Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@13:50:19 GMT

جهانگیری پس از رای دادن در انتخابات 1400 چه گفت؟

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۷۱۶۹۱

جهانگیری پس از رای دادن در انتخابات 1400 چه گفت؟

به گزارش جماران؛ معاون اول رییس جمهور با اشاره به برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: مردم امروز به انتخاب شخصی دست می‌زنند که مهم‌ترین امور زندگی خود و کشورشان را به جهت اجرایی به او واگذار‌ی کنند تا در چارچوب قانون اساسی و قوانین کشور بتواند انجام وظیفه کند.

دکتر اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز(جمعه) پس از انداختن آرای خود به صندوق های اخذ رأی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: گزارش هایی که به وزیر کشور رسیده است حکایت از آن دارد که انتخابات در سراسر کشور در آرامش و امنیت و از نظر قانونمندی در چارچوب قوانین در حال برگزاری است و تاکنون مشکلی وجود نداشته است و پروتکل های بهداشتی نیز از سوی دستگاه های مسئول به صورت جدی تحت نظارت قرار دارد تا مشکلی برای مردم ایجاد نشود چرا که باید نسبت به سلامت مردم حساسیت داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور خاطرنشان کرد: انتخابات ریاست جمهوری انتخاب رییس جمهوری است که طبق قانون اساسی دومین شخصیت کشور، مسئول قوه مجریه و رییس دولت است و مسئولیت های مختلفی در جهت توسعه کشور و پیشبرد سیاست خارجی بر عهده دارد ضمن آنکه عهده دار مسایل اجتماعی و فرهنگی کشور نیز هست و ریاست شوراهای اصلی که در کشور سیاستگذار هستند نیز برعهده رییس جمهور است.

وی در ادامه با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز مسئولیت های سنگینی بر عهده دارند تصریح کرد: خصوصاً بعد از آنکه قانون شوراها تصویب شد، هیئت دولت در دوران های مختلف خصوصاً در دولت یازدهم و دوازدهم بخشی از اختیارات را به شوراها واگذار کرد تا مدیریت محلی به صورت متمرکز در اختیار شهرداران و شوراهای اسلامی شهر و روستا باشد.

دکتر جهانگیری افزود: مردم امروز در کنار انتخابات ریاست جمهوری، در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز شرکت می کنند و بخشی از مسایل شهر و روستایشان برعهده این شوراها است تا با انتخاب شهرداران و دهیاران بتوانند مسایل شهر و روستای خود را ساماندهی کنند.

معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا که هر چهارسال یکبار و به صورت همزمان برگزار می شود جزو مهمترین انتخابات های کشور است. امروز حساسیت زیادی درباره انتخابات در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد بخصوص در ارتباط با انتخابات ریاست جمهوری چرا که در شرایطی هستیم که با دنیا در حال مذاکرات جدی برای لغو تحریم ها و حل مسایل کشور در فضای بین المللی قرار داریم.

دکتر جهانگیری ادامه داد: مسایل داخلی کشور نیز ارتباط زیادی با مسایل بین المللی دارد و حتی اگر قرار باشد اقتصاد کشور در چارچوب سیاست های اقتصاد مقاومتی حرکت کند، یکی از رویکردهای اصلی اقتصاد مقاومتی نیز برونگرایی است به این معنا که اقتصاد کشور باید به صورت جدی با جهان مرتبط باشد و بتواند داد و ستد کند و منابع مالی، بازار، کالا و فناوری از آنها دریافت کند.

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه یک اقتصاد زنده و بزرگ زمانی می تواند رشد کند که با دنیا تعامل و همکاری داشته باشد خاطرنشان کرد: به همین دلیل است که مسایل سیاست خارجی تأثیر تعیین کننده ای در اقتصاد کشور دارد و رییس جمهور مسئول اصلی این بخش است تا با انتخاب وزیر امور خارجه و سیاست گذاری بتواند اقتصاد کشور را هدایت کند.

دکتر جهانگیری اظهار امیدواری کرد مردم در انتخابات مشارکت خوبی داشته باشند و کسی را انتخاب کنند که بتواند زمینه پیشرفت و حل مشکلات مردم را هم در داخل و هم در فضای بین المللی فراهم کند.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 اسحاق جهانگیری انتخابات 1400 سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 شوراهای اسلامی شهر و روستا معاون اول رییس جمهور اقتصاد کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۱۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند

عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس دوره یازدهم مجلس از خاموش شدن تریبون نمایندگان گرفته تاعدم اعلام وصول استیضاح‌ها، مورد انتقاد قرار گرفت اما برخی از نمایندگان با اوج‌گیری این انتقادات در آستانه شروع به کار دوره دوازدهم مجلس مخالفند و به توصیه رهبری اشاره می‎کنند که گفتند: «شیرینی این انتخابات را به کام مردم تلخ نکنید.»

به گزارش هم میهن، این سخنان شاید شدت این اظهارنظرها که گاهی موجب تخریب می‎شود، کاهش داده اما تندروی‌ها همچنان ادامه دارد و به نظر می‎رسد نقد تند و تیز هیئت‌رئیسه فعلی به قصد رسیدن به هیئت‌رئیسه بعدی در حال انجام است و آنان که در هیئت‌رئیسه فعلی هستند با انداختن تقصیر به گردن رئیس مجلس، خود را از این اتهامات مبرا می‎کنند.

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در گفت‌وگو با هم‎میهن به نقد عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس پرداخته‎است که در ادامه می‎آید:

این تحلیل وجود دارد که برخی با انتقادات تند و تیز از هیئت‌رئیسه از تریبون مجلس به‌دنبال آن هستند که کرسی‌های هیئت‌رئیسه مجلس بعدی را کسب کنند. عملکرد هیئت‌رئیسه را در دوره یازدهم مجلس چگونه ارزیابی می‌کنید؟

سخنگوی وقت شورای نگهبان در سال ۱۴۰۰ گفت: «مردم در انتخابات شرکت کنند یا خیر، در مشروعیت انتخابات تاثیری نخواهد داشت.» یعنی انتخاباتی با پشتوانه ۴۰ درصدی مشارکت مردم با انتخابات ۸۰ درصدی تفاوتی ندارد. این نوع نگاه حکمرانی ما به انتخابات است و مردم محلی از اعراب در سیاست و اقتصاد ندارند. اردیبهشت امسال یک‌سال از موضوع دریافت خودروهای شاسی‌بلند می‌گذرد. خطاب من به هیئت‌رئیسه بود و سوال کردم که دریافت این خودروها با استیضاح وزیر چه نسبتی دارد؟

یک‌سال از این سوال می‌گذرد و با وجود مستندات دقیقی که ارائه شد، میکروفن نماینده‌ای که این موضوع را اعلام کرد بسته، دادگاهی و به یک‌سال زندان محکوم شد. اما هیچ گزارشی از جانب هیئت‌رئیسه به مردم داده نشد درحالی‌که مردم با اعلام موضوع خودروهای شاسی‌بلند با ابهاماتی روبه‌رو شدند. این برای ارزیابی عملکرد هیئت‌رئیسه و حتی مجلس کافی است.

پس با این مورد که مطرح کردید از نگاه شما عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس بد بوده است؟

مجلس با اعلام این خبر با یک اتهام روبه‌رو شده بود. نمایندگان باید از مجلس می‌خواستند که از شأن مجلس و نمایندگان در چنین شائبه‌ای دفاع کند. چطور وقتی موضوع استعفای نادران اعلام وصول نمی‌شود جلوی تریبون مجلس تحصن می‌کنند و تا آخر جلسه اعلام وصول استعفای خود را می‌گیرند. چرا نمایندگان مجلس که در مظان چنین شائبه‌ای قرار گرفتند چنین مطالبه‌ای از هیئت‌رئیسه نداشتند؟

این دلیل بر نقد عملکرد همه مجلس و نه‌فقط هیئت رئیسه است، به گفته شما هیچ کسی مطالبه‌ای در این زمینه نداشته‎است؟

فقط نوری‌قزلجه و صباغیان پس از آنکه میکروفن من بسته شد، به این موضوع معترض شدند. رئیس مجلس نیز گفت: «مصوبه هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان است.» کدام ماده قانونی به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان اجازه می‌دهد که سامانه نماینده مردم به مدت ۴۰ روز بسته شود؟

علاوه بر این موضوعی که شما به‌عنوان نقد به عملکرد هیئت‌رئیسه مطرح کرده‎اید، یکی از انتقاداتی که به هیئت‌رئیسه می‎شود، ورود قطاری ۴۰-۳۰ نفره به مجلس است. چقدر موضوع ورود اتوبوسی و قطاری افراد به مجلس را قبول دارید؟

شاید بیش از این تعداد وارد مجلس شده‌اند. جماعتی از شهرداری وارد مجلس شده‌اند و در ساختار مجلس مسئولیت و پست گرفته‌اند. این افراد از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا (س)، اتوبوسرانی و… به مجلس آمده‌اند و در نهاد اصلی جمهوری اسلامی پست گرفته‌اند.

این موضوعات، مطمئناً مرتبط با ماه‎های اخیر نیست، چرا نمایندگان در ماه‎های آخر و حتی روزهای پایانی عمر مجلس یازدهم این انتقادات را مطرح می‌کنند؟

هر کسی به انگیزه خاص خود به این موضوعات می‌پردازد. اما من در مناظره با رئیس سازمان خصوصی‌سازی موضوع ورود افراد به مجلس را مطرح کردم و گفتم که شما صاحب چه فضیلتی هستی که این حجم از ثروت کشور به دست‌تان سپرده شده است؟ البته شما جزو فرهیخته‌ترین‌ها هستید بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا (س)، تاکسیرانی و… آمده‌اند. او در مقام پاسخگویی گفت: «جواب ایشان را رهبری باید بدهد.» و جلوی چشم مردم مناظره تلویزیونی را ترک کرد. من اعلام کردم این فرد تاکنون یک آپارتمان در عمرش فروخته که ما ۹ هزار ملک بزرگ دولت را به او سپردیم تا بفروشد؟

دیگر خبرها

  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از مسایل مهم و محوری در ایلام است
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • «پوتین» به چین و ترکیه سفر می‌کند
  • انتخابات مجلس|را‌ی‌گیری در۶۰درصد شعب«الکترونیکی»انجام می‌شود
  • حضور رییس ستاد انتخابات در خبرگزاری تسنیم
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود