Web Analytics Made Easy - Statcounter

سقوط دونالد ترامپ در آمریکا و بنیامین نتانیاهو در اراضی اشغالی همچنان با واکنش‎هایی همراه است.

خبرگزاری میزان - دو فرد از قدرت برکنار شدند، دو فردی که با سیاست‌های خود، منطقه غرب آسیا و حتی دنیا را تا مرز جنگ همه جانبه پیش بردند و به آشوب کشیدند.

این دو اکنون نیستند، اما تفکرات، اقدامات، تصمیمات و انگیزه‌های آن‌ها همچنان وجود دارد، آن‌ها دارای یک ایدئولوژی خطرناک هستند که هر آن ممکن است بار دیگر به قدرت باز گردند و پیگیر اقدامات قبلی خود شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه افرادی که جایگزین این دو شده‎اند نیز دارای همان ایدئولوژی و تفکرات ترامپ و نتانیاهو هستند که تنها تفاوت میان آن‌ها سبک اجرای تصمیمات بر اساس ایدئولوژی مشترک است.

ترامپ کنار گذاشته شد؛ چهار سال ریاست جمهوری ترامپ برای آمریکا کافی بود، باید فرد دیگری روی کار می‌آمد تا اهداف و برنامه‌های واشنگتن را به گونه‌ای که حاکمیت لیبرال سرمایه داری تدوین کرده مو به مو اجرا کند، برای همین ترامپ در یک انتخابات شکست خورد و در شرایط انزوایی قرار گرفت.

جو بایدن، رئیس جمهور کنونی آمریکا اکنون ۵ ماه از حضورش در کاخ سفید می‌گذرد، به ظاهر تفاوت‌هایی میان او و ترامپ وجود دارد اما این تفاوت‌ها ظاهری است و در عمق و ریشه آن تغییر و تفاوتی دیده نمی‌شود؛ سیاست‌ها یکی است، اجرا تفاوت دارد.

ترامپ خنجر را از رو بسته بود، بایدن با پنبه سر می‌برد، تفاوت در ابزاری است که این دو حزب برای ادامه جنایات خود در دنیا به کار می‌برند.

پس از سقوط دونالد ترامپ از قدرت در آمریکا، چند ماه پس از او، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی که از درون با چالش‌های جدی روبرو بود، سقوط کرد و قدرت به دست یک  کابینه ائتلافی با نخست وزیری نفتالی بنت، افتاد.

نکته مهم این سقوط‌ها این است که هر دو آن‌ها با سیاست‌های خود علیه ایران، در پی توطئه در منطقه، تحریم‌های اقتصادی و فشار‌های سیاسی بودند، اما ایران همچنان با قدرت پیش می‌رود و دشمنانش در حال افول و زوال هستند.

اکنون با سقوط ترامپ در آمریکا و نتانیاهو در اسرائیل برخی تصور دارند که این اتفاقات می‌تواند باعث شود تا آمریکا برای بازگشت به برجام راحت‌تر تصمیم گیری کند و یا برعکس بازگشت واشنگتن به توافق هسته‌ای دشوارتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اتهامات نتانیاهو چیست و چه حکمی در انتظار او است؟ دوران پسا نتانیاهو در اراضی اشغالی؛ کابینه جدید رژیم صهیونیستی چقدر دوام می‎آورد؟

رژیم صهیونیستی از زمان شکل گیری مذاکرات هسته‌ای با حل مسئله هسته‌ای ایران مشکل داشت و با آن مخالفت می‌کرد.

نتانیاهو از زمان ریاست جمهوری باراک اوباما که مذاکرات ایران و ۱+۵ آغاز شد، با این روند مخالف بود و سعی داشت تا آن را متوقف کند چرا که رژیم صهیونیستی اعتقاد داشته و دارد که نباید در ایران هیچگونه فعالیت هسته‌ای وجود داشته باشد.

این خواسته و فشار رژیم صهیونیستی در حالی است که این رژیم خود دارای تاسیسات هسته‌ای است که آژانس بین المللی انرژی اتمی هیچ نظارتی بر آن‌ها ندارد و علاوه بر آن دارای بیش از ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای است که خطر جدی برای صلح و امنیت جهانی محسوب می‌شود.

هیچگاه تغییر نخست وزیر در اراضی اشغالی سبب نرمش و همراهی رژیم صهیونیستی با آمریکا برای احیای برجام نخواهد شد مگر آن که آمریکا مستقلاً در این زمینه تصمیم گیری کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: رژیم صهیونیستی آمریکا دونالد ترامپ بنیامین نتانیاهو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا رژیم صهیونیستی آمریکا دونالد ترامپ بنیامین نتانیاهو رژیم صهیونیستی سیاست ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۷۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد

بر اساس آنچه وب سایت آمریکایی آکسیوس گزارش کرده است، دو مقام صهیونیست فاش کردند که دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته یک محموله مهمات ساخت آمریکا به رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورده است.

براسای گزارس المیادین، این وب سایت با بیان اینکه این اولین بار از ۷ اکتبر است که آمریکا یک محموله تسلیحاتی را که برای ارتش صهیونیستی در نظر گرفته شده بود، متوقف می‌کند، اعلام کرد که این اقدام نگرانی‌های جدی را در داخل دولت اشغالگر برانگیخت و مقامات را بر آن داشت تا برای درک دلیل این موضوع تلاش کنند. 

 در مورد تعلیق محموله مهمات آمریکایی، کاخ سفید از اظهار نظر به آکسیوس خودداری کرد و پنتاگون، وزارت امور خارجه و دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز به سوالات پاسخ ندادند.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که دولت بایدن ادعا می‌کند به شدت نگران است که رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه که بیش از یک میلیون آواره فلسطینی در آن پناه گرفته اند، حمله کند.

نتانیاهو در روز‌های اخیر بیانیه‌های متعددی صادر کرد و در آن گفت که قصد دارد بدون توجه به اینکه رژیم صهیونییتی و حماس برای آزادی اسرای در غزه و آتش‌بس به توافق برسند یا خیر، دستور حمله به رفح را صادر کند.

نتانیاهو روز یکشنبه به تنش با دولت بایدن اشاره کرد و گفت: اولین درس این است که اگر از خود دفاع نکنیم، کسی از ما دفاع نخواهد کرد. اگر لازم باشد تنها بایستیم، تنها خواهیم ایستاد.

به گفته دو منبع آگاه، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا چهارشنبه گذشته از اراضی اشغالی بازدید کرد و گفت‌وگوی دشواری با نتانیاهو درباره عملیات احتمالی رژیم در رفح داشت.

بلینکن در جریان دیدار با نتانیاهو گفت که حملات نظامی بزرگ علیه رفح منجر به مخالفت علنی آمریکا با تل‌اویو خواهد شد و بر روابط آمریکا و رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آمریکا در مسئله فلسطین در حال عوض کردن جلاد و شهید است / خیزش‌های اروپا و آمریکا منجر به سقوط صهیونیست خواهد شد
  • چراغ سبز آمریکا به رژیم صهیونیستی برای عملیات «محدود» در رفح
  • نتانیاهو در دو راهی سخت آتش‌بس یا استعفا
  • نتانیاهو در دو راهی آتش‌بس یا استعفا
  • از بتن‌ریزی در اراک تا بتن‌ریزی برای ساخت جزیره هسته‌ای
  • گفتگوی وزیر جنگ آمریکا با همتای اسرائیلی خود درباره رفح
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است