Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعداد شهدای جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ۵۷ نفر، آزادگان سر افراز ۲۱ نفر، جانبازان معزز ۱۳۲ نفر، رزمندگان جهادگر مردمی چهار هزار و هفتصد و پنجاه نفر، تعداد رزمندگان کارمند ۵۷۰ نفر از مهمترین افتخارات نیروهای جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ دفاع مقدس را به جرئت می توان مدرسه ای بزرگ از عشق، ایثار و از جان گذشتگی ها دانست، مدرسه ای که در آن نیروهای رزمنده بی توجه به خود برای پیروزی ایران اسلامی و دفاع در برابر دشمن تا دندان مسلح پای کار بودند و دلاورانه می جنگیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوران، نیروهای مردمی، بسیجیان، ارتش، نیروهای نظامی، همه و همه پای کار بودند تا بتوانند از آرمان های انقلاب نوشکفته اسلامی دفاع کنند و به دشمن نشان دهند پیروزی عظیم ۲۲ بهمن را هیچ گاه از دست نخواهند داد.

جهادسازندگی به عنوان یادگاری که از سوی رهبر کبیر انقلاب برای آبادانی و محرومیت زدایی روستاها تشکیل شد که همپای نیروهای مسلح در عرصه مهندسی جنگ و پشتیبانی از جبهه ها با طراحی های هوشمندانه، جایگاه ویژه ای را در موفقیت لشکر اسلام به خود اختصاص داد.

به گونه ای که امام خمینی(ره) در پیامی فرمودند که نقش جهاد سازندگی در جنگ کمتر از نیروهای نظامی نبوده و نیست.

در دوران دفاع مقدس با توجه به شرایط خاص سیستان و بلوچستان از نگاه امنیتی، محرومیت ها و کمبود نیرو، تأکید شده بود که این استان، خود جبهه است و الزامی برای اعزام نیرو به جبهه ها ندارند، اما جهادگران جهادسازندگی، در هر دو جبهه سازندگی استان و دفاع مقدس، نقشی فعال داشتند.

۲ ماه پس از تاسیس، سیستان و بلوچستان اولین شهدا را در کشور تقدیم کرد

رضا اکرمیان، مشاور رئیس سازمان و رئیس اداره امور ایثارگران سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: ۲۷ خرداد سال ۱۳۵۸ جهاد سازندگی به فرمان امام راحل تشکیل شد و در آن مقطع ایشان خواستار رسیدگی و رفع محرومیت روستاییان و در اولویت قرار دادن روستاها شده بودند.

وی ادامه داد: جهاد در ابتدای تأسیس خود، یک نهاد مردمی بود و توسط نیروهای خودجوش، بسیجیان و متخصصان اداره می‌شد.

این مقام مسئول گفت: هنوز دو ماهی از تاسیس این نهاد مردمی نگذشته بود که جهاد سازندگی سیستان و بلوچستان اولین شهدا را در کشور تقدیم انقلاب کرد و با همین رویکرد نیز به دفاع مقدس ورود یافت.

رئیس اداره امور ایثارگران سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مردمی بودن مهندسی جنگ جهاد، یکی از ویژگی‌های بارز و مهم این نهاد بود که موفقیت‌های بسیاری را در طول دفاع مقدس به دنبال داشت.

اکرمیان تصریح کرد: نیروهای جهاد در همه جا و جلوتر از سایر رزمندگان در خط مقدم جبهه‌ها حضور داشتند و بدون اینکه خودشان سنگری داشته باشند برای رزمندگان سنگر می‌ساختند.

وی ادامه داد: حضرت امام خمینی (ره ) بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به شرایط موجود کشور ۲ نهاد اصلی و ۲ سازمان بزرگ یکی جهاد سازندگی و دیگری سپاه را تشکیل دادند.

مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: جهاد در جهت محرومیت ‌زدایی و عمران و آبادی روستاها بود و به بحث تولید که عمدتاً در روستاها انجام می‌شد توجه داشت.

سنگرسازان بی سنگر؛ تعبیر امام راحل از نیروهای جهاد سازندگی

اکرمیان گفت: نیروهای جهاد کشاورزی سنگرسازان بی سنگر در دفاع مقدس بن بست شکن بودند و عنوان سنگرساز بی سنگر که توسط حضرت امام(ره) به آنها داده شد کاملا حکیمانه و مدبرانه بود.

وی اظهار کرد: امروز باید عمق این کلام را بهتر تبیین کنیم، علاوه برحضور در صف مقدس جبهه و جنگ در سنگر تولید و خود کفایی و برقراری امنیت غذایی تمام سعی و اهتمام خود را برای شکوفایی بخش کشاورزی و اقتصاد میهن اسلامی انجام می دهند.

این مقام مسئول تصریح کرد: سنگرسازان بی سنگر از اولین افرادی بودند که اقتصاد مقاومتی را در دفاع مقدس عملیاتی کردند و با تکیه بر ظرفیت های داخلی و توان رزمندگان نقش آفرینی بسیار گسترده ای را در این عرصه انجام دادند که سبب خیرات و برکات فراوانی شد.

رئیس اداره امور ایثارگران سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: آن ها در دفاع مقدس اقداماتی انجام دادند که از نظر مهندسی و فنی شاهکارهای بزرگی بود و امروز بسیاری از نخبگان دنیا مشتاق هستند این اقدامات و خالق آنها را از نزدیک ببینند.

اکرمیان با بیان اینکه پیشکسوتان جهاد سازندگی دنیایی از تجربیات عملیاتی و آموزه های ارزشمند دارند که باید به خوبی از آنها استفاده کرد ادامه داد: سنگر سازان بی سنگر در حوزه پشتیبانی جنگ نقش محوری داشتند و آنها بی صدا و مظلومانه در دفاع مقدس خدمت رسانی می کردند.

وی تصریح کرد: انتقال تجربیات سنگرسازان بی سنگر به نسل جوان جامعه یک ضرورت است چراکه امروز در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم و بکارگیری تجربیات ارزشمند سنگرسازان بی سنگر در حوزه های پشتیبانی از جنگ، اقتصاد مقاومتی و خودکفایی یک ضرورت محسوب می شود.

جهاد کشاورزی در صف مقدم اقتصاد مقاومتی

رئیس اداره امور ایثارگران سازمان جهاد کشاورزی سیستان افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان امروزه میراث دار سنگر سازان بی سنگر است، انسان های وارسته ای که قبل از شروع عملیات با احداث خاکریزها و جاده های مواصلاتی و پل های ثابت و متحرک توانستند در هشت سال دفاع مقدس نمونه های بارز و شاخص انسانیت، شهادت، شهامت، دفاع از اسلام و قرآن را به نمایش جهانیان بگذارند.

اکرمیان تصریح کرد: جهاد کشاورزی در صف مقدم اقتصاد مقاومتی قرار دارد، توانسته است دوشادوش زحمتکشان در عرصه تولید استان اقداماتی انجام دهد از جمله طرح ۴۶ هزار هکتاری سیستان یکی از مهمترین و عظیم ترین پروژه آبیاری تحت فشار در کشور است.

وی بیان کرد: سطح اجرای سیسم های نوین آبیاری و لوله کشی در نوبه خود افتخار بزرگی برای بخش کشاورزی استان محسوب می شود.

رئیس اداره امور ایثارگران سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تعداد شهدای جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ۵۷ نفر، آزادگان سر افراز ۲۱ نفر، جانبازان معزز ۱۳۲ نفر، رزمندگان جهادگر مردمی چهار هزار و هفتصد و پنجاه نفر، تعداد رزمندگان کارمند ۵۷۰ نفر از مهمترین افتخارات نیروهای جهاد کشاورزی استان است.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: سنگرسازان بی سنگر اقتصاد مقاومتی جهاد سازندگی نیروهای جهاد دفاع مقدس بی سنگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۱۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران آرام گرفتند

به گزارش خبرنگار مهر، عصر پنجشنبه دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس مهمان شهر کریمه اهل بیت علیهم السلام بودند و مراسم تشییع این دو شهید که به تازگی در مناطق عملیاتی تفحص شدند در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

مردم انقلابی و شهید پرور قم تشییع این دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس را از میدان آل یاسین در جوار مسجد مقدس جمکران آغاز کردند و این دو شهید گرانقدر به سمت میعادگاه منتظران ظهور بدرقه شدند.

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله سید محمد سعیدی تولیت حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها، حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر اجاق نژاد تولیت مسجد مقدس جمکران و سید محمد آقامیری استاندار قم در این مراسم حضور داشتند.

آیت الله حسینی بوشهری امام جمعه قم بر پیکرهای مطهر این دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس اقامه نماز کرد و در ادامه مراسم تدوین در صحن جامع مهدوی این مکان مقدس که به دستور امام زمان (عج) بنا شده، برگزار شد.

آیت الله سعیدی تولیت حرم بانوی کرامت و حجت الاسلام اجاق نژاد تولیت مسجد مقدس جمکران در قبور مطهر این دو شهید قرار گرفتند و ابدان این شهدا را در جایگاه ابدی آنها قرار دادند.

گفتنی است یکی از این دو شهید والامقام در عملیات کربلای پنج در سال ۱۳۶۵ در شلمچه به شهادت رسیده و دیگری در عملیات عاشورای ۲ در سال ۱۳۶۴ در چنگوله به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.

کد خبر 6095965

دیگر خبرها

  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران به خاک سپرده شدند
  • تشییع دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران آرام گرفتند
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • یادواره شهدای سنگر سازان بی سنگر مرند
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • وداع با جانباز و آزاده سرافراز دوران دفاع مقدس
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد