Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-26@01:22:51 GMT

شتاب گرفتن روند واکسیناسیون عمومی علیه کرونا

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۸۳۸۳۸

شتاب گرفتن روند واکسیناسیون عمومی علیه کرونا

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر سید رضا مظهری به صدور مجوز استفاده اضطراری واکسن ایران برکت از هفته گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: سازمان غذا و دارو پس از نصب برچسب اصالت، واکسن را تحویل معاونت بهداشتی وزارت بهداشت خواهد داد تا این واکسن به هموطنان تزریق شود.

وی به تحویل نخستین محموله واکسن به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از صدور مجوز اضطراری در ۲۶ خرداد اشاره کرد و گفت: نمایندگان وزارت بهداشت در مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام مستقر شدند تا واکسن‌ها به صورت مستمر تحویل وزارت بهداشت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر اجرایی طرح واکسن «کوو ایران برکت» در پاسخ به این سؤال که تزریق واکسن کوو ایران برکت در قالب واکسیناسیون عمومی از چه زمانی آغاز می‌شود، گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده از سوی وزارت بهداشت، تزریق واکسن کوو ایران برکت در نخستین روز‌های پس از تحویل، آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هم در اسرع وقت اقدام به تزریق این واکسن به هموطنان خواهد کرد، به عبارتی واکسن بعد از نصب برچسب اصالت در کوتاه‌ترین زمان ممکن به هموطنان داوطلب تزریق می‌شود.

تولید هفتگی واکسن ایران برکت در شهریور ۱۴۰۰ به ۷ میلیون دوز می‌رسد

مدیر اجرایی طرح واکسن «کوو ایران برکت» ادامه داد: تولید هفتگی واکسن کوو ایران برکت در مرداد امسال به حدود ۴ میلیون دوز در هفته و همچنین در شهریور ماه به هفته‌ای حدود ۷ میلیون دُز می‌رسد.

وی گفت: هم اکنون با خط تولید فعلی ۳ میلیون واکسن تعهد شده در خرداد محقق شده است و در تیر هم با راه اندازی خط تولید جدید، تولید ماهانه واکسن به ۱۱ میلیون دُز یا به عبارتی هفته‌ای حدود ۳ میلیون دُز خواهد رسید.

آقای دکتر مظهری افزود: محققان ما با تمام توان در تلاش هستند تا از دغدغه‌ها و نگرانی‌های مردم در این زمینه بکاهند و آرامش را برای آنان به ارمغان آورند.

تا زمانی که نیاز داخلی وجود دارد، واکسن را صادر نخواهیم کرد

وی درباره صادرات این محصول گفت: تا موقعی که نیاز داخلی به واکسن کرونا وجود دارد به دنبال برنامه صادرات این واکسن نخواهیم بود. اما زمانی که نیاز کشور برطرف شد، مسلما به دنبال صادرات خواهیم رفت.

آقای مظهری ادامه داد: تا موقعی که نیاز کشور برطرف نشود و دغدغه و نگرانی مردم از بین نرود، اقدام به صادرات نخواهیم کرد و بر اساس نیاز اقدام به تولید و مصرف واکسن خواهد شد.

تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی با نام «کُوو ایران برکت» روز سه شنبه (نهم دی ۱۳۹۹) با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری روی سه داوطلب آغاز شد.

بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده مرحله دوم این واکسن از اواخر اسفند پارسال آغاز شده است و در این مرحله ۲۸۰ داوطلب وارد این طرح مطالعاتی شدند.

مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن کوو ایران برکت با حضور ۲۰ هزار داوطلب در ۶ شهر انجام شد و تاکنون علاوه بر تزریق دُز اول به تمام داوطلبان، بخشی از آنان دُز دوم خود را دریافت کرده اند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کوو ایران برکت واکسیناسیون واکسن کوو ایران برکت ایران برکت وزارت بهداشت میلیون د

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۳۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، حسن پرکار در گفتگویی با بیان اینکه متقاضیان حج تمتع امسال این استان طبق نوبت اعلام شده از امروز (پنجم) تا شانزدهم اردیبهشت ماه برای انجام واکسیناسیون اجباری فرصت مراجعه دارند، اظهارکرد: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

وی اظهار کرد: تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیانی که در ۲ سال گذشته این واکسن را تزریق نکرده‌اند، اجباری است.

معاون درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با بیان اینکه در مشهد حدود ۱۰ هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروانها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، ادامه داد: با توجه به مدت مشخص جهت تزریق واکسن برای حجاج تمتع، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرخراسانی را هم در مشهد با توجه به زیارتی بودن این شهر داریم.

وی ادامه داد: شمار متقاضیان حج تمتع امسال استان خراسان رضوی ۹ هزار و ۵۶۷ نفر هستند که در قالب ۶۷ کاروان به این سفر زیارتی اعزام می‌شوند، ۳۹ کاروان از این شمار متعلق به مشهدی‌ها است.

پرکار گفت: تامین عوامل یکی از آشپزخانه‌های مرکزی در مکه نیز با خراسان رضوی و به تعداد ۱۰۰ نفر است که معاینات پزشکی این تعداد از روز گذشته در مشهد آغاز شده است.

شایان ذکر است، نخستین کاروان اعزام متقاضیان حج تمتع امسال خراسان رضوی از روز ۲۹ اردیبهشت ماه جاری آغاز می شود و تا ۱۲ خرداد ادامه دارد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899103

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست