Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-05@20:54:38 GMT

به مبادی ورودی و خروجی قوچان رسیدگی کنید

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۹۲۲۹۲

به مبادی ورودی و خروجی قوچان رسیدگی کنید

شهر قوچان به‌عنوان دروازه ورودی خراسان رضوی، به دلیل قرار گرفتن در مسیر تردد سالانه میلیون‌ها مسافر و زائر امام هشتم(ع) از اهمیت خاصی برخوردار است. مسافران پس از ساعت‌های طولانی سفر در مسیر رسیدن به مشهد، با دیدن نخستین تابلو ورود به خطه خورشید، نفس راحتی کشیده و از همان لحظه قرار گرفتن در فضای امن و راحت حریم حرم یار را انتظار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند دقیقه بعد اما با نزدیک شدن به شهر قوچان، خرابی آسفالت جاده و بوی مشمئزکننده برخی کارخانه‌ها عذابشان می‌دهد و بلافاصله پس‌ازآن با ورود به بولوار اصلی شهر و افتادن در چاله و دست‌اندازهای فراوان مسیر، تمام تصورشان از رسیدن به امنیت و آسایش به ‌یکباره محو و نابود می‌شود. کمتر مسافری است که باوجود خستگی سفر، رغبتی به توقف و استراحت در این شهر داشته باشد. به‌خصوص آنکه در حاشیه بولوار ورودی و خروجی قوچان تقریباً هیچ جذبه‌ای برای توقف مسافران وجود ندارد و مدیریت شهری نیز هیچ تلاشی در راستای ترغیب مسافران برای ماندن -هرچند کوتاه- در این شهر انجام نداده است.

این در حالی است که قوچان قدمتش به حدود ۲۵۰سال پیش از میلاد مسیح برمی‌گردد؛ نخستین پایتخت اشکانیان (دوران پارتیان) بوده و به‌عنوان قدیمی‌ترین شهر خراسان بزرگ، علاوه بر دارا بودن مناظر افسونگر و بکر طبیعی، آثار باستانی و تاریخی فراوانی دارد که هر یک به‌تنهایی ظرفیت بزرگی برای جلب مسافران و گردشگران داخلی و خارجی هستند.

بی‌توجهی مدیران بومی، شهرداری و شورای شهر قوچان به این مهم در چندین سال گذشته به معمایی بزرگ برای مردمانش تبدیل ‌شده و کار به جایی رسیده که چندی پیش نیز امام‌جمعه این شهر به‌صراحت مدیریت شهری را مورد انتقاد قرار داده و از اینکه شهرداری و شورای شهر در طول مدت فعالیت خود، برای این شهر کاری انجام نداده‌اند، ابراز تأسف کرده است.

شهری که علاوه بر خرابی خجالت‌بار مبادی ورودی و خروجی‌اش، به خاطر اجرای غیرکارشناسی طرح ترافیک و یکطرفه سازی معابر شهری بدون توجه به الزامات آن، تردد همراه با مشقت مردم و مزاحمت و سلب ایمنی و آسایش از شهروندانش را شاهد بوده است.

چند سال پیش البته طرحی با اختصاص بودجه

۸۵ میلیاردی برای اصلاح هندسی میدان ورزش و مبادی ورودی و خروجی و ساخت مجتمع فرهنگی هنری در این شهر در دستور کار قرار گرفت تا به قول فرماندار وقت، ساماندهی مبادی ورودی و خروجی قوچان به‌عنوان یکی از مطالبات بحق مردم این شهرستان تحقق ‌یافته و تردد در این مسیرها تسهیل شده و نیز نمای مناسبی از شهر برای مسافران ایجاد شود. در عمل اما اوضاع به همان شکل قدیمی‌اش باقی ماند و کسی هم توضیح نداد اعتبار اختصاص‌یافته به این طرح کی، کجا و چگونه هزینه شد.

تعجبمان از این است درحالی‌که به گفته امام‌جمعه قوچان، اعضای شورای شهر اعتراف کرده‌اند برای رفع مشکلات این شهر کاری انجام نداده‌اند، اما هیچ مقام مسئول و دستگاه بالادستی این بزرگواران را مورد مؤاخذه قرار نداده و نمی‌دهد؛ همچنان که در گذشته نیز چنین اتفاقی رخ نداده است.

کیفیت نامطلوب و غیراستاندارد آسفالت محور

قوچان - فاروج هم حاصل همین سوءمدیریت و بی‌مسئولیتی مجریان و نیز انفعال دستگاه‌های نظارتی است، تا جایی که شائبه رانت‌خواری و سوءاستفاده گسترده مالی در این پروژه به وجود آمده است.

با این اوصاف بعید است مدیران و مسئولان آینده نیز بخواهند برای رفع مشکلات دیرینه این شهر کهن آستین همت بالا بزنند، چراکه با مروری بر سابقه عملکرد همقطارانشان در گذشته، دلیلی برای به زحمت انداختن خود پیدا نخواهند کرد؛ مگر آنکه معتقد، متعهد و دلسوز شهر و شهروندانشان باشند و مثل خیلی‌های دیگر خدمتگزاری به مردم تنها شعارشان نباشد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محورهای ورودی و خروجی قوچان مبادی ورودی و خروجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان با بیان اینکه تعداد مسافران متروی اصفهان روزهای جمعه دو برابر شده است، گفت: متوسط تعداد مسافران در روزهای جمعه از ۱۷ هزار نفر به ۳۰ هزار تا ۳۶ هزار مسافر افزایش یافته است.

هادی کریمی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه سال گذشته اتفاقات بسیار مثبتی در شرکت متروی منطقه اصفهان افتاده است، اظهار کرد: در گذشته، روزهای جمعه تعداد ۹ ایستگاه از ایستگاه‌های مترو فعال بود، اما با توجه به استقبال شهروندان و درخواست‌هایی که از منابع مختلف از جمله سامانه ۱۳۷ داشتند، تعداد آن به ۱۶ ایستگاه افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه تعداد مسافران متروی اصفهان روزهای جمعه دو برابر شده است، افزود: متوسط تعداد مسافران در روزهای جمعه از ۱۷ هزار نفر به حدود ۳۶ هزار مسافر افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان تصریح کرد: سال جاری با هماهنگی‌های لازم و همکاری‌های کارکنان شرکت مترو توانستیم، یک ساعت افزایش ساعات کار را پایدار کنیم.

کریمی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در تمام ایام تا ساعت ۲۲:۰۰ فعال هستیم و سرویس‌دهی به مسافران را انجام می‌دهیم، ادامه داد: استقبال شهروندان نیز بسیار خوب بوده و این موضوع موجب رضایتمندی مسافران مترو شده است، چرا که می‌توانند با مترو حمل‌ونقل ایمن و ارزان را تجربه کنند.

وی خاطرنشان کرد: ایام نوروز ۱۴۰۳ در راستای انجام برنامه‌های فرهنگی و برای شناساندن هنر اصفهان به مردم، اتفاق بسیار خوبی با همکاری میراث فرهنگی افتاد و موفق شدیم، ۹ ایستگاه مترو را با حدود ۳۰ هنر صنایع دستی اصفهان پوشش دهیم؛ در ۹ ایستگاه مترو کارگاه‌های تولید زنده صنایع دستی ایجاد و هنر فاخر این کلان‌شهر به شهروندان و مسافران نوروزی معرفی کردیم که این اقدام با استقبال آن‌ها روبه‌رو شد.

کریمی با تاکید بر اینکه جذب نیروهای متخصص یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت مترو است، افزود: به دنبال آن هستیم تا بتوانیم با جذب نیروهای متخصص، قطعات مورد نیازی را که خارجی است و به دلیل وجود تحریم‌ها، وارد کردن آن دشوار است و هزینه‌های بسیاری را بر ما تحمیل می‌کند، با برنامه‌ریزی معکوس تولید و بومی‌سازی کنیم که تاکنون تعداد زیادی از این قطعات بومی‌سازی شده و در حال استفاده است.

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان با بیان اینکه به‌دنبال تقویت تیم فنی و درصدد کاهش هزینه‌های تعمیرات و نگهداری هستیم، گفت: در مجموع به دنبال افزایش بهره‌وری در این شرکت هستیم.

وی با اشاره به اینکه اگر بر تعداد قطارها اضافه شود که البته مراحل خرید انجام شده و پیگیری‌هایی نیز صورت گرفته است، می‌توانیم سرفاصله زمانی را از ۱۱ دقیقه به ۸ دقیقه کاهش دهیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم قطارها به‌موقع تحویل شود تا این امر مهم تحقق پیدا کند.

کریمی با تاکید بر اینکه بهره‌برداری از خطوط مترو برای استفاده بهینه از آن باید به‌صورت یکپارچه انجام شود، ادامه داد: شرکت مترو، شرکت منطقه اصفهان است و تنها به شهر اصفهان اختصاص ندارد و شامل شهرهای دیگری همچون شاهین‌شهر، بهارستان، خمینی‌شهر و نجف‌آباد می‌شود تا بتوانیم طرح یکپارچه بهره‌برداری از قطارهای شهری حومه‌ای را آغاز کنیم.

وی ادامه داد: شهرهای بهارستان و شاهین‌شهر از نخستین شهرهایی است که باید مطالعات آن را انجام دهیم و بتوانیم به‌صورت یکپارچه سرویس‌دهی خطوط برون شهری و درون شهری را تحقق بخشیم.

کد خبر 750064

دیگر خبرها

  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • عرضه خودروهای برقی آغاز شد
  • استقبال مردم قوچان از نایب قهرمان کشتی آزاد نونهالان کشور
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!
  • لحظات دلهره‌آور نجات مسافران خودرو از وسط سیل + فیلم
  • سیل در 2 محور روستایی تربت جام
  • عزاداری روز شهادت امام صادق (ع) در قوچان همراه با بارش باران
  • پرواز‌های فرودگاه اهواز برقرار است / مسافران از وضعیت پروازی خود مطلع شوند
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه