Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@15:57:16 GMT

تقویت مراکز رشد قمر در بیمارستان‌های تخصصی

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۸۶۲۰۵

تقویت مراکز رشد قمر در بیمارستان‌های تخصصی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جلسه شوای عالی فناوری سلامت با بیان اینکه انگیزه‌های لازم برای جذب شرکت‌های فناور باید افزایش یابد، تاکید کرد: از ظرفیت بیمارستان‌ها در راستای توسعه فناوری و تقویت مراکز رشد قمر بهره‌برداری شود.

به گزارش ایسنا، دکتر جلیل کوهپایه‌زاده روز شنبه، ۲۹ خرداد ماه جاری در جلسه شورای عالی فناوری سلامت بر توسعه فناوری و جذب حداکثری شرکت‌های فناور تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر کوهپایه‌زاده با بیان اینکه از پتانسیل موجود و نقاط قوت دانشگاه باید به عنوان نیروی محرکه در مسیر تحقق اهداف فناورانه استفاده کرد، افزود: برای توسعه شرکت‌های فناور باید سرمای‌گذاری کرد و اعتبار لازم برای ایجاد زیر ساخت مراکز رشد قمر تامین شود.

وی گفت: برای توسعه فناوری ضمن برجسته کردن فعالیت رشته‌های مختلف باید مسیر را برای حرکت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان هموار کنیم.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در بخش ابتدایی جلسه، هفت دستور در شورای عالی فناوری سلامت شامل درخواست استقرار واحدهای فناور در مرکز رشد و نوآوری، تبدیل هسته‌های فناور به شرکت‌های فناور، راه‌اندازی مراکز رشد قمر، تصویب طرح‌های فناورانه سامانه پژوهشیار، دریافت تسهیلات، درخواست ایجاد شرکت دانش‌بنیان دانشگاهی و تمدید قرارداد شرکت‌های فناور مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران مراکز رشد شرکت های فناور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۶۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مدل جدید هوش مصنوعی که به طور داخلی از آن به عنوان MAI-۱ یاد می شود اخیرا تحت نظارت مصطفی سلیمان، یکی از بنیانگذاران دیپ مایند (زیر مجموعه گوگل) توسعه یافته است.

هدف دقیق از ابداع این مدل هوش مصنوعی هنوز مشخص نشده و به سطح عملکرد آن بستگی دارد. ممکن است مایکروسافت مدل جدید را به زودی و در کنفرانس توسعه دهندگان Build در ماه جاری میلادی معرفی کند.

از سوی دیگر این شرکت فناوری از اظهار درباره هوش مصنوعی جدید خودداری کرده است. طبق گزارش موجود MAI-۱ بسیار بزرگتر از نمونه های کوچک قبلی است که مایکروسافت آموزش داده و این بدان معنا است که گرانقیمت تر خواهد بود.

مایکروسافت ماه گذشته یک مدل هوش مصنوعی کوچکتر به نامPhi-۳ را راه اندازی کرد تا با گزینه های ارزان قیمت تر، مشتریان وسیع تری را جذب کند. این شرکت میلیارد ها دلار در اوپن ای آی سرمایه گذاری کرد و فناوری آن را در محصولات نرم افزراری خود به کار گرفت تا به این ترتیب به یکی از پیشروان هوش مصنوعی مولد تبدیل شود.

براساس گزارش موجود، این شرکت آمریکایی خوشه بزرگی از سرورهای مجهز به واحدهای پردازش گرافیکی را همراه مقدار زیادی داده پردازش کرده تا مدل را ارتقا دهد. MAI-۱ حدود ۵۰۰ میلیارد پارامتر دارد. حال آنکه چت جی پی تی ۴ شرکت اوپن ای آی هزار میلیارد و Phi-۳ مینی ۳.۸ میلیارد پارامتر دارند.

کد خبر 6098956 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • اپل تراشه‌‎های هوش مصنوعی را برای مراکز داده توسعه می‌دهد
  • اپل تراشه‌‎های هوش مصنوعی خود را برای مراکز داده توسعه می‌دهد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی