Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،اکبر فتحی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با اشاره به بهره‌برداری از ۷۳ طرح کشاورزی استان طی هفته جهادکشاورزی گفت: این طرح‌ها در حوزه‌های آب و خاک، باغبانی، صنایع تبدیلی بخش کشاورزی، شیلات و آبزیان، امور دام، زراعت و امور عشایر اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: یک پروژه ملی تحت عنوان بهره‌برداری از ۱۰ هزار هکتار شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی در قالب آب‌های مرزی است که در نیمه تیرماه افتتاح خواهد شد و اراضی در شهرستان‌های مرند، جلفا، خداآفرین و ورزقان تحت شبکه فرعی آبیاری و سیستم آبیاری قطره‌ای و بارانی قرار خواهد گرفت تا چهره منطقه از کشاورزی سنتی به کشاورزی مدرن و مکانیزه تغییر کند.

اوادامه داد: همه تلاش خدمتگزاران در این سازمان در راستای تامین امنیت غذایی سالم است بطوریکه به همت کشاورزان و کارشناسان ترویج این سازمان مازاد بر نیاز استان محصولات کشاورزی تولید و روانه بازار می‌شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان افزود: به فرمان امام جهاد سازندگی در ۲۷ خرداد سال ۱۳۵۸ تاسیس شد و این روز همواره یادآور رشادت‌ها، دلاوری‌ها و فداکاری‌های جهادگران خواهد بود چرا که پس از تشکیل جهاد سازندگی و اقدامات این سازمان چهره کریه و ناپسند فقر و محرومیت در مدت زمان کوتاهی از روی روستا‌ها رخت بربست و امروز جهاد کشاورزی بعد از ۴۰ سال دنباله‌رو جهاد سازندگی است و برای محرومیت‌زدایی تلاش می‌کند.

فتحی  به اقدامات جهادسازندگی در طول خدمت به جامعه و روستائیان اشاره و بیان کرد: ساخت مدارس، احداث و توسعه راه‌ها، تامین آب شرب، بهداشت و تامین برق و مخابرات در روستا‌ها از اقدامات به یادماندنی جهادسازندگی است.

او افزود: جهاد سازندگی در دوران جنگ تحمیلی همواره در پی حفظ جان مردم بوده و اقدامات اثرگذاری در بخش سازندگی انجام داد و لقب سنگرسازان بدون سنگر را از بنیانگذار کبیر انقلاب به خود اختصاص داد.

اوبا بیان اینکه امروز جهاد کشاورزی از ادغام کشاورزی در جهاد سازندگی، مسئولیت سنگینی به دوش دارد، ادامه داد: جهاد کشاورزی با ماموریت تامین امنیت غذایی جامعه، ادامه‌دهنده راه جهاد سازندگی با روحیه جهادی است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان افزود: امروز پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در زیربخش‌های مختلف بخش کشاورزی اعم از حوزه دام و طیور، زراعت و باغبانی تولید می‌شود که در مقایسه با اوایل انقلاب برغم افزایش جمعیت، توانسته نیاز‌های جامعه را با تامین امنیت غذایی برطرف کند و این حاصل زحمت‌های کشاورزان عزیز و روحیه جهادی همکاران در جهادکشاورزی و ادارات تابعه است.

فتحی به اقدامات اداره‌کل عشایر استان در آبرسانی به مناطق روستایی و عشایری اشاره و بیان کرد: تلاش این همکاران بی‌ادعا در حوزه آبرسانی و طراحی مخازن آب و استقرار آن‌ها در مناطق عشاری قابل ستایش است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی محصولات کشاورزی کشاورزی استان جهاد سازندگی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۳۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد

سامانه جامع تجارت ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» برخی کالا‌های حوزه‌ جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود.

پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «رد شده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • بهره برداری ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری
  • نبود رینگ آبی در اطراف تبریز و معضل تامین آب
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • مجلس گزارش تفحص از وزارت جهادکشاورزی را به قوه قضاییه ارجاع کرد