Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@23:31:43 GMT

جشن تکلیف ۷۰ هزار نفری سیاسی

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۶۷۳۳۷

جشن تکلیف ۷۰ هزار نفری سیاسی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،انتخابات صحنه‌ای است که فرصت سنجش اراده و انتخاب را به فرد می‌دهد، انتخابی که به دلیل دخیل بودن در سرنوشت جامعه، ارتقای عزت و اعتماد به نفس فرد را فراهم می‌کند. البته این احساس خوشایند همیشه در افرادی که برای اولین بار در انتخابات شرکت می‌کنند و رای اولی هستند، چند برابر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوجوانانی که به واسطه حضورشان در انتخابات و مشارکت در سرنوشت سیاسی کشور وارد مرحله جدیدی از زندگی‌شان می‌شوند و با شرکت در این انتخابات دیگر به خودباوری می‌رسند که بزرگ شده‌اند، چون به نظر و رای آن‌ها نیز اهمیت داده می‌شود.

سه میلیون و ۴۳ نفر از مردم استان واجد شرایط رای دادن و از این تعداد حدود ۷۰ هزار نفر رای اولی هستند که این اعداد برای شهر تبریز به ترتیب یک میلیون و ۳۷۰ هزار نفر واجد شرایط و حدود ۱۵ هزار نفر رای اولی است.

رای اولی‌های استان با رسیدن به سن قانونی ۱۸ سال و شرکت در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، نخستین تجربه مشارکت سیاسی در تعیین سرنوشت خویش را با حضور در شعب اخذ رای و انتخاب بهترین و تواناترین افراد به عنوان نمایندگان شورای شهر و روستا و رئیس جمهور جشن می‌گیرند.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورا‌ها همزمان با سراسر کشور ۲۸ خداد ۱۴۰۰ در ۳ هزار و ۵۲۱ شعبه اخذ رای با حضور بیش از ۳ میلیون و ۴۳ هزار نفر از واجدان شرایط رای دادن در سطح استان آذربایجان‌شرقی برگزار می‌شود.

پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به لزوم حضور گسترده رای اولی‌های استان در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ اظهار داشت: اهمیت انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر هیچ کس پوشیده نیست، بر همین اساس حضور جوانان در صحنه انتخابات به عنوان آینده‌سازان کشور اتفاقی بسیار مهم و غیرقابل چشم‌پوشی محسوب می‌شود.

وی افزود: انتخابات ۲۸ خرداد امسال عرصه‌ای ارزشمند برای بلوغ سیاسی جوانان استان و کشور است تا از این پس به شکلی فعال و جدی، پیگیر مسائل مختلف میهن و آینده آن باشند.

 پورمحمدی گفت:انتخابات مظهر حضور مردم و آزادی ملت ایران در انتخاب سرنوشت خود محسوب می‌شود و قدرت انتخاب مردم و به خصوص جوانان در اداره امور کشور از جایگاه والایی برخوردار است.

او گفت: این قدرت انتخاب و تاثیرگذاری از سوی اقشار مختلف مردم مورد تاکید قرار می‌گیرد و بی‌شک هیچ کس در این خصوص بی‌توجه نیست به همین جهت انتظار برگزاری انتخاباتی پرشورتر را داریم.

 پورمحمدی گفت:در انتخابات پیش رو نه تنها رای اولی‌ها حضوری تاثیرگذار و با نشاط در پای صندوق‌های رای دارند، بلکه از همین الان در گرم کردن فضای انتخاباتی و مشارکت در این عرصه و همراه کردن خانواده‌های خود فعالیت ارزشمندی داشته‌اند.

او شور و شوق رای اولی‌ها را وصف‌نشدنی دانست و گفت: جوانانی که به این حضور و مشارکت‌شان در تعیین سرنوشت سیاسی کشور و نظام اسلامی افتخار می‌کنند، بی‌شک زمینه‌ساز توفیق و سربلندی کشور در عرصه‌های گوناگون هستند.

 

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 استاندار آذربایجان شرقی رای اولی ها هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۷۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور

مطابق آخرین آمارها ۷۰۰۰ تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ هزار نفر و ایجاد ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعالیت دارند و تشکیل تعاونی های زنان در دولت سیزدهم رشد ۲۲ درصدی داشته است.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر تعاونی‌های زنان نقش بسزایی در رشد و توسعه اقتصاد، تولید ناخالص داخلی، اشتغالزایی و درآمدزایی دارند.سیر تاریخی فعالیت بانوان در ایران نشان می‌دهد زنان از دیرباز در زمینه‌های مختلف از صنایع دستی و مشاغل هنری گرفته تا تولید فرش دستباف و امور باغی و کشاورزی فعالیت داشته و سهم بسزایی از تولید و اشتغال خُرد و خانگی را در قالب تعاونی‌ها به خود اختصاص داده‌اند.

امروز سازمان‌های‌ بین‌المللی، تشکیل تعاونی‌های زنان را به‌ عنوان یکی از راهبردهای اساسی کاهش نابرابری‌ها و افزایش مشارکت در کلیه امور اقتصادی و اجتماعی به دولت‌ها توصیه می‌کنند.

در کشور ما نیز طی یک دهه گذشته بنگاه‌های کوچک و متوسط بسیاری با عنوان تعاونی زنان در کشور تاسیس و با اقبال خوبی همراه شدند.این تعاونی‌ها در گرایش‌های‌ مختلف اعم از تولیدی، توزیعی و خدماتی فعالیت کرده و عمده تولیدات آن‌ها در حوزه‌ خدمات، کشاورزی، صنایع غذایی،صنایع ‌دستی، گلیم، فرش دستباف و گیاهان دارویی بوده است.

آنطور که حامد ویس کرمی - معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی - گفته ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

طبق گزارش ها ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات  و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

وی تقویت تعاونی های زنان را از برنامه های وزارت تعاون در سال جاری ذکر کرده و می گوید خوشبختانه دستگاه‌ها همکاری خوبی با تعاونی ها دارند و حمایت از تعاونی‌ها منجر به ایجاد اشتغال پایدار و امنیت شغلی می شود.
معاون وزیر تعاون درعین حال آماری از تعداد تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم ارائه کرده و می گوید:از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۱۲۲۳ شرکت تعاونی زنان با ۱۲ هزار و ۱۹۶ نفر عضو و ۱۸ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی تشکیل شده است که نسبت به مدت مشابه دوره قبل رشد ۲۲ درصدی داشته است.

به گفته ویس کرمی، در حوزه‌های گردشگری نیز ظرفیت‌های کسب و کار و اشتغال خوبی برای بانوان در بخش تعاونی کشور وجود دارد.

تعاونی‌های زنان تعاونی‌هایی هستند که حداقل  ۷۰ درصد اعضا آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

بر اساس تازه ترین آمار تعداد  ۷۰۰۰  تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ هزار نفر و ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعال هستند. 

به گزارش ایسنا، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به اعضای شرکت‌های تعاونی زنان از محل منابع بانک توسعه تعاون، حمایت مالی در قالب وام و کمک بلاعوض با هدف توسعه بازار و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی از جمله برنامه‌های حمایتی معاونت امور تعاون از تعاونی‌های زنان بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • حمایت از طرح نور یک تکلیف و وظیفه همگانی است
  • شاهد آرای کیفی‌تر در دور دوم انتخابات خواهیم بود
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • آحاد جامعه برای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی خود در انتخابات مشارکت کنند
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • حضور ۳ هزار نفری کارگران سوادکوه در جبهه‌های دفاع مقدس