Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین پلیس راهور کشور و عضو هیات رییسه فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی گفت: فرهنگ استفاده از موتورسیکلت باید در کشور احیا شود.

به گزارش برنا، سردار تیمور حسینی جانشین پلیس راهور کشور و عضو هیات رییسه فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی بعد از بازدید پیست آزادی اظهار داشت: باعث افتخار من است که در هیات رییسه این فدراسیون عضو شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به جرات می‌توان گفت اگر هیجان دو رشته موتورسواری و اتومبیلرانی از فوتبال بیشتر نباشد، کمتر هم نیست.

وی افزود: جنس فعالیت این فدراسیون در دو حوزه موتور و ماشین به تعداد آدم‌هایی است که به عنوان کاربر این دو وسیله پرکاربر محسوب می‌شود. هم باید یک نگاه عامه و همگانی به این فدراسیون داشته باشیم هم یک نگاه قهرمانی. ایران این پتانسیل را دارد که در این دو رشته در جهان مطرح شود.

جانشین پلیس راهور کشور ادامه داد: امیدوارم با حضور آقای ناظمی رییس جدید  فدراسیون  که از جنس ورزش و شخصیتی فرهنگی و شناخته شده است و همچنین با کمک همه اعضای هیات رییسه و مجموعه فدراسیون بتوانیم اتفاقات خوبی را برای دو رشته موتورسواری و اتومبیلرانی رقم بزنیم که در آینده اثرات آن کاملا محسوس باشد و یک کار ریشه‌ای انجام دهیم.

سردار حسینی با اشاره به دغدغه‌ها و مشکلات مطرح شده جامعه موتورسواری و اتومبیلرانی توسط رییس فدراسیون گفت: سعی ما در پلیس راهور این است که بتوانیم مشکلات مطرح شده را تا جایی که قوانین به ما اجازه می‌دهد حل کنیم. دغدغه ما این است که ورزش موتورسواری و اتومبیلرانی از یک انحصار همیشگی خارج شود و مخاطب عام ما نیز بتواند به فراخور شرایطش و وسیله‌ای که در اختیار دارد از امکانات موجود استفاده کند.

وی افزود: تخلیه هیجان یک امر بسیار مهم و ضروری است. اگر نتوانیم هیجان را در یک محیط امن مثل پیست‌های کشور تخلیه کنیم این هیجان‌ها به بزرگراه‌ها انتقال داده می‌شود و منجر به اتفاقات تلخ خواهد شد. تعداد کسانی که به خاطر حوادث موتورسواری در خیابان‌ها و بزرگراه‌ها دچار مصدومیت و یا فوت می‌شوند متاسفانه عدد قابل توجهی است. دغدغه ما در پلیس راهور این است که با همگانی شدن رشته‌های موتورسواری و اتومبیلرانی به حوزه انتظامی کشور‌ نیز کمک کنیم.

جانشین پلیس راهور کشور خاطرنشان کرد: موتورسیکلت وسیله‌ای است که اگر درست مصرف شود در موقعیت‌های بحرانی می‌تواند فرشته نجات باشد. باید این نگاه را در جامعه ایجاد کنیم که ذهنیت عموم مردم به موتورسیکلت تغییر کند. این وسیله باید جایگاه خود را در جامعه پیدا کند و وظیفه فدراسیون این است که فرهنگ استفاده از موتورسیکلت را در بین مردم احیا کنیم. جوانان خوبی در کشور حضور دارند که می‌توانند در رشته موتورسواری به موفقیت برسند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پلیس راهور فوتبال ایران جهان جامعه مشکلات موتورسیکلت موتورسواری و اتومبیلرانی موتورسواری و اتومبیلرانی جانشین پلیس راهور کشور هیات رییسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۹۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات پلیس برای عدم شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی و ون‌ها

معاون فنی مهندسی و خدمات ترافیکی پلیس راهور فراجا علت عدم شماره گذاری تاکسی‌های برقی و خودروهای ون و دیگر خودروها از سوی پلیس را اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

سرهنگ علی زارع؛ معاون فنی مهندسی و خدمات ترافیکی پلیس راهور فراجا در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا پلیس برای شماره گذاری ون‌های شهرداری و خودروهای برقی منعی دارد، اظهار کرد: پلیس هیچ منعی برای شماره گذاری خودروهای برقی و ون‌های شهرداری ندارد.

وی با اشاره به نحوه شماره گذاری خودروهای برقی گفت: همانطور که می‌دانید باید اسناد مجوزی از طرف وزارت کشور برای خودروهای برقی صادر شود و تمامی مدارک کامل باشد تا بشود این خودروها را شماره گذاری کرد، همچنین باید این خودرو به پلیس راهور معرفی شود تا پلیس طبق مدارک اقدام به شماره گذاری خودروهای برقی کند.

معاون فنی، مهندسی و خدمات ترافیکی پلیس راهور خاطرنشان کرد: پس بنابراین اگر مدارک یک خودروی کامل باشد پلیس هیچ منع و مشکل قانونی برای شماره گذاری این خودروها ندارد و اگر خودرویی شماره گذاری نمی‌شود علتش کامل نبودن مدارک است.

سرهنگ‌ زارع در ادامه یادآور شد: همچنین برای شماره گذاری ون‌های شهرداری هم منعی وجود ندارد، در گذشته تعدادی از این ون‌ها که مدارکشان کامل بوده است، شماره گذاری شده‌اند، اکنون برای باقی ون‌ها اگر مدارک کامل باشد پلیس سریعا اقدام به شماره گذاری این خودروها می‌کند، چراکه این خودروها قرار است در حمل و نقل عمومی مورد استفاده قرار بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: البته دلیل دیگر پلیس برای تسریع در شماره گذاری خودروهای حمل و نقل عمومی این است که این خودروهای جدید می‌توانند در کاهش آلودگی هوا موثر باشند.

معاون فنی، مهندسی و خدمات ترافیکی پلیس راهور گفت: پس بار دیگر تکرار می‌کنم که اگر اسناد خودرویی به ویژه خودرویی که قرار است در حمل و نقل عمومی استفاده شود، کامل باشد و مصوبه شورای عالی ترافیک (برای خودروهای حمل و نقل عمومی) را داشته باشند و همچنین گواهی‌ها و مدارک اداره محیط زیست و اداره استاندارد را هم داشته باشد پلیس هیچ منعی برای شماره گذاری خودروها ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقص توپ در شالیزار‌/ گزارش خبرنگار تسنیم را ببینید + فیلم
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • توقیف موتورسنگین غیرمجاز در طرح پلیس رفسنجان
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • توضیحات پلیس برای عدم شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی و ون‌ها
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید