Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اکبر فتحی امروز در دیدار با امام جمعه تبریز دیدار با اشاره به بهره برداری از ۷۳ طرح کشاورزی استان در هفته جهادکشاورزی اظهار داشت: این طرح‌ها در حوزه‌های آب و خاک، باغبانی، صنایع تبدیلی بخش کشاورزی، شیلات و آبزیان، امور دام، زراعت و امور عشایر اجرا شده است.

وی افزود: یک پروژه ملی تحت عنوان بهره برداری از۱۰ هزار هکتار شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی در قالب آبهای مرزی است که  افتتاح خواهد شد که با این اقدام حدود ۱۰هزار هکتار اراضی در شهرستانهای مرند، جلفا، خداآفرین و ورزقان تحت شبکه فرعی آبیاری و سیستم آبیاری قطره ای و بارانی در نیمه تیرماه مورد بهره برداری قرار خواهدگرفت که با این پروژه چهره منطقه از کشاورزی سنتی به کشاورزی مدرن و مکانیزه تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همه تلاش خدمتگزاران در این سازمان در راستای تامین امنیت غذایی سالم است بطوریکه به همت کشاورزان و کارشناسان ترویج این سازمان مازاد بر نیاز استان محصولات کشاورزی تولید و روانه بازار می شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ضمن تبریک 27 خرداد، سالروز تاسیس جهاد سازندگی، هفته جهاد کشاورزی، دهه کرامت و زادروز ولادت حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام، به فرمان تاریخی رهبر کبیر انقلاب، امام خمینی ( ره) اشاره کرده و افزود: به فرمان ایشان جهادسازندگی در 27 خرداد سال 1358 تاسیس شد و این روز همواره یادآور رشادت ها، دلاوری‌ها و فداکاری‌های جهادگران خواهد بود چرا که پس از تشکیل جهاد سازندگی و اقدامات این سازمان چهره کریه و ناپسند فقر و محرومیت در مدت زمان کوتاهی از روی روستاها رخت بربست و امروز جهاد کشاورزی بعد از 40 سال دنباله رو جهاد سازندگی بوده و برای محرومیت زدایی تلاش می‌کند.

وی به اقدامات جهادسازندگی درطول خدمت به جامعه و روستائیان اشاره کرد وگفت: ساخت مدارس، احداث وتوسعه راه ها، تامین آب شرب، بهداشت وتامین برق و مخابرات در روستاها ازاقدامات همیشه به یادماندنی جهادسازندگی می باشد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان افزود: جهاد سازندگی در دوران جنگ و 8 سال دفاع مقدس همواره در پی حفظ جان مردم بوده و اقدامات اثر گذاری در بخش سازندگی انجام دادند و لقب سنگرسازان بدون سنگر را از بنیانگذار کبیر انقلاب  به خود اختصاص دادند.

فتحی با بیان اینکه امروز جهادکشاورزی از ادغام کشاورزی در جهاد سازندگی، مسئولیت سنگینی به دوش دارد گفت: جهادکشاورزی با ماموریت تامین امنیت غذایی جامعه سعی در انجام وظیفه خود بوده و ادامه دهنده راه جهاد سازندگی با مدیریت جهادی و روحیه جهادی است.

وی افزود: امروز ۵ میلیون و۲۰۰ هزارتن محصولات کشاورزی در زیربخش‌های مختلف بخش کشاورزی اعم از حوزه دام و طیور، زراعت و باغبانی تولید می شود که در مقایسه با اوایل انقلاب برغم افزایش جمعیت، توانسته نیازهای جامعه را با تامین امنیت غذایی برطرف کند و این حاصل زحمات کشاورزان عزیز و روحیه جهادی همکاران در جهادکشاورزی و ادارات تابعه است.

فتحی به اقدامات اداره کل عشایر استان در آبرسانی به مناطق روستایی و عشایری اشاره و گفت: تلاش های این همکاران بی ادعا در حوزه آبرسانی و طراحی مخازن آب و استقرار آنها در مناطق گفته شده، قابل ستایش می باشد.

وی در خاتمه به افتخارات کسب شده سازمان همچون کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی در شاخص هلی عمومی و اختصاصی، مقام نخست اداره کل دامپزشکی استان، مقام اول تا سوم اداره کل امور عشایر، مقام برتر مدیریت امور اراضی سازمان ، مقام عالی هسته گزینش و کسب رتبه برتر توسط روابط عمومی سازمان را در ارزیابی سالیانه نشان از تلاش همکاران در طول یکسال گذشته عنوان نمود و بر پشتیبانی و رفع موانع تولید در بخش کشاورزی در سال‌جاری تاکید کرد.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: آبیاری آب کشاورزی امام خمینی رئيس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی آب های مرزی مرند جلفا خداآفرین رودخانه ارس ورزقان جهاد سازندگی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۵۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبدانان گفت: در سال زراعی جاری ۲۹ هزار هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت انواع محصولات کشاورزی شامل گندم، جو، دانه‌های روغنی و حبوبات رفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، عبدالنبی امینی پور امروز- شنبه هشتم اردیبهشت ماه- در جمع خبرنگاران اظهار کرد: علی‌رغم کاهش ۳۴ درصدی بارش‌ها در سال زراعی جاری، اما به دلیل اینکه بارش‌ها در زمان مناسب بارید پیش‌بینی داریم میزان محصول مورد انتظار به دست آید.

وی افزود: اگر حوادث غیر مترقبه رخ ندهد از ۲۲ هزار هکتار زیرکشت گندم ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارعه آبدانان برداشت و تحویل چهار مرکز خرید در شهرستان خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبدانان اضافه کرد: علی‌رغم مساعد نبودن شرایط جوی در ابتدای کاشت محصولات کشاورزی از جمله کشت کلزا، امسال برای نخستین بار ۳۵۰ هکتار از اراضی منطقه زیر کشت دانه‌های روغنی (کلزا) رفت که پیش‌بینی می‌شود ۴۰۰ تن کلزا برداشت شود.

امینی‌پور با اشاره به مشکلات بخش کشاورزی، گفت: بارش‌های اخیر باعث تخریب کامل جاده‌های بین مزارعه شده که انتظار می‌رود ادارات عضو برداشت در جهت مرمت، ترمیم و رکلاژ جاده‌های بین مزارع همکاری لازم را با مدیریت جهاد کشاورزی انجام دهند.

وی با اشاره به مشکل سوخت ادوات کشاورزی، افزود: با توجه به توپوگرافی منطقه، گستردگی حوزه، طولانی شدن زمان برداشت محصول، و وجود بیش از ۲۰۰ دستگاه کمباین در پیک برداشت گندم و جو میزان سوخت تعیین شده برای هر هکتار کشت دیم ۱۱ لیتر و برای کشت آبی ۲۱ لیتر کافی نیست و انتظار می‌رود شرکت پخش فرآورده‌های نفتی تمهیدات لازم را در این خصوص به عمل آورد.

وی ادامه داد: ۴۸ دستگاه کمباین در منطقه کار برداشت محصولات کشاورزی را انجام می‌دهند، اما در زمان برداشت با اضافه شدن کمباین‌های غیر بومی این تعداد به ۲۰۰ دستگاه می‌رسد.

کد خبر 748568

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید