Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، با آغاز روند رای گیری سیزدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری کشورمان، مقام معظم رهبری و مقامات رسمی کشوری با حضور پای صندوق های رای، بر اهمیت مشارکت همگانی مردم در انتخابات برای رقم زدن سرنوشت کشور تاکید کردند. 
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (جمعه ۲۸ خرداد) پس از انداختن رای خود به صندوق سیار ۱۱۰ مستقر در حسینیه امام خمینی (ره) یادآورشدند: روز انتخابات روز ملت ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز میدان‌دار و صحنه‌گردان اصلی مردم هستند. مردمی که با حضور کنار صندوق‌های رای و با دادن رای در واقع تکلیف کلی و اساسی کشور را برای سال‌های آینده معین می‌کنند.
ایشان با بیان اینکه امروز متعلق به مردم است، افزودند: هر کاری که ملت ایران امروز تا شب انجام بدهند از حضور کنار صندوق تا رای دادن، این سازنده آینده آنها و تعیین‌کننده سرنوشت چهار ساله آنهاست. درست به همین دلیل است که عقل و خرد انسان حکم می‌کند که در این آزمون بزرگ ملی و سراسری همه شرکت کنند.
ایشان در بخش دیگری از سخنانشان مطرح کردند: بیایید و تشخیص بدهید و انتخاب کنید و رای بدهید. این چیزی است که برای آینده کشور و یکایک مردم دارای اهمیت است. حتی یک رای هم مهم است. هیچ کس نگوید حالا با یک رای من چه اتفاقی خواهد افتاد؟ یک رای هم قطعا دارای اهمیت است و یک رای یک رای، آرای میلیونی ملت را تشکیل می‌دهد.
خبرگزاری رویترز  با بازتاب حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی پای صندوق های رای گیری به اظهارات ایشان درباره اهمیت مشارکت گسترده رای دهندگان در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری کشورمان پرداخت. 
این خبرگزاری اظهارات مقام معظم رهبری را پس از انداختن رای‌شان در صندوق نقل کرده و به نقل از ایشان نوشت: یک رای هم قطعا دارای اهمیت است. بیایید رای بدهید و رییس جمهورتان را انتخاب کنید. این برای آینده ی کشور شما مهم است. 
حسن روحانی رییس جمهور کشورمان پس از انداختن رأی خود در صندوق سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشورمان گفت: این انتخابات از اهمیت بالایی برخوردار است و از مردم درخواست می کنم که به مشکلات و مسائلی که در مراحل قبل از ثبت نام نامزدها تاکنون وجود داشته توجه نکرده و با حضور در پای صندوق‌های رای به نامزد مورد نظر خود رای دهند.

 روحانی روز جمعه تاکید کرد: مردم ما به خوبی می دانند که این انتخابات برای سرنوشت خودشان و نظام جمهوری اسلامی چقدر اهمیت دارد و ای کاش هیچ مشکلی از روز ثبت نام نامزدها تا امروز نداشتیم.

رییس جمهور با اشاره به اجرای بدون تاخیر انتخابات و در زمان تعیین شده، گفت: در گزارشی که امروز وزیر کشور ارائه کرد از لحاظ امنیت در سراسر کشور حتی یک مورد ناامنی وجود ندارد و این بسیار ارزشمند است.

 روحانی افزود: از لحاظ مراعات حفظ سلامت مردم نیز همه پروتکل‌های بهداشتی در تمامی حوزه‌های انتخاباتی رعایت می‌شود و همچنین مرحله به مرحله و قدم به قدم به سمت الکترونیکی شدن انتخابات پیش می‌رویم.
 خبرگزاری تاس  سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشورمان را مورد توجه قرار داده و نوشت: ایرانی ها در هفت صبح امروز به وقت محلی پای صندوق های رای رفتند تا رایشان برای انتخابات ریاست جمهوری در صندوق رای بیاندازند. بیش از ۶۶ هزار مرکز رای گیری در سراسر این کشور برقرار شده است. 
تاس ادامه داد: ایرانی ها همچنین در ۱۳۳ کشور دنیا که ۲۳۴ مرکز رای گیری دیگر نیز در آن ها فعال است، رای خواهند داد. 
این خبرگزاری روسی همچنین به حضور  رهبر انقلاب اسلامی پای صندوق رای پرداخته و نوشت: پرس تی وی جمعه گزارش داد، مقام معظم رهبری ایران رای خود را در انتخابات ریاست جمهوری به صندوق انداختند و از ایرانیان خواستند به مراکز رای گیری بروند. ایشان گفتند،  «ما از ملت می خواهیم بروند و رای بدهند چون این به نفع کشور است». 
تاس در ادامه گزارشش به کناره گیری برخی از کاندیداها از رقابت پرداخته و آورده است: روز چهارشنبه، شماری از کاندیداها تصمیم گرفتند کناره گیری کنند که با این وجود، چهار مشارکت کننده در  رقابت برای مدیریت اجرایی کشور باقی ماند. 

خبرگزاری آذربایجانی ترند  با مورد توجه قرار دادن برگزاری سیزدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری کشورمان در گزارشی در این باره نوشت: مقامات رسمی ایران در حال رای دادن در سیزدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری این کشور هستند. حسن روحانی رییس جمهور فعلی و محمدباقر قالیباف رییس مجلس ایران، محسن رضایی، ابراهیم رییسی، امیر حسین قاضی زاده هاشمی، عبدالناصر همتی کاندیداهای این دور از انتخابات ریاست جمهوری و سایر مقامات رسمی در این انتخابات رای داده اند. 
ترند ادامه داد: سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری امروز ساعت ۷ صبح به وقت محلی آغاز شد. چهار نفر کاندیدای ریاست جمهوری هستند، از جمله محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، ابراهیم رییسی رییس قوه قضائیه، امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی نائب رییس مجلس ، عبدالناصر همتی(رییس کل پیشین بانک مرکزی ایران) می شود. 

این خبرگزاری در آخر نوشت: انتخابات ریاست جمهوری قرار است تا دوازده نیمه شب ادامه داشته باشد. اگر لازم باشد، انتخابات می تواند تا ساعت ۲ بامداد تمدید شود. ۳۱ استان و ۴۵۰ شهرستان در ایران وجود دارد. به طور کلی ۵۹.۳ میلیون رای دهنده واجد شرایطند که در سیزدهمین دور از انتخابات ریاست جمهوری ایران شرکت کنند. 
محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی پس از انداختن رای خود در صندوق انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران گفت: انتخابات ثمره مردم سالاری دینی در کشور ما است و مردم ما با مجاهدت و تلاش خود توانستند جمهوریت و اسلامیت نظام را حفظ کنند.

وی ادامه داد: صندوق های رأی بزرگترین و مهمترین سرمایه سیاسی و اجتماعی کشور هستند، همانند شوراهای شهر که در سطح محلی و رییس جمهور در سطح ریاست قوه مجریه برای مردم انجام وظیفه می کنند.
علاوه بر این، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان بعد از شرکت در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در آنتالیا در جمع خبرنگاران  در ترکیه در اظهاراتی گفت:‌ حق تعیین سرنوشت یکی از مهمترین حقوقی است که مردم ما با انقلاب به دست آوردند و جمهوریت یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است.

وی با دعوت از مردم برای شرکت در انتخابات افزود:‌ ممکن است ناراحتی‌هایی به خاطر مشکلات و کمبودها وجود داشته باشد که من به سهم خودم به خاطر این مشکلات از مردم عذرخواهی می‌کنم ولی معتقدم که لازم است مردم در تعیین سرنوشت خود مشارکت کنند و صندوق آرا بهترین جا برای تعیین سرنوشت و آینده فرزندان و مسیر کشور است و امیدوارم در این کار تمام هم وطنان با علاقه شرکت کنند ، مردم ما همواره اشتباه پیشگویان سیاسی را ثابت کرده‌اند  و این بار نیز ثابت شود.

ظریف همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اقدامات وزارت خارجه برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور تصریح کرد:‌ ما تلاش کرده‌ایم که در هر جا که امکان داشته شعبه اخذ رأی داشته باشیم و این زمینه را فراهم کنیم که ایرانیان خارج از کشور بتوانند در انتخابات حضور داشته باشند و با مشارکت فعال خود سرنوشت و آینده خود را رقم بزنند چرا که این حق مردم است.

پربیننده ترین اتفاق بی سابقه در هنگام رای دهی رییس جمهور من تا آخر ایستاده ام / نخبگان و سیاسیون مرا تنها گذاشته اند تاثیر انصراف کاندیداهای اصولگرا بر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری چند درصد مردم پای صندوق رای می آیند؟ گلایه‌ مردم از وضع موجود درست است / به کسی که می‌ تواند مشکلات شما را حل کند، رای بدهید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری 1400 انتخابات ریاست جمهوری کشورمان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری انقلاب اسلامی سیزدهمین دوره پس از انداختن رییس جمهور رای گیری مردم ما یک رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۵۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد

فرارو- کانال‌های آب زیرزمینی که قرن‌ها آب شرب ساکنان شهر یزد ایران را تامین می‌کردند، اکنون در خدمت گردشگری هستند. این کانال‌ها که در شهر یزد واقع شده و نیاز آبی مردم محلی را تامین می‌کند، توجه گردشگران را به خود جلب می‌کند.

به گزارش فرارو، خبرگزاری آناتولی ترکیه در گزارشی نوشت: شهر یزد با قرار گرفتن در منطقه مرکزی کشور ایران و محصور در میان کویرها، ویژگی‌های منحصر به فردی دارد. با توجه به قرار گرفتن شهر تاریخی در میان کویر و کمبود آب در منطقه، مشکل تامین آب شرب مردم محلی همواره در دستور کار قرار دارد.

علاوه بر دشواری رساندن آب‌های زیرزمینی از مناطق اطراف به سطح، انتقال آب از محیط‌های دور بیابان به شهر بدون از بین رفتن باعث شده است تا مردم منطقه به دنبال راه حل‌های مختلف و یافتن راه حل باشند.

مردم منطقه ترجیح می‌دادند آب را از طریق تونل‌های حفر شده در زیر زمین به شهر برسانند تا اینکه آب را به سطح زمین برسانند. این کانال‌های آب زیرزمینی که در اصطلاح محلی «قنات» نامیده می‌شود، صد‌ها سال نیاز آبی مردم منطقه را تامین می‌کرد.

هنگام ورود به شهر با هواپیما، قنات‌ها توجه بازدیدکنندگان را به خود جلب می‌کند. این اشکال که در نگاه اول قابل درک نیستند، تهویه کانال‌های آبی حفر شده در زیر زمین و گاهی به عمق ۴۰ متر را تشکیل می‌دهند.

تقریباً در هر صد متر کانال آب یک هواکش وجود دارد. این هواکش‌ها هم برای تهویه تونل و هم برای تامین فشار لازم برای جریان آب مهم هستند.

از آنجایی که کانال‌ها در زیر زمین عمیق هستند و زمین سخت‌تر است، تلفات آب در زمین‌های شنی در اینجا به حداقل می‌رسد و آب سرد می‌ماند.

تونل‌هایی که از کوه‌های تقریباً ۷۰ کیلومتری شروع می‌شوند، از شهر عبور می‌کنند. از آنجایی که آب به سطح زمین نمی‌آید، قرن‌هاست که مردم منطقه با پایین آمدن به کانال‌ها از طریق تونل‌ها و پله‌های بزرگ حفاری شده، نیاز خود را تامین می‌کنند.

آب اضافی عبوری از کانال‌ها که عمق آن از کوه‌ها به سمت شهر کاهش می‌یابد، در نواحی جنوبی به سطح زمین می‌رسد و برای تامین نیاز آبی نقاط دیگر و در برخی نقاط در کشاورزی استفاده می‌شود.

این کانال‌های آبی که در دوران معاصر با توسعه سیستم پمپاژ، لوله گذاری آب و انتقال آب از رودخانه زاینده رود اصفهان به یزد کم اهمیت شده‌اند، هرچند از تعداد آن‌ها کاسته شده است.

اکثر قنات‌ها که به اندازه گذشته مورد استفاده قرار نمی‌گیرند، به دلیل سیلاب‌هایی که به مرور زمان رخ داده است، با حمل خاک و پر شدن بسته شده اند.

کانال‌های آب زیرزمینی در مرکز شهر هم اکنون برای بازدید گردشگران باز نگه داشته شده اند و روزانه صد‌ها گردشگر از این کانال‌ها بازدید می‌کنند.

بازدیدکنندگان از شهر نه تنها محل برداشت مردم و محوطه انباری که آب به کانال‌های مختلف منتقل می‌شود را می‌بینند، بلکه این فرصت را دارند که در کانال طولانی با ارتفاع یک و نیم متر قدم بزنند.

ابراهیم کاظم نژند، مدیر پایگاه قنات‌های جهانی زارچ و حسن‌آباد مهریز یزد در خصوص کانال‌های آبی اظهار داشت که کانال موردنظر برای بازدید گردشگران بازسازی شده است.

وی با بیان اینکه قرن هاست که مردم از آب زارچ بهره‌مند بوده اند، گفت: قنات زارچ که در آن قرار داریم ۳۰ متر زیر شهر تاریخی یزد است که این کانال ۷۲ کیلومتر طول دارد و با این ویژگی به عنوان طولانی‌ترین کانال آب زیرزمینی در جهان در یونسکو به ثبت رسیده است.

کاظم نژند با بیان اینکه زارچ از دو قسمت تشکیل شده است، گفت که زارچ ۳ سال پیش برای بازدید گردشگران ایرانی و خارجی بازگشایی شد. این کانال که قدمت آن به دوره ایلخانی می‌رسد، ۸۰۰ سال قدمت دارد و شبانه روز باز و قابل تردد است.

محمود نصیری که از استان البرز برای دیدن قنات‌های آب تاریخی به یزد آمده است، می‌گوید: برای اولین بار برای دیدن کانال‌های آب به یزد آمدم، فکر می‌کردم چگونه است، چگونه این مکان را هزار سال پیش ساخته اند. بسیار جالب بود و از دیدن آن لذت بردم. تجربه خوبی بود.

دیگر خبرها

  • مراسم تحلیف «پوتین» فردا برگزار می‌شود
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟
  • (تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد