Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@22:51:05 GMT

روایت زنان از آسیب‌های فضاهای نابهنجار شهری

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۸۷۳۶۱

روایت زنان از آسیب‌های فضاهای نابهنجار شهری

«کتابخانه انسانی محله هرندی» با اجرای «گروه شهر زنان، شهر امن» و همکاری اداره بانوان شهرداری منطقه 12 و سرای محله هرندی، فعالیت خود را آغاز کرده و با کمک تسهیلگران حوزه اجتماعی می‌کوشد تا راوی صدای خاموش زنان محله هرندی ازآسیب‌های فضاهای نابهنجار و بی دفاع شهری باشد.

«کتابخانه‌های انسانی» مکان‌هایی هستند شبیه کتابخانه‌های واقعی، با این تفاوت که در این کتابخانه‌ها، افراد به جای کتاب، # انسانی را انتخاب می‌کنند که با او حرف بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال ۲۰۰۰ تا امروز این ایده در ۶۰ کشور جهان پیاده شده و هم‌چنان هم در حال رشد است. افراد در این کتابخانه در کنار هم می‌نشینند، با هم حرف می‌زنند و از تجربه‌های هم استفاده می‌کنند.

گروه «شهر زنان، شهر امن» با همکاری اداره امور بانوان شهرداری منطقه ۱۲ و‌ سرای محله هرندی، با استفاده از تجارب بین‌المللی و نیازهای محلی، از ایده کتابخانه انسانی به‌منظور تسهیل گفت‌‌وگو و ثبت روایت‌های تجربه‌زیسته زنان داوطلب محله هرندی از آسیب‌های آزار و اذیت خیابانی و به چالش کشیدن موانع بهره برده است.

اهداف کتابخانه انسانی محله هرندی به این شرح است:

????افزایش آگاهی زنان محله و مقابله با خشونت و آزار و اذیت خیابانی؛ (البته در مراحل بعدی تلاش می‌کنیم‌ روی موضوعات دیگر از جمله خشونت خانگی تمرکز کنیم)

????افزایش آگاهی درباره اهمیت مبارزه با تعصبات و کلیشه‌ها ؛ و نیاز به احترام به عقاید و باورها و پوشش یکدیگر

 

????آگاهی‌رسانی درباره خطرات آزارهای جنسی. در جلسات پیش‌رو در جلسات گروهی درباره روش‌های مقابله با آزار و اذیت خیابانی نیز بحث و تبادل نظر خواهیم کرد؛

 

 ????تصحیح تصورات غلط درباره دیگران ؛

 

????توسعه مهارت‌های ارتباطی صحیح، پرورش همدلی و احترام به دیگران

 

????تلاش برای پذیرش تنوع انسان، خودآگاهی و خودکاوی.

 

????دلایل انتخاب روش کتابخانه انسانی

 

????ایجاد تفاهم در راستای تنوعی که وجود دارد از نظر عقاید، قومیت و...؛

 

????تسهیل حس پذیرش بیشتر  و افزایش انسجام اجتماعی محلی ؛  

 

????ایجاد ارتباط واقعی بین مردم؛

 

????تلاش برای به چالش کشیدن کلیشه‌ها و تعصبات؛

 

????ایجاد فضایی برای تعامل و صدا دادن به گروه‌های در حاشیه و آنهایی که با افکار کلیشه‌ای پس زده شده‌اند.

 

کتابخانه انسانی و تبدیل شدن به کتاب برای بیان تجربه زیسته‌ یک فعالیت صد درصد داوطلبانه است. کتابخانه انسانی فرصتی برای روایت کردن، تعامل، یادگیری و آگاهی‌رسانی است.

اکنون «کتابخانه انسانی محله هرندی» فعالیت خود را در سرای محله هرندی آغاز کرده و با کمک تسهیلگران حوزه اجتماعی می‌کوشد تا راوی صدای خاموش زنان محله هرندی ازآسیب‌های فضاهای نابهنجار و بی دفاع شهری باشد.

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کتابخانه انسانی محله هرندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۷۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر دوشنبه در آئین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی عناصر تعلیم و تربیت و همه معلمان و مربیان، شاهد اتفاقات خوبی در استان بودیم.

وی تصریح کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است؛ به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ابراز کرد: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت و ساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

اسماعیلی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

وی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، خاطرنشان کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش یافته و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 6098057

دیگر خبرها

  • اجاره تلویزیون ‌های شهری و نمایشگاهی در ابعاد مختلف توسط تشریفات رایکا!
  • پایان عملیات بازپیرایی بوستان شهری کوچه بیوک در یزد
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • چطور یک کولر گازی مناسب انتخاب کنیم