Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل بیمه سلامت سیستان وبلوچستان گفت: با اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک و حذف تدریجی دفترچه های بیمه شدگان بیمه سلامت و همچنین تکالیف قانونی مصرح در بند ج تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۹۹ مبنی بر جایگزینی ابزارهای الکترونیکی به جای دفترچه بیمه، از اول تیرماه سال جاری دفترچه‌های بیمه شدگان در صندوق‌های کارکنان دولت و سایر اقشار متوقف و چاپ نمی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا دکتر عباسی افزود: در راستای مدیریت بهینه و آشنایی بیمه شدگان با تحول در نظام  بیمه سلامت و ارائه خدمات درمانی و بر اساس برنامه زمان بندی از اول اردیبهشت ماه سالجاری چاپ دفاتر صندوق بیمه سلامت همگانی، از اول خردادماه چاپ دفاتر صندوق  بیمه روستاییان و عشایر متوقف گردید و از اول تیرماه سال جاری نیز چاپ دفترچه های بیمه شدگان صندوق کارکنان دولت و سایر اقشار متوقف خواهد شد و چاپ نمی گردد.

مدیرکل بیمه سلامت استان افزود: از این پس کلیه بیمه شدگان صندوقهای کارکنان دولت و سایر اقشار بیمه سلامت می‌توانند از ابتدای تیرماه سال جاری با ارائه کارت ملی و یا برگ مشخصات دفترچه بیمه خود به مراکز درمانی مراجعه و همانند گذشته خدمات درمانی دریافت نمایند.

وی تصریح کرد : در راستای برنامه ششم توسعه و با اجرای دولت الکترونیک و اجرای برنامه نسخه و نسخه پیچی الکترونیک از سال ۹۷ در سازمان بیمه سلامت شروع شده و در حال حاضر پیشرفت مطلوبی داشته است.

دکتر عباسی افزود: در راستای توسعه خدمات الکترونیکی و کاربرد دفترچه های بیمه سلامت و بهره‌مندی هرچه بیشتر بیمه شدگان از خدمات بیمه درمانی پزشکان مطب دار متقاضی طرف قرارداد همکاری می توانند در قالب طرح نسخه نویسی الکترونیک از طریق آدرس اینترنتی به نشانی services.ihio.ir/psc  نسبت به ارسال مدارک و درخواست همکاری با بیمه سلامت اقدام نمایند.

وی اذعان داشت: بیش از دو میلیون ۱۵۷هزارو۵۱۶ نفر در استان سیستان و بلوچستان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند از این تعداد در صندوق بیمه همگانی ۴۳۷ هزارو۱۹۳ و در صندوق روستاییان و عشایر یک میلیون ۵۱۲ هزارو۳۹۲نفر و در صندوق کارکنان دولت ۱۶۲ هزارو۲۲۰ نفر و در صندوق سایر اقشار ۳۹۱۷۰ نفر و همچنین در صندوق  بیمه ایرانیان ۶۵۴۱ نفر قرار دارند و از تمام خدمات در مراکز درمانی  بهره مند می باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان بيمه سلامت حذف دفترچه بیمه دفترچه های بیمه کارکنان دولت سایر اقشار بیمه شدگان بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۱۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند

بیمارستان نظام مافی شوش بعنوان تنها بیمارستان موجود در شوش و کرخه با وجود مشکلات ساختاری و کمبود پزشک و کادر درمان با حداکثر توان و بصورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات درمانی به مردم این ۲ شهرستان و بیماران تروما (تصادفی) به جهت قرار گرفتن در مسیر جاده ترانزیتی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: در حالی که در بیمارستان های شهرستان های همجوار شوش یکی از دلایل اصلی نارضایتی مردم و مراجعان از برخورد نامناسب و نحوه رسیدگی پرسنل و کادر درمان است اما در بیمارستان نظام مافی ریشه مشکل و منشا نارضایتی ها متفاوت است.

بر اساس پیگیری های صورت گرفته، از ساعات ابتدایی تا پایانی شب ها، تعطیلی مراکز درمانی تامین اجتماعی، مطب ها و درمانگاه های خصوصی در سطح شهر های شوش و کرخه موجب افرایش شدید مراجعان و ازدحام در اورژانس بیمارستان نظام مافی شوش و کُند شدن روند ارائه خدمات شده و عمده گلایه شهروندان از شلوغی بخش اورژانس این بیمارستان در این ساعات است.

در شهرستان شوش به لحاظ وجود چندین شرکت بزرگ صنعتی از دهه های گدشته دارای جمعیت بالای بیمه شدگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است و انتظار بود این سازمان مانند نقاط دیگر دارای یک بیمارستان در شوش و کرخه با توجه به وجود آمار بسیار بالای بیمه شدگان در این شهرستان باشد.

بر پایه این گزارش، ضروری است که در شرایط فعلی سازمان تامین اجتماعی با افزایش ساعات کاری یا شبانه روزی نمودن درمانگاه های شوش و هفت تپه به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شهرستان های شوش و کرخه عمل کند.

افزایش ساعات کاری درمانگاه های تامین اجتماعی ضمن اینکه باعث کاهش آمار ورودی مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان شوش و افزایش کمیت و کیفیت ارائه خدمات به بیماران اورژانسی شده از سوی دیگر موجب جلوگیری از تردد غیر ضروری شهروندان و طی نمودن مسیر جاده ترانزیتی تا بیمارستان نظام مافی می شود.

ورود جدی فرمانداران شوش و کرخه بعنوان رئیس شورای سلامت و تامین این شهرستان ها جهت افرایش ساعات کاری درمانگاه ها بعنوان‌ یک خواسته حداقلی از سازمان تامین اجتماعی مورد انتطار است.

قطعا با استفاده حداکثری از امکانات درمانگاه های تامین اجتماعی و نیز همراهی مراکز خصوصی در شوش و کرخه در کوتاه مدت باعث کاهش چشمگیر آمار مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان نظام مافی شوش و افزایش رضایت مندی مردم در ارائه خدمات خواهد بود.46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900017

دیگر خبرها

  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت