الان یارانه بگیرند به خاطر اینکه دچار مسئله شدند. یا بر اساس اینکه یک فرزندی به فرزندان اضافه بشود فردی نیاز به نگهداری داشته باشد یا خارج بشود از آن دامنه، بنابراین این باید هوشمند عمل کند.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری قاضی زاده هاشمی چه زمانی قدرت خرید هزینه ها چقدر هست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۷۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است

وبینار کشوری روز جهانی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار به مناسبت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (۲۸ آوریل) با مشارکت تشکل‌های کارگری، کارفرمایی، دولت و نمایندگان مجلس و کارشناسان ایمنی و بهداشت حرفه‌ای به همت انجمن متخصصین بهداشت حرفه ای ایران برای بررسی رفع موانع و ارتقاء فرهنگ و رشد محیط کار ایمن و بهداشت و حرفه‌ای صبح امروز برگزار شد.

علیرضا محجوب (دبیرکل خانه کارگر) در این وبینار با اشاره به اینکه اهمیت ایمنی و بهداشت کار برای کارگران به اندازه موضوع معیشت و مزد مهم است، گفت: امسال در دیدار مقام معظم رهبری برای اولین بار ایشان به موضوع ایمنی و بهداشت محیط کار کارگران اشاره کردند که این درکنار سایر توجهات اهمیت این موضوع برای رهبران جهانی را نیز نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: ایران یکی از قدیمی‌ترین کشورها در زمینه تولید فلزات از دیرباز بوده است و به همین دلیل ما یکی از قدیمی‌ترین کشورها در زمینه پیگیری ایمنی کار و بهداشت محیط فعالیت از زمان باستان بوده‌ایم. ما در تپه سیلک کاشان و در نقاط دیگر کشفیاتی داریم که نشان می‌دهد در تولید مس به دلیل وجود آرسنیک (ماده سمی) نکات ایمنی رعایت می‌کردند. قوم آزیانی‌ها در تپه سیلک مرده‌هایشان را در اتاق خودشان زندگی می‌کردند و قطعاتی از طلا و نقره در قبورشان قرار دهند.

وی تاکید کرد: در سگزآباد لرستان نیز آرسنیک بیش از همه در روی مس‌های باقی مانده بوده است. این درباره هزاره پنجم قبل از تا دوم قبل از میلاد است و مربوط به گذشته دور است. در بیشتر نقاط ایران مانند کرمان وقتی مس ذوب می‌شود آرسنیک بخار می‌شود و نیروی کار را می‌کشته است. اما اقدامات بهداشتی اولیه در هزاره سوم میلاد نشان می‌دهد که دیگر هیچ انسانی بخاطر ذوب کردن مس در ایران نمرده است که این نشان می‌دهد ما از همان زمان مسائل بهداشتی را در کار رعایت می‌کردیم.

دبیرکل خانه کارگر تصریح کرد: شاید اهمیت ایمنی و بهداشت کار در آن زمان بیشتر مورد توجه بوده است و با آن دانسته‌ها نیاکان ما با دانسته‌های محدود چنان عمل کردند. ما مقدم بر درمان و معیشت باید ایمنی و بهداشت محیط کار را حفظ کنیم و باید مسئولان دولتی و تشکل‌ها در همین راستا به صورت خودجوش عمل کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • مرگ مشکوک قاضی دادگستری در آمل
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • قاضی‌القضات جدید قزوین منصوب شد
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!
  • رشد اقتصادی جامعه و رونق معیشت مردم مرهون تلاش کارگران است
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • لزوم توجه مسئولان به معیشت کارگران
  • منزلت و مقام عالی معلم باید پیوسته مورد تکریم جامعه باشد
  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است